Meni se cini da ovaj Madjo Boljevic nije ni jedan od gore navedenih. :p
Inace dobro radi momak, sto je najbitnije korektan je. 069 687 466
Rece mi otac da ima neki dobar majstor za plin u zagoricu al ne znam dje tacno. Nedje blizu skole one.
Printable View
Meni se cini da ovaj Madjo Boljevic nije ni jedan od gore navedenih. :p
Inace dobro radi momak, sto je najbitnije korektan je. 069 687 466
Rece mi otac da ima neki dobar majstor za plin u zagoricu al ne znam dje tacno. Nedje blizu skole one.
Nemam iskustva sa plinom ali sam cuo da ima jedan u zagoricu,kad prodjes skolu (krecuci se od MUP-a prema skoli) nastavis pravo i kod onog starog bunara skrenes lijevo u onu usku ulicu i vidjeces sa desne strane garazu... E sad je li to taj i kakav je ne znam :)
Fala STRUCNjACI vi se raqzumijete svi zajebali ste Njemca u Pm inace moj problem sa potrosnjom je rijesen! Hvala na trudu da mi se pomogne!
E, pricaj, kako si ga rijesio?
Znate li s kakvom tečnošću da namažem stakla (šoferšajbnu) s unutrašnje i spoljašnje strane, da mi se manje magle/lede ili da mi se ne lede uopšte ?
stari moji hvale bonus petrol sprej za to..kad zaledi naprskas i odma se odledi...
cini mi se da bas tako pise :)
a cini mi se da su jedno vrijeme wurth imali
ima li nesto prije nego zaledi?
kad zaledi mislim da se može i rakijom ili alkoholom medicinskim razmrznut no što velvet kaže treba neki prije stavit :)
Ja sam donio nesto iz amerike no ga potrosih sad na zabljaku. Uglavnom naprskas i odledi za sekund i onda brisacima 2 puta i ganola.
Gledah kod nas, mislim na eko pumpu da je bio neki proizvod za to.
Naravno, samo za spoljasnju upotrebu.
Iznutra jedino ocistiti stakla sa nekom dobrom krpom i nekim alkoholom. Rakija neka jaka ako ima :D
http://www.youtube.com/watch?v=s33ZtX14pTo kad smo kod rakije..
a ja preporucujem da stakla cistite najobicnijom mikrosiber krpom..nista na nju nista prskanje nista alkohol...cista krpa samo :D
Deicer...brutalna stvar.
A pomaze svaka 100postotna tecnost za stakla.
fora..fora..
jos iz srednje skole ;)
A, onda OK.
Fabia ili neko drugi, snasao sam se i ocitao dijagnostiku preko blinkanja na intstument tablu i ocitava sledece greske za moj tip auta...
12 Initiation of diagnosis.
19 Incorrect Revs per Minute (RPM) signal (crankshaft sensor)
52 Check light (fault code lamp)
73 Mass air flow temperature
92 Camshaft sensor
Zna li iko ista o ovome ,sta bi mogao da bude problem? Ne zelim da me majstori oderu,jer moram auto slepanjem da dovedem, kod koga je najsigurnije i najpouzdanije?
pa eto pise ti senzor radilice i bregaste..i cuveni MAF
Pa reci mi nesto vise o tome, jel mora bas da je senzor ili neki kvar u kablovima... Sta je MAF?
http://en.wikipedia.org/wiki/Mass_flow_sensor
Ko zna sto mu je, najbolje je da nadjes istu takvu astru i dobrog majstora koji ce isprebachat to s druge (i vrnut kasnije) i vidjet do cega je..
Super,necu ovo bez zveka i 300e popravljat izgleda :(
A zaboravio sam, sto je bio problem?
MAF tu nema veze, on se grije previse zbog toga sto su ti losi senzori bregaste i radilice, i onda daje gresku.
I jedan i drugi mogu da prave isti problem, ali ja mislim da je ovdje kriv senzor radilice, tj. crankshaft.
Koliko on kosta odprilike,kod koga da povedem ,koliko kosta dijagnostika u servisu i je li potrebna :)