300-400 eur za to...pa koliko je onda citavo auto![]()
inace ne bih lakirao citavo auto...ionako nema sanse da mogu da ga sacuvam ispred zgrade...eto jedna vrata su lakirana pa su posle pola godine sva u fleke bila...nema sanse da mogu auto da sacuvam, a jos se tamna boja pa se svaka tackica vidi...i onda jos da dam 700-800 eur ili koliko vec da lakiram sve pa da posle samo pizdim
ovo troje bih radio ako ima ko to da uradi da valja za 200-250 eur...ali vec 400 je puno...ne daju mi se pare za to uospte![]()
ofarbaj chitavo auto u onu "8C crveno-narandzasto-bordo" boju....
Teshko da cesh s 200€ zavrshit posao a da budesh zadovoljan...
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Pazi, lakileri su kod nas stoka precijenjena, al moze da se uradi to i da dobro ispane, e sad, ti koji ti budu radili, imaju foru, ogule lak i preko ga samo bezbojnim predjuTo je otprilike to sto mozesh da ocekujesh za 200e
![]()
radije bih tu ciglu dodao na vrijednost ove...digao jos malo kredita i uzeo 159..no ulagao tolike pare u nesto sto se definitivno ne isplati![]()
mmmmmmmmmmmm 159 <3
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
To je i ok....prijatelj je platio toliko za pug 306 kod njih...Ali zbilja je uradjeno bez-kom-pro-mis-no....Gluvonjemi su mi trazili somu za BIMMU.
Razlichiti su pogledi na to....nekome to nije bacanje para....Meni recimo prodat 156 i dodat josh toliko da bih uzeo 159 koja je sporija/tezha/ne vozi se tako dobro/itd/itd je neisplativo...radije bih tu ciglu dodao na vrijednost ove...digao jos malo kredita i uzeo 159..no ulagao tolike pare u nesto sto se definitivno ne isplati![]()
Mozhesh na milion mjesta (i u AR temi) prochitat i Mijove i moje itd postove dje smo pisali da jeste preteshka...to je jasna stvar...svako ko zna poneshto, zna da ~300kg vishka mora da 'ebe sve zhivo performansama...
Jedino 1750Tbi bih vozio...
samo 2.4jtdm q4 sw ;p mega sweeeeeeeeeeeet
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Auto se u toku voznje ugasi a onda nema paljenja , dosta verglanja a onda akumulator oslabi. Nece ni na guranje . Moguci problem? Benzin+Plin
A to te neko zajebava...
cijene se uglavnom krecu Vrata 50e , hauba 70e , branici po 50e ... mada opet sve zavisi od auta do auta , zato najbolje poc do limara i raspitati se
ps. mom ujaku na astru se bio ogulio lak na zadnja vrata i lakirao ih je kon nekog lika na zabjelo (kod one pumpe) - 50e vrata a odradjena su perfektno , ne moze se vidjeti razlika da su lakirana naknadno
i kod toga lika je 20e poliranje i lakiranje farova![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ovo ce se ispostavit da je moja procjena 200e cak i prevelikahauba 70, onda je i krov 70 ne moze preko i gepek 70... oko 200 uglavnom
Njak Njak Njak
Zna li neko neki dobar Opel servis da ustanove sta mi je sa autom,nece da upali ni na guranje ?
Odradi dijagnostiku, vidi prijavljuje li auto koji kvar
Njak Njak Njak
A kad onda pali posle toga?
Kad se oladi?
TAKUMI
Gle kad bude da nema benzina
Njak Njak Njak
Ovako sinoc sam vozio na plin i iznenada je prebacilo na benzin(Mislio sam da je nestalo plina) i vozio jos 200met do semafora,tu se ugasilo . Izgurao sam ga na sigurno,gurao i nista,otisao sam pjeske do pumpe 20min jer reko da nije gorivo i sipao i upalilo je iz prve . Dosao sam kuci,ujutro to jest jutros palim auto i samo prebaca na plin, cudio sam kako kad nema plina ,i otisao do pumpe i sipao 10e plina i 5e benzina. Otisao u grad,posle 2km ista stvar prebacilo na benz i ugasilo se.
Cekao sam pola sata,onda upali ali cim stisnuh kvacilo tad se ugasi. Samo vergla nista se ne desava ,i onda verglanje oslabi.
Doslepao sam ga do ispred kuce
![]()
Ovo sto si prebacuje na benzin moguce da ti je negdje zacepljen sistem. Jel venturi ili sekvencijalni?
Ovo sto ti se gasi na benzin - pa ne znam, kontakt neki? Benzinska pumpa? Polgedaj relej pumpe, i sve kontakte oko motora.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks