Originally Posted by
CaseLogic
Samo per recenica od mene, neki mali osvrt na dogadjaje koji su potresli Crnu Goru. DIDI me eliminisao na 7 dana pa ne mogah prije progovorit, ali sam se posteno izasmija postovima, i ljudima koji ih pisu.
1. 21 Avgusta je kejdaun vozio kako je vozio.
2. 22 Avgusta je oduzeto auto (PROTIV ZAKONA, IMAM 5-6 SLIKA KAO DOKAZ.)
3. 30 ili 31 je izasa tekst u Vijesti, i auto nije oduzeto radi pisanja na forum, niti je izasa tekst radi pisanja na forum. Ljudi koji su prosipali pricu da je auto oduzeto i da je tekst izasa radi pisanja na forum POJMA NEMAJU, I NEKA ZAVUKU NOS U SVOJE RABOTE, NE U TUDJE.
4. Odjednom svi imaju malu djecu i svi su na put sa njima po cio dan? Prica vam je presmijesna.
5. Passat je pratio kejdauna nekih 5 kilometara prije nego li smo primijetili da je iza nas. Tek je na Meterize vidio da je iza njega i poceo da bjezi. POLICIJA JE PREKRSILA PS (PRAVILO SLUZBE) TIME STO JE NASTAVILA POTJERU, JER JE IMALA SNIMAK SA MASU PREKRSAJA I NIJE BILO POTREBE ZA DALJIM GONJENJEM. Oni su napravili potjeru u stilu Amerikanaca na filmove po javnom putu, i ugrozavali ostale ucesnike u saobracaju vise nego bjegunac. Kako? Pa tako sto su preko ogranicenja PRAVILA SLUZBE gonili auto i samim tim cerali i palili vozaca da ide 200.
@CVX, mio si mi momak, znas i sam. E sad da ti recem nesto. Kako obraza imas? Dje je obraz?
20 POSTOVA TVOJIH IMAM DJE SI PISA O SVOM DIVLJANJU. PLUS SI MENE I KEJDAUNU UZIVO POSLE POTJERE PRICA KAKO TI JE ZIVOTNA ZELJA DA NAPRAVIS ISTO OVO. Pa si prije 2-3 dana opet isto to reka, i kako je pravu stvar napravio.
Zasto moralises a morala nemas vise li no Nada Pjana? Je li moguce da te ta djevojka toliko stegla, da ovo cinis? Nemoj me cerat da izbacim 20 QUOTE sa tvojim postovima 200-300-poprecke,u 3 traku i slicno. Smijace ti se ljudi.
Ovo isto vazi za ostale.
@Balsa, imam tvoj post dje si napisa da si sa Passatom 2.5 tdi vozio ispod 14 minuta PG-CT. Nije tada bilo trecih traka, i sa tim autom je rizicnije to cinjet nego ic 300 sa GTI-om.
Drago mi je sto ste upotpunili svoje zivote sa ovim, i sto vam je kedown idol.
Pozdravljam i novinara Vijesti, nepismenu budaletinu. Kakav sram. Kakva tuga. Onakvog teksta Evropa gledala nije jos.
p.s. 2FAST4U Passat cumuras.
p.p.s. Fabia, imas pizzu, u Carine.