J€bo te patak, stvarno, upravo mi je došlo obavještenje da na 111 imamo , novi "KANAL" , oni to zovu "KANAL"! Ljudi, oni se ne zajebavaju, oni nas definitivno j€bu u zdrav mozak!
Printable View
J€bo te patak, stvarno, upravo mi je došlo obavještenje da na 111 imamo , novi "KANAL" , oni to zovu "KANAL"! Ljudi, oni se ne zajebavaju, oni nas definitivno j€bu u zdrav mozak!
pitanje za t-comovce,
je li tacno, a ako nije molim vas da to izvedete, da ce se ubrzo sa ESPN Americe UK preci na ESPN America Europe? znacilo bi puno jer bi onda mogao da se gleda NFL koji ide na Europe verziji, a obzirom na to da SportKlub nece prenositi NFL ove godine na prostoru ex-yu, ne bi trebalo da bude razloga da zamijenite verzije ESPN-a. Hvala
e sale
a znas li kako ce ovo lijepo na sud da legne
unaprijedili ste ( i poskupjeli za jedan evro) platformu tako sto ste nam uveli lokalnu tv stanicu i to ne bilo kako i to ne u hd-u cak ni u full hd-u nego preko interneta
jedino sto vas za sad spasava jeste ova vlast ali polako i oni i ove njihove sudije ce otic gdje im je mjesto
ne zurim uopste , sve ce te na kraju da isplatite sa kamatom ali jednostavno nepostoji mogucnost da dobijete na sudu (naravno treba imati strpljenja dok jos malo ovi vladaju)
jos malo vladaju?
Pa jes, pada pada pada Vlada :mrgreen:
a tcom je sitna riba ili...?
ne tcom vec sudije , tuzioci , direktori (medju njima i tcomovi koji ce izgubiti podrsku ) ,
vidi verbalni imas dve opcije prva cuti i trpi druga nesto preduzmi (makar i sa malim sansama na uspjeh)
ja sam izabrao da se sudim sa njima , sto godina sto godina , nebitno . ne nerviram se , ne kosta me puno .
do sada sam svaki sukob sa njima dobio . nazalost ne shvatam zasto do njih mora doci ali tako pilicari rade , kradu na sitno . svaki put su mi ispravili racun , odbili stavke koje nisu trebale biti , vise manje net flat6 doveli zaista na sest ne na pet . nekad sam znao stici do glavnih kod njih nekad preko ag za telekomunikacije . ali uvek uz natezanje i ubjedjivanje i tamo gdje je tako ocigledno njihova greska
prvi cu uzeti hd paket kada ga bude bilo ali necu pristati da mi im placem evro vise za kanal koji sluzi iskljucivo za reklamiranje hd tehnologije i koji mi obori net na 2 megabita (to je valjda to unapredjenje)
Vise je valjao RTL nego sve ovo sto je uvedeno nakon toga. Kakva Korona, licni rekord gledanja onog programa na 110 cije ni ime ne znam mi je ispod 30 sekundi, a TV Sun-a mozda nekih minut. Ne moze se ni normalno uci na kanal, a kamoli ga se normalno gledati a da i ne govorim o snimanju. kakva je svrha takvih programa? Da li je to unapredjenje platforme?
Nikad do kraja nije jasno objasnjeno sta se desilo sa RTL-om. Vadili su se na dopis RTL-a u vezi BBM-a, nijednom nisam cuo da je spomenuta sopstvena krivica. Ako je zaista nema, u sta niko ne vjeruje, po kom osnovu je taj program uklonjen? I kad ga mozemo ocekivati natrag?
Ma zezaš , ne bih ti dao Sun Coronu i ProTV za deset Rtl-a. :lol:
Momci u T-com u imaju kompletan uvid u gledanost kanala, u svako vrijeme mogu da vide što se gleda i koliko.
Stiče se utisak da je njihov stav da mi imamo previše kanala za pretplatu koju plaćamo pa tako Umjesto zamjene "truba" kanala i dodavanje novih na listi što su obećali kad su startovali sa uslugom oni ih ukidaju, reemituju skremblovane (SLO1, od 15-18 sata dnevno je CRN ) a listu nam "obogaćuju" šestorazrednim lokalnim stanicama u web formatu i stanicama u vječitoj test-fazi. Ovakvim ponašanjem se ne mogu pozivati na ugovor kod eventualnog zahtjeva za raskid ugovora i to su mi potvrdili kompetentni stručnjaci iz dvije nadležne institucije. Zato ako misle da spriječe vlastiti krah kranje im je vrijeme da se uozbilje jer u ovom poslu kad jednom padneš više nema dizanja.
e ako se vec sudis, to je nesto! Mozemo i zajednickim snagama nesto da uradimo, i ja sam nekoliko puta pisao prituzbe na iznos racuna i tcomu i tmobile-u i promonteu, i uglavnom mi je uvazavano sve. Cak sam i ko-organizovao 1 sastanak nezadovoljnih adsl korisnika i tcomovaca :p
rtl cemo dobiti nazad kada ga t com bude plati tj prava kada plati , oni ne kradu oni samo neovlasceno preuzumaju pa su ih ovi iz rtl malo cimnuli za usi
moze li mi ko rec kolika je vjerovatnoca da ce se history channel ukljuciti u ponudu extra tv u skorije vrijeme?
Mala !
hahahaha,@ Tivatech svaka cast,ova tema je postala sprdnja-ne vidjeh neku pohvalu na racun t-com (extra-tv-a) sigurno par mjeseci....sto dovoljno govori koliko oni brinu sta mi mislimo!
to zato sto Vlado nije nista pisao (onaj isti koji je najavio otkazivanje extraTVa vec 2-3 puta :) )
Koji je id i pass ovog je*enog pirelijevog rutera, 2e rachuna mi skidoshe i niko se ne javi u podrshku, ochigledno kad se zove sa 69 ih boli qr*c...
Da si potrazio po forumu nasao bi temu oko Pirelli i Thomson... anyway iptv/iptv
Dolazi Haso kuci bez oka i bez ruke. Fata mu otvara vrata i sva se zaprepasti.Kaze:
- "Crni Haso sta ti se to desilo bolan."
Kaze Haso:
- "Ma kladio se sa Husom u oko da mi ne moze iscupat ruku."
mogu li snimljene emisije da se prebace na komp ili flash mem?
ne, ne