http://www.cdm.me/zabava/zanimljivos...tiv-biciklista
Printable View
Mugabe novinaru: Hoćeš da te udarim?
harare -- Predsednik Zimbamvea Robert Mugabe (92) pretio je batinama novinaru državne televizije koji se usudio da ga pita kada odlazi u penziju.
Izvor: Tanjug nedelja, 6.03.2016. | 19:36
"Hoćeš da te udarcem oborim na pod da bi ti shvatio da sam ja i dalje ovde?", prenosi AP Mugabeove reči koje su bile u stilu boksera uoči borbe. Ova agencija navodi da je lider ove države na jugu Afrike poznat po ratobornim izjavama.
Ovog puta odreagovao je na pitanje tokom intervjua za državnu televiziju o planovima za penziju i o tome ko bi mogao da bude Mugabeov naslednik.
"Zašto 'naslednik' kada sam ja i dalje ovde? Zašto želiš naslednika?", rekao je Mugabe tokom intervjua.
Mugabe je na čelu Zimbabvea od osnivanja te države 1980. na ostacima Rodezije, zemlje kojom su upravljali belci. On tvrdi da ne planira da predaje vlast i odbacio je priče da se njegova politički ambiciozna supruga Grejs sprema da ga nasledi.
Kako ovaj tekst zvuči poznato :D
Ovako ce i kod nas polakote...
Školovanje nas malo starijih (komunističko) je bilo bez premca ali s'druge strane učili smo stvari koje nam neće trebati čak ni u teoriji.
Postavlja se pitanje da li imati neko prosječno znanje iz svega pod kapom nebeskom ili razbijati ono što može trebati
Jedan amerikanac do fakulteta ne zna da nabroji svojih 50 država već ako ga to interesuje ide na dalje obrazovanje u toj oblasti. Dok sam ja morao znati sve države na planeti i njihove glavne gradove, a ako je zemlja bila komunistička morao sam znati i prinos od ovaca po kilometru.
Ja mislim da je umjesto našeg sistema zabijanja informacija u mozak počevši od predškolskog pametnije školovanje po afinitetima
A razmišljao sam se između ove, čemu se čudite i čemu se smijete, ili čak neku novu da otvorim.
Polu-opravdanja bez ikakve logike mogu najprije navesti na sumnju da je posrijedi odvratna propaganda.Quote:
Ukazivanja na damping bez ozbiljne analize i dokaza može, upozoravaju analitičari, najprije navesti na sumnju da je posrijedi prikriven zahtjev za oživljavanje državnog protekcionizma, što u suštini nije ništa drugo do zahtjev za vraćanje na staro, a u međuvremenu smo potpisali dokumente o liberalizaciji trgovine i postali članovi najznačajnijih organizacija.
Tužna sudbina,nadam se da će mu 18500 € ublažiti bol do povezivanja staža i pune penzijeQuote:
Nenad Lakonić je proveo 37 godina u Brodogradilištu:
http://radiojadran.com/wp-content/up...ad-070316-.jpg– Napustio sam Brodogradilište prije godinu i po, uzeo otpremninu 18 i po hiljada eura, rečeno je da nam je povezan radni staž do 22. juna 2015. Međutim, prevareni smo, radnicima iz prve i druge grupe nije uplaćen radni staž, a trećoj jeste. Tražimo da nam se uplati radni staž da bismo mogli ići u penziju.
ne znace mu te pare puno,kad nije ni povezan radni staz.....da dobije tu penziju...valjda su ti ljudi zasluzili penziju godinama radeci......;)
18 iljada vrlo brzo pasaju kroz goozicu....sto cinjeti potla?
Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока
Sa mnom u srednju sto su ucile 4 djevojke su upisale pedagogiju. Najbolji djak od njih je bio dobar,ove ostale tri su svake godine isle na polaganja. Zavrsile fax "teskom mukom" nego sreca da su se ove tri vec udale pa im sad nije do posla. Poznajem i jos nekoliko nastavnika i uciteljica,svi bili prosjecni djaci, zavrsili jedan od najlaksih fakulteta i uskocili na posao da ih drzava placa 40 godina, lada jaja, ali jedino mogu na tu djecu ko ih uci.
Vidje li ko ovo hapsenje stola u NK Ahahahaahhahahha
http://volimpodgoricu.me/2016/03/07/...iliona-minusa/Quote:
http://volimpodgoricu.me/wp-content/...na03072016.jpg PODGORICA: Dobila otkaz jer nije htjela da sakrije tri miliona minusa!
07.03.2016
???????
Hvala Lepo
Ako cemo pravo, ucitelj moze bit svaki idiot jer je gradivo za djecu lako. Bitnije je mnogo koliko taj ucitelj umije s djecom kao i da uspostavi neki autoritet i bude primjer na koji.djaci mogu da se ugledaju.
edit: Ovo mi je jubilarni, istorijski dvije hiljaditi post. Zato i odise sushtom inteligencijom, mudroscu i razboritoscu :D
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
Šta se čini po Kotoru, neće stati dok cijeli stari grad ne uždiju...
ništa od miroslava ilića... i ostalih nastupa. kako to preživjet u pm.
vala bas dje li ce sad pojedini i pojedine....