31.12.2010. FieLDS Dynamite!! 2010
Kyotarohttp://www.k-1.co.jp/en/event/images/match_vs.gifGegard Mousasi
ovo će biti interesantno :)
Printable View
31.12.2010. FieLDS Dynamite!! 2010
Kyotarohttp://www.k-1.co.jp/en/event/images/match_vs.gifGegard Mousasi
ovo će biti interesantno :)
lijepo je pjeva himnu!!!!!
:burp::burp::burp::burp::burp::burp::burp::burp::b urp:
Ka da je ikad pjeva,ne znam sto se cudis.
Da Ve pitam,koji je problem sa tom famoznom wako federacijom?
Postoji li neko jace kick box udruzenje,ili je to samo privremena baza kickboxera koji cim uznapreduju prelaze u k-1 i nedje drugo,a tu ostaju ovi sto se zadovoljavaju nekim borbama na nizem nivou?
Odlično pitanje!čekamo odgovor,ako neko zna...Što se tiče WAKO,punjenja sala,posvećenosti sportu i dizanja Podgoričana na noge,Strugar je legenda i svaka mu čast!.Što se tiče mene,poštujem ga kao sportistu,a mislim i da je dobar momak-čovjek.I da kažem,da bi mene pobijedio i da mu ga priznajem:),pošto vidim da mnogi misle da bi ga prebili.
A što se tiče himne,ne zna je 6% stanovništva CG.Svi se pogube na 3. strofu,a ne umijemo ni ritam uhvatit(što je sramota naravno).
Nidje veze, baš sam se iznervirala sinoc.. Zar se ono zove borba?! Kečeri su bar zabavniji :)
Sidewinder, sam si odgovorio na svoje pitanje.
Problem je sto ljudi u Crnoj Gori daju veliki kredibilitet tom sportu i toj federaciji , i samim tim pune dzepove pogresnih ljudi, tj., sport se razvija u pogresnom pravcu. Koliko je sportista izvisilo ,jer nijesu imali uslove za napredak, bilo da su fudbaleri, kosarkasi, bokseri ili nesto trece. Ove gluposti od hepeninga se prave da bi neko klepao pare na neznanje nesretnog naroda Crne Gore.
Treba ulagati u talente, a ne mlatiti pare na lazi i prevare.
Npr. Sportska penzija karatistima. Najveca glupost u Crnogorskom sportu. Nijedna drzava ne daje penzije karatistima, jer Karate nije olimpijski sport i nije profitabilan.
Bosko Draskovic je osvojio titulu Mediterana u boksu, a spremao se "U Trebjesu", sa mjesecnom stipendijom od 150 eura. Sad se bori u Svjetskoj amaterskoj ligi, po profesionalnim pravilima, sa Svjetskim i Olimpijskim prvacima.Ima jak ugovor i najbolje moguce uslove.Hala u Milanu je specijalno napravljena za njegov klub Dolce&Gabbana Thunder.Godisnji budzet im je 9 miliona. To je boks na najvecem nivou, ali tome se ne pridaje toliko znacaja u Crnoj Gori, koliko se pridaje znacaja WAKU i nekim nepostojecima sampionima. To je poenta moje price.
Sto se mene tiche, da Bog Da Ivan Strugar bio najveci sampion i zivio 100 godina, eto koliko ga mrzim, ali DAJ brate da se malo pravilno ulaze u sport.
I da dodam, sto se tiche Radonjica, momak ima kvaliteta, ali cemo poslije Zuravleva vidjeti koliki su mu dometi.
FieLDS Dynamite!! je uvijek interesantan, evo ga FIGHT CARD, definitivno se mora odgledati.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of..._organizations
list internacionalnih kik box asocijacija ,medju njima je i Wako, e sad interesuje me koliko kredibiliteta ima WAKO uopste kao i njeni sampioni ,koje su osim K-1 zapazenije kik box organizacije. kao sto i sam vidite ima ih i suvise...
Zodiac je odlicno objasnio sustinu.
Da niko ne shvati pogresno,Strugar je definitivno uspjesan sportista,i kapu mu skidam na tome.
Jedino sto me nervira je sto mislim da je taj svoj talenat mogao mnogo bolje iskoristiti,a vjerovatno i zaraditi.
Sto se tice Wako,mislim da je to nesto nalik srednjoj skoli.
Poslije nje ili ostajes dje si,ili ides na neki fax(k1,mma,isl).
Ali najbolji i u tome,definitivno nije za nikakvo podcjenjivanje,ali ni za toliko svrsavanje.
Kakva je wako federacija dovoljno govori sledece: ovaj kotsojev, ovo mu je prvi "profi" mec, i da je dobio bio bi, zamislite, SVJETSKI sampion... kakva je to federacija u koju amater kad upadne bori se za sampionski pojas... federacija cije tezinske kategorije prate strugarov apetit, tj na osnovu toga koliko on trenutno ima kg, kroje se tezinske kategorije koje strugar osvaja, i sada ako se ne varam ima titule u 5 tezinskih kategorija, sto je za respekt, definitvno najbolji borac svih vremena ikada, poznat sirom planete....redovna meta eurosport paparaca...
mislim da je stvarno vrijeme da se povuce, casno i posteno sa velikim brojem pobjeda i osvojenih pojasaH..
http://www.wakoweb.com/en/Events.aspx
sto je najgore ovog "spektakla" uopste nema na listi dogadjaja ionako oskudnog zvanicnog sajta..bitno je da su se piplice slikale za facebook kako setaju ringom :D
Ti i Strugar ste meni kraljevi :* svi znate i sami kakva je WAKO federacija,divlja,u rangu Crnogorske Regionalne lige u fudbalu npr... i zato je glupo toliko uzdizati Strugara ,kao sto je neko rekao ,on je mogao svoj talenat iskoristiti mnogo bolje i uzdici se na visi rang,u jacu federaciju,ali ne on se zadovoljio da bude sampion u WAKO federaciji,napuni se para i to je to :rolleyes:
Spominje se sudar K1 i WAKO sledeće godine.Da li će biti išta od toga,vidjećemo.
a i lijepo je ovaj nas sampion prosao, kad ga je izotvarao jedan sugradjanin sa zabjela. sve jer se sampion malo kur.cio... :D:D:D:D
ja sam cuo da ga je kupacica izbila..
Ja sam mislio da ju je Shajo iz Zabjela ocero prije 10ak godina, put Danilovgrada.
Strikeforce January 29, 2011
Strikeforce Middleweight Championship
Ronaldo Souza (No. 9 MW) vs. Robbie Lawler
Roger Gracie vs. Trevor Prangley
vazda je lijepo gledati Rogera Graciea...
K-1 - Dynamite!! Power of Courage 2010
December 31, 2010 Saitama Super Arena
DREAM Featherweight Championship
Bibiano Fernandes vs. Hiroyuki Takaya
Dream Welterweight Championship
Marius Zaromskis vs. Kazushi Sakuraba
Alistair Overeem vs. Todd Duffee
Shinya Aoki vs. Yuichiro Nagashima
Tatsuya Kawajiri vs. Josh Thomson
Caol Uno vs. Kazuyuki Miyata
Jason High vs. Hayato Sakurai
Sergei Kharitonov vs. Tatsuya Mizuno
Satoshi Ishii vs. Jerome Le Banner
Hideo Tokoro vs. Kazuhisa Watanabe
Hiroshi Izumi vs. Ikuhisa Minowa
Andy Ologun vs. Katsukaki Furuki
UFC 125 - Resolution
Ultimate Fighting Championship
January 1, 2011 MGM Grand Garden Arena,
Las Vegas, Nevada, United States
UFC Lightweight Championship
Frankie Edgar (No. 1 LW, No. 4 PFP) vs. Gray Maynard (No. 4 LW)
Chris Leben vs. Brian Stann
Thiago Silva vs. Brandon Vera
Clay Guida vs. Takanori Gomi
Nate Diaz vs. Dong Hyun Kim
Dustin Poirier vs. Josh Grispi
Antonio McKee vs. Jacob Volkmann
Jeremy Stephens vs. Marcus Davis
Mike Thomas Brown vs. Diego Nunes
Daniel Roberts vs. Greg Soto
Phil Baroni vs. Brad Tavares
Alistair Overeem vs. Todd Duffee - mec godine mada mislim da ce ga overeem pospremit
http://www.youtube.com/watch?v=0eXIOK2vOhM
Može slobodno bit himna UFC ;)
Cro Cop vs Schaub UFC128 19.3.2011. Mada su prvo rekli Schaub-Mir, pa Schaub-Struve..
Shogun je za poshtovanje,nema sto. Pravi je ulicni fajter...kako voli nogom da ugazi u glavu... Dobija Evansa u svakom slucaju!
Shogun je sigurno vece ime od Evansa, ali Rashad ce biti spreman kao protiv Rampage-a , a Shogun se tek oporavio od povrede. Pare na Rashada ovaj put.
Dobija na odluku sudija.
NE volim da prognoziram kpnacan ishod jer sam izio gov*no jednom, ali evo..Shogun ce zgazit Evansa :)
http://mmacagedoor.com/wp-content/up...odd-duffee.jpghttp://blogs.chron.com/fighting/alistair-overeem-1.jpg
Alistair Overeem vs. Todd Duffee
Clash of Titans!!!
Kakve ce batine Tod da popije! Pamtice ovu Novu godinu dugo,dugo,dugo...:p
hahah
Gegard Mousasi vs. Kyotaro K1 Dream Dynamite
http://www.youtube.com/watch?v=XtoG_vfkitg
Gegard je ,po mom misljenju ,jeda od najkomplentijih boraca. E sad,nisam siguran kako bi prosao u K1 finalu. A ovaj Overimov mec je bio ocekivano kratak. Vidjecemo sledece godine sto ce uraditi u Strikeforce ili eventualno UFC...Ako ne eksplodira pospremice SKORO sve!
Nastavio Reem da gazi.
po protivnicima koje mu dovode jako me podsjeca na jednog CG svjetskog sampiona univerzuma..
Ne bih se slozio:Rogers,Ben Edwards,Saki,Spong,Aerts,pregazio ih je sve. Ovaj mec je za prestiz,Dynamite nema superteskasa njegovog kalibra. Demolation Man je i u Pride-u bio dobar,imao je poraza,ipak je ljudsko bice.Borio se od nekakvih lijevih kosookih,preko Shoguna, Mirka, Belforta,Shilta,Bonjaskog,Harija...Borac je za respekt! Vjerovatno uzima steroide,ali se danas u svim sportovima koriste. Uostalom,nije odjednom dobio na kilazi ,nego je do ove kilaze dosao poslije chetiri godine. Vidjecemo ga ove godine sa Werdumom,a ako Bog da i sa Fedorom. A ako potpise za UFC,mogu se kladiti da ce Valasqez da ga demolira!