Meni Je Ovo Super.. A Wama?
Printable View
Meni Je Ovo Super.. A Wama?
ja sam odusevljen , znaci...
ja sam ipak za to da mi skupimo pare da mu damo da kupi N95 , a on ce nama vratiti kad dobije regres
da ne cekamo toliko za te snimke
Dogoworeno <3
Da nisi ti sad proshao preko milenijuma?Prolece jedna vectra,mislio sam da je iljushin...
Nisam danas isao preko Milenijuma...
A malo me smara gradska voznja, tad sam ti uglavnom miran vozac tako da me tu ne mozes prepoznati :)
covjek sjenka
Hvala na podrsci Acid :)
Vidjeh sad crnog gallarda u grad, premocan !!!
znate li ko je novi Stig ???
aj imate dva pokusaja lako je :D
zar je toliko lako bilo pitanje :D
celzinjo daj neki klip majka mi poludje
O kome je rijec???
Acs ...A smirio sam se malo u zadnja 2-3 dana..Slabo vozim auto..
sto si se smirio sad kad je pocelo fino vrijeme.ocemo klip do kraja nedelje!!!
Bio sam da nas do Budve i zacudo nijedan incident,samo su se sklanjali sa puta :D
e bravo ti se brate moj ,a ko te vise ne bi upoznao strah trepet na CG putevima :D
ima li cg tablice vektra?
Sad cu da joj stavim na zadnje tablice VECTRA pa me mozete prepoznati.Ali to stavljam za jedno 20 dana...
Evo je:
http://img3.imagebanana.com/img/9vw3...6132918jv0.jpg
Parkirana posle fajta, vjerovatno je bilo dosta krivina (obratite paznju na spojler).
vrh..da nije na prodaju?
Vili neka to brate :D , tek pocinjem da budzim Vectru :D
Bugi - svoje znanje ne prenosim drugima :D
Igore - 40-45min...
40 minuta sa skillom 9.5?
odma pada skill na 6.5
kako ste glupi ljudi. 40-45min da podje I DA SE VRATI...
mozda ce giros?
Da ne zna ko slucajno ko vozi crni porsche cayman u pg?
nocas bio iskocio do pg, oko 8 krenuo iz Cetinja
jedna patrola na zadnjoj krivini pri ulazu u Ct sakrili se iza onog znaka/bilbordA i gledaju ko pretice na punu,bez radara
druga na samom pocetku trece trake kod restorna Shume A klasa bijela , ja sa Toyotom Yaris lagano ga spustam,zaustvlja me i veli molim vas kod kolege,veli vozio si 104km ogranicenje je 60,to je velika brzina,ja nista, on me pita sto si po zanimanju ja reko student,mi veli moramo izvrsiti radnnju, ja reko dobro nema problema,to je oduzimanje vozacke dozvale,ja opet reko Dobro, odjednom veli ajd ovaj put cemo ti dati opomenu ali nemoj vise lecet :) i pustise me cak i bez prijave, kome da se zahvalim ja ne znam :)
i treca patrola je bila isto a klasa kod onog jeba*rnika na ulaz u Pg :)
prije mjesec dana isto me uvatise da sam pretica punom i isto mi ne uzese vozacku no samo prijavu, moze li bit da nece/ne smiju da uzimaju roze vozacke e onda ne bih novu vadio :D
inace stvarno sprdnja kolko je policije, redovne postave po dvije patrola jednu na onu pravinu kod skretanja za rijeku crnojevica koji samo sjede u auto i ti kad ih prodjes mislis tu su, i ono po gasu kad uz trecu traku jos jedna sa radarom :) morace se uzimat onaj jammer
Pi nema se kud vise na more kad ih toliko ima pogotovu Celzinjo ? :)