Jeftino je održavanje za Golf 2 i 3, Passat B3, B4.
Od 2000. pa do danas su itekako skupi za održavanje. Nisu najskuplji, ali nikako nisu jeftini.
Jedina je prednost dostupnost djelova što polovnih, što novih.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Printable View
evo i ja da se glasnem ako koga interesuje da rijesih problem o kome vise puta pisah....
nedje sam se ranije igrao sa turbinom, podesvao je da proba da dobijem bolju vucu sa nizih obrtaja... jer neko je nekad nesto tu cackao, a opet pitanje je i u kakvom je stanju geometrija iste, pa sam uvijek imao pod opterecenjem slabiju vucu sa nizh obrtaja...cim bi s dofatio malo vise obrtaja ne bi bilo niakkvih problema....
uglavnom na turbini postoje dva sarafa koji su granicnici za wg, jedan krajni otoreni polozaj, drugi krajnji zatvoreni, u kom stoji cim se upali auto i onda vakum venl popusta kako pritisak raste...
isto tako posotoje stelovanja duzine poluge koja ide od WG do ventila...
e onda sam ja nedje to skratio prije 2-3 mjeseca, jos dodatno gornji saraf koji regulise polozaj zatvaranja dodatno pomjerio pokusavajuci da napravim sto veci pritisak i u tom svom pokusaju sam je prvise zatvorio... cim sam se vratio na fabricke vrijednosti sve se vratilo u normalu...
ne znam zasto je u tom slucaju problem manifestvan samo kad je auto hladan.... ali sad mi je bitno da radi...
vjerovatno ce u oktobar taj citavi motor da ide vani pa cu i turbinu provjeriti...
Da li staviti led svijetla umjesto ksenona?
Zavisi od auta/fara, xenona, LED-a.
Klima odjednom stala. Freona ima,ventilator vrti, hladne cijeve a unutrosnjost nema hladnog vazduha.
Električar ili servis za klime?[emoji33]
Sent from my Aber kutija
Meni su Pola 2011 god. procijenili 2000e, 116e ispalo sa nekim taksama.
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
da nema kod od vas da mu ovo stoji u fioku...da probam nesto :D
https://pittsburghpower.com/cdn/shop...g?v=1563390451
Ima neko obd11 na prodaju ili da kodira aplikacije po želji?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sta je fabricki na njega? Ima li sociva?
Ja sam na kraju završio posao u ID CENTAR, nismo mogli naci nov dio odmah, osposobili su stari nekako.
Ćurčin me je lagao 6 dana takao auto nije, 7 sam otišao i uzeo auto, 8. me zvao da vidi koji beše broj šasije - nisam mu odgovarao naravno - s njim sam završio.
Rajko Kralj ako bi uopšte radio to. Onaj drugi je za mene kao završio...
Bolje da ti nije nista radio. Mene je nagrdio plastike,slonio nosace sarafa,nije se cula ni jedna plastika prije,posle njega kao da sam u G2 iskreno. Al sta je tu je..
Rekose mi Bakovic u polje,al vidjecu ove 2,3 dana dje cu.
Hvala svakako [emoji106]
Sent from my Aber kutija
Kolega u firmu vozi Clia 3 1.5dci 2008-2009god, bio onaj teretni i ajde odradio neke stvari sa njegovim autom za firmu da se časti pun rezervoar, pitao ga koliko imaš goriva prije toga on kaže malo iznad rezerve, znači nije mu lampica bila upaljena odlično rekoh taman da više uspeš, i dodje sa računom sipao do čepa 56,50 litara..... KAKO u PM... ono j.ebe mi se za 5litara goriva ali kako su ugurali u njega 56,50litara + 5-6 litara ako je imao u rezervoar.
Pitaj kolegu jel nosio + jednu od 10L ili dvije boce po 5L.
55 litara je do klika a onda moze jos 5-6 litara.
55l ako je skroz prazan, u ovom slucaju je imao makar 10l u rezervoar cim mu nije sijala rezerva. Meni je u motor stalo 13l benzina a max mu je 15l s tim sto nije ni meni rezerva sijala, nesto smrdi tu.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ima li ko da bi mogao sredit 2 retrovizora u crnu foliju?
E ne znam ja sam malo bandoglav pa zamalo ne ispade katastrofa, a momak je ispravan 100%
Nadjoh na Renault forum jednom su sipali 59litara u istog Klia i čovjek frku napravio, vraćali kamere merili mu u neke precizne bidone, ovi pisali Renou u Rumuniju kao može da stane više ali opet se ogradjuju da ne mogu oni da znaju mulja li neko od radnika na pumpu nešto.
55 litara staje ali eto u ovog je traje 62-63litra ili 65litara[emoji4]
Eto biće da je to, sigurno ga je sipao dok nije počeo da preliva i vjerovatno da ga zaokruže na 80€ ali nisu uspjeli jer račun bio 79 i nešto eura