Jel neko ko je koristio shipito, koristio airmail priority. Za koliko obicno stigne paket?
Printable View
Jel neko ko je koristio shipito, koristio airmail priority. Za koliko obicno stigne paket?
Naručio sam sa ASOS-m neke cipele i stigao mi je mail da je 16 oktobra pošiljka poslata a praćenjem pošiljke preko GETOnline pošiljka je stigla u Podgoricu 19 oktobra gdje se od tada nalazi kao Customs Processing.Kad sam otišao u poštu prije nekoliko dana ovaj mi je iz pošte objašnjavao da taj tracking nije validan i da sam trebao da ukucam broj pošiljke preko njihovog sajta i da se raspitam kod ovih iz carine koji inače nemaju nikakav sistem provjere da li je kod njih neka pošiljka.Uglavnom meni već 15 dana pošiljka stoji kao da je na našu carinu.Pitam jel se ovo nekom dešavalo do sad?
A bogme teško da je za 3 dana bila u PG. Kojom vrstom pošte je poslato to? I daj taj tracking broj.
Evo ovo mi je do sad izlazilo na trackingu
https://ws01.ffdx.net/v4/etrack_blank.aspx?stid=skynet&pageid=0001&option=, 1,2|GB0022,3,&cn=011308543
Ne znam kakva je ovo pošta, nisam čuja za njih. U svakom slučaju, ako je stiglo, onda je ili u onu poštu kod autobuske ili je na aerodrom u Golubovce(vjerovatnije).
Edit:
Jel ovo sa DHL poslato? Ako je veća količina robe moguće da su carinici zadržali i da će te oglobit sad. Al opet čudno ako je DHL da nisu te još obavijestili.
Pošiljka je ispod 150 eura a narudžbina je bila ista kao i mnogo puta do sad znači standardna ne preporučena pošiljka (ne znam jesu li davali DHL) do sad mi je stizalo Royal Mail i do sad mi je obično stizala do datuma koji mi kažu na Asosu možda dan ili dva kašnjenja.Ovo je prvi put da mi ovoliko kasni
Obična za 3 dana teško da može stić.+ima tracking znači da je makar priority mail ili signed for. Daj mi tracking broj ođe ili na pm, baš me interesuje što je.
Nemam brojeva trackinga osim ovih koji se nalaze u linku prethodne poruke ovaj izvještaj mi je stigao sa mailom kojim me obavještavaju da je pošiljka krenula i to je to
E ako znam onda, ja onamo ne mogu nać tracking a oni mogu kako im je volja to podešavat onda.
Danas nisam bio doma i stigla mi je ceduljica da mi je stigla posiljka ali nije mogla bit urucena pa da je podignem u Poštu 2 ??
Koja je to posta, ona kod autobuske ili ?
bas ta
Hvala :)
Zna li ko neki sajt sa djecijom garderobom a da isporucuje u Montenegro?
Kolika bi ispala carina i sva ostala sranja za nesto sto kosta 995e ? Ne racuna se i cijena prevoza u carinu i to valjda pa da se dodaje i ta cijena prevoza pa onda tih 17% i ostale lopovske provizije
i cijena prevoza ide u carinu
bio sam do podgoricke banke i oni su mi rekli da po transakciji na EP uzimaju 5e jer se to racuna kao podizanje gotovine u inostranstvu. Nije bitno da li prebacate 15 ili 100 e oni vam skinu 5e. Mene zanima koristi li jos neko karticu iz ove banke i ima li tih problema?
ps. otvorio sam gift karticu u NLB i mislim da je to najbolja kartica za net placanje kod nas. Odrzavanje je 5e za 3 GODINE + kartica vam je gotova za 5minuta+ nikakvih provizija i dodatnih troskova mimo ovih 5e nema..
Ja imam visu electron i isto samo odrzavanje placas . . . A ovo je presmjesno ne isplati se nista skupo narucivat . . .
ps. otvorio sam gift karticu u NLB i mislim da je to najbolja kartica za net placanje kod nas. Odrzavanje je 5e za 3 GODINE + kartica vam je gotova za 5minuta+ nikakvih provizija i dodatnih troskova mimo ovih 5e nema..[/QUOTE]
Da li si ovu karticu vezao preko Entropay-a sa PayPal i ako jesi dali ti banka i dalje uzima 5e kod dopune Entropay kartice?
Ovako, za sada sam se samo registorvao na entropay. Neću još uvijek da upisujem svoj broj kartice i uplaćujem novac, prije nego Vas konsultujem oko sigurnosti. Naravno, interesuju me komentari svih Vas koji ste već to koristili. Ja sam do prošle godine mogao bez problema da koristim karticu Hipotekarne banke, na PayPall, međutim nakon zamjene kartice, došlo je do promjene brojeva na kartici, od kojih neki označavaju našu zemlju i iz tog razloga ne mogu više da ih varam (da sam iz Hrvatske :) )
Dakle, Vaše iskustvo oko sigurnosti "entropay"?
Poz.
Ja koristim entropay nekoliko mjeseci i za sad nemam nikakvih problema. Novac mi je dostupan za trgovinu na ebay istog trenutka kad ga prebacim. Entropay uzima 5% provizije na svako dopunjavanje kartice pa to moze znaciti onima koji trose dosta novca na ebayu. Ja sam preko 20 stvari kupio u posljednja dva mjeseca i sve je proteklo bez ijednog problema.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Ja ne znam koja je muka sa Kinezima u zadnje vrijeme, samo su se tako promangupisali. Za svaku sitnicu moram treking plaćat inače ne stiže. A da bude gore, počeli su da izbjegavaju i to. Dešava se da mi odbijaju plaćanje registrovane pošte i da oće samo običnom :D. Svake nedelje otvaram case-ove na ebay, tačno će me blokirat zbog kretena.
Isti slucaj, tj nista mi iz kine ne stize ... :/
Isto sve... ja mislio da sam usamljen slucaj :o
Nista mi ne stize, ili ako stigne dovuce se posle mjesec i po...
Jedan prodavac mi rece da su im se promijenili neki carinski zakoni, i da zato svuda kasni, ali nije umio nista dalje da objasni...
U Kinu je definitivno problem, vidim po trackingu da stvari tek posle 20 dana i vise od slanja napuste njihovu granicu..
Mene izgleda da oni dosta stvari nemaju na lageru već onako prodaju. Jednom momku sa foruma sam tablet 3x naručiva i 3x ga otkazao. A svude ostave da čekaš neko vrijeme iako tobože imaju "in stock". Prave se blesavi pa ako im prođe dobro jes. Jedan me je čak pokušavao ubijedit da ništa sa baterijama se ne šalje dok ne prođu izbori u komunističkoj partiji :D. A meni par dana ranije stigli mobilni telefoni. Danas sa jednim dogovaram oko neke stvari i tražim da mi pošalje "invoice" za plaćanje, on šalje bez trakinga. Ja ponavljam da ispravi a on da ne može tako, nego mora prvo traking,pa da onda platiš stvar itd, pa kad drugi put naručim onda će. Tačno ka da se sprda. I već mi se desilo par puta "da su zaboravili" da je registrovana pošta stavljena i naravno, takav paket ne stiže.