Page 225 of 1283 FirstFirst ... 1251752152212222232242252262272282292352753257251225 ... LastLast
Results 5,601 to 5,625 of 32059

Thread: ++ Informacije o internet kupovini

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

imam problem sa entropayom da mi tacno 5eura povuce sa kartice + onih 5% kad se radi dopuna? za mjesec dana su mi 4 puta skinuli po 5 eura u pitanju je Podgorica banka..to je stavka koja se ne prikazuje na entropay nalogu ali na listingu iz banke je ima..i tih 5eura ne skida odma nakon dopune EP neko npr. posle 2-3 dana..zna li neko nesto o tome?

Thanks Thanks Given 
    6,212
    Thanks Thanks Received 
    13,840
    Thanked in
    5,244 Posts

Cini mi se da se jos neko zalio na to. Ja koristim entropay bas cesto i mislim da nisam imao tih problema, bas cu provjerit.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

to nije vezano sa uplatom na EP. ne znam o cemu se radi, a na entropay listingu te stavke nema..za ovaj mjesec su mi skinuli 30e ( 6 * po 5e)

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Pa pogledaj post #5577, već bilo riječi o tome, prošla strana...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pozdrav ljudi, trazio bih savjet od vas, povodom kupovine online.

Dakle, zelim da kupim ovo : http://www.mastersintime.com/us/en/f...8-f16489-8.htm

Imam master card , pise da je free shipping (ova radnja se nalazi u holandiji, roterdam), ne placa se carina za stvari do 150 eura ( Valjda??)

Interesuje me kako ovo sve funkcionise, i jesam li sve ukapirao i da li neko ima iskustva sa porucivanjem sa ovog sajta?

Da li cu platiti jos nesto osim ovoga sto pise na sajtu, kad ce to otprilike stici i slicne stvari, nadam se da neko moze da mi odgovori na ovo jer sam totalni laik kad je online kupovina u pitanju. I da li da stavim adresu nekog prijatelja iz grada posto ja nemam tacnu adresu na koju bi mogli isporuciti paket, ili da napisem da samo stigne u postu i da ga ja podignem(kako to da napisem na sajtu?)

Hvala, nadam se da nisam previse zakomplikovao pitanja

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post
    Pa pogledaj post #5577, već bilo riječi o tome, prošla strana...
    kontaktirao sam EP i oni kazu da oni nisu nista uzimali mimo onih 4.95% i da im skeniram listing...

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    597
    Thanked in
    448 Posts

@Coa

Vidim da je besplatan shiping. Znaci platices samo cijenu sa sajta... Stavi tacnu adresu tog prijatelja. Mozda ce ti postar donijeti paket, (a svakako ces morati da platis 1 eur ili 4 eur ako ga zadrzi carina) ili samo kviticu da je u posti kod zeljeznicke. Mozda ces morati da im poneses racun (dobices na mail kada platis ili na sajtu) da im dokazes da je ispod 150 eur da ne bi placao carinu i pdv.

Btw vidi posto je ovaj sat kod Leandra u delti

Thanks Thanks Given 
    1,185
    Thanks Thanks Received 
    1,948
    Thanked in
    1,061 Posts

Coa javi kakav je sat, je li original, je li prevara itd itd

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,510
    Thanked in
    2,652 Posts

Sat je prelijep. Ja baš volim Festine (odličan izgled, dobro rade i nadasve cijena).
    Javi nam je li sve u redu...

Ja ne bi uzimao za tu cijenu. Prije bih uzeo u BG (ako nemaš nekog da ti kupi imaš na frorumu ljude koji će to odraditi za tebe). Makar znap da je original i nema zezanja oće li doći li neće, i koliko će naša cartina biti dobre volje, a sve radi 10€

http://www.svetsatova.com/svetsatova...AE6C62FC0EF6?0

nema u tvojoj boji (osmica), ali cijene su iste i razliku se u par € zbog boje...
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

175e je po Podgorici, ali ne u ovoj boji, nidje je nema ovuda. Jedino boje koje mi se ne svidjaju.

Pitao sam neke prijatelje da vide i u Beogradu, i ponuda je ista (skoro) kao kod nas, samo je malo jeftinije, ali uglavnom nema boje koju trazim.

Ovo je ozbiljan sajt i pretpostavljam da nece biti nikakvih problema, tako da cu najvjerovatnije naruciti, pa cu vam javiti kako sam prosao
    Last edited by Coa_; 27-10-12 at 09:15.

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Coa_ View Post
    175e je po Podgorici, ali ne u ovoj boji, nidje je nema ovuda. Jedino boje koje mi se ne svidjaju.

Pitao sam neke prijatelje da vide i u Beogradu, i ponuda je ista (skoro) kao kod nas, samo je malo jeftinije, ali uglavnom nema boje koju trazim.

Ovo je ozbiljan sajt i pretpostavljam da nece biti nikakvih problema, tako da cu najvjerovatnije naruciti, pa cu vam javiti kako sam prosao
    Ajde javi kako si prosao molim te. Nasao sam odlicnih primjeraka po super cijeni ovdje.

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Ozbiljan je sajt, cijena je taman kakva treba da bude(realna) i nećeš pogriješit budi siguran. Nisam stvarno nikad od njih naručiva al imaju reputaciju dobrog sajta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

rekose mi da e bay kupovina ne funkcionise iz cg trenutno? true or false?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i jel placanje na e bay moze samo preko CKB BANKE?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kupila mi je drugarica čizme u Americi plaćene preko 150e. Hocu li imati neke probleme,hocu li carinu plaćati ako ona poskida sve etikete i napiše da je poklon?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jedno pitanje

Ako stavim adresu prijatelja, on kad primi paket mora da potpise valjda, oce li biti problem sto to ne potpisujem ja , ili da se on pravi da je JA (zbunicu sam sebe) , pa da 'falsifikuje' potpis ?

Ili je sve to nebitno?

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    274
    Thanked in
    107 Posts

Nebitno potpuno Coa, a manekenka dzabe se pise da je poklon, neka samo napise da je vrijednost paketa 100e i nece niko dirat

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Remote View Post
    imam problem sa entropayom da mi tacno 5eura povuce sa kartice + onih 5% kad se radi dopuna? za mjesec dana su mi 4 puta skinuli po 5 eura u pitanju je Podgorica banka..to je stavka koja se ne prikazuje na entropay nalogu ali na listingu iz banke je ima..i tih 5eura ne skida odma nakon dopune EP neko npr. posle 2-3 dana..zna li neko nesto o tome?
    Isti slucaj kao kod mene.Isao sam u Podgoricku banku da vidim o cemu se radi.Prvo mi je jedna rekla ne ne zna o tome nista pa je zvala koleginicu koja je pokusavala da me ubijedi da to Entropay uzima pa kad sam joj rekao da nema sanse da to Entropay uzima pocela je neku pricu o bankomatima i nekakvim glupostima tako da je nista nisam razumio.Posao sam u NLB banku i sad cekam da mi izdaju njihovu visa electron karticu koju cu da vezem za Entropay.
    Ti ako saznas o cemu se radi javi,ja nisam imao vise zivaca da se raspravljam sa njima i stekao sam utisak da oni nesto tamo mute sto im ne bi bilo prvi put.

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by manekenka20 View Post
    Kupila mi je drugarica čizme u Americi plaćene preko 150e. Hocu li imati neke probleme,hocu li carinu plaćati ako ona poskida sve etikete i napiše da je poklon?
    neces.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hvala Vam punooo

Thanks Thanks Given 
    18
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Pokusvam da narucim nesto sa ovog sajta http://www.thorsteinar-outlet.de/ i izaberem Montenegro kao destinaciju ali mi prijavljuje da nema opcija za ship ka toj destinaciji. Da li je neko narucivao nekada nesto sa tog sajta ili ima bilo kakvu informaciju? (vidim da je za Srbiju porucivanje moguce, ali me ta opcija ne zanima)

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Naruči za Srbiju ili Hrvatsku, stavi da je republika ili oblast Montenegro,a ostalo sve normalno ukucaj tj pravu adresu tvoju. Stiće prvo u BG odnosno ZG i onda ovamo. Mene se redovno dešava da pošalju za BG zbog Serbia & Montenegro(vjerovatno imaju neke svoje liste država koje nijesu updatetovane) ili u Zagreb jer mi je Paypal na Hrvatsku reg.

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    11 Posts

Quote Originally Posted by Coa_ View Post
    Pozdrav ljudi, trazio bih savjet od vas, povodom kupovine online.

Dakle, zelim da kupim ovo : http://www.mastersintime.com/us/en/f...8-f16489-8.htm

Imam master card , pise da je free shipping (ova radnja se nalazi u holandiji, roterdam), ne placa se carina za stvari do 150 eura ( Valjda??)

Interesuje me kako ovo sve funkcionise, i jesam li sve ukapirao i da li neko ima iskustva sa porucivanjem sa ovog sajta?

Da li cu platiti jos nesto osim ovoga sto pise na sajtu, kad ce to otprilike stici i slicne stvari, nadam se da neko moze da mi odgovori na ovo jer sam totalni laik kad je online kupovina u pitanju. I da li da stavim adresu nekog prijatelja iz grada posto ja nemam tacnu adresu na koju bi mogli isporuciti paket, ili da napisem da samo stigne u postu i da ga ja podignem(kako to da napisem na sajtu?)

Hvala, nadam se da nisam previse zakomplikovao pitanja
    bolje da kontaktiras ove jer bih rekao da salju TNT-om tako da besplatna nema sanse da bude dostava. mozda kod njih u zemlji, van nje tesko
    SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME

Under the moonlight, this serious moonlight
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Porucih naocare sa neta u vrijednosti od 12$ i shipping 20$. Nigdje nije pisalo da to salju Fedexom, te jutros kad vidjeh izvjestaj ima me kap ubit. Da li ovo znaci da moram placati dodatnih 30 eura o kojima se svako malo ovdje raspravlja i postoji li ikakav nacin da se to izbjegne. Ispasce me na kraju da shipping placam 60$ za stvar vrijednu 12$. Napominjem da me ni u jednom momentu prodavac nije obavijestio ni na koji nacin da ce biti ovako poslato. Pomagajte
    A lighthouse keeper in the desert sun.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by underwater love View Post
    Porucih naocare sa neta u vrijednosti od 12$ i shipping 20$. Nigdje nije pisalo da to salju Fedexom, te jutros kad vidjeh izvjestaj ima me kap ubit. Da li ovo znaci da moram placati dodatnih 30 eura o kojima se svako malo ovdje raspravlja i postoji li ikakav nacin da se to izbjegne. Ispasce me na kraju da shipping placam 60$ za stvar vrijednu 12$. Napominjem da me ni u jednom momentu prodavac nije obavijestio ni na koji nacin da ce biti ovako poslato. Pomagajte
    Ako naocare jos nisu poslate onda mozes da ponistis kupovinu.

I da izbjegavas takve prodavce u buducnosti

Cesto trgujem i toliko volim da dosadim prodavcu sa pitanjima upravo zbog ovakvih stvari, kad se napravi mutav ili neshto precuti.
    Sin:

- "Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?"

Tata:

- "WTF? ROFL LMAO!"

Page 225 of 1283 FirstFirst ... 1251752152212222232242252262272282292352753257251225 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)