U pravu si, ma nisam ni ocekivao da neko nakaci celu tekmu, vec golove tj. "highlights" po mogucstvu od obe utakmice ali ne napisah tako... Mada kad nigde nema A selekcije ne znam kakve su sanse za klince... Pozz...:mad::mad::mad:
Printable View
U pravu si, ma nisam ni ocekivao da neko nakaci celu tekmu, vec golove tj. "highlights" po mogucstvu od obe utakmice ali ne napisah tako... Mada kad nigde nema A selekcije ne znam kakve su sanse za klince... Pozz...:mad::mad::mad:
Momak ima fenomenalnih golova :)
Pričao je Filipović sinoć da neće moći stalno da računa na njega zbog velikog puta iz Koreje do ovamo, eto konkretno u avgustu za prijateljsku sigurno neće doći.
Siguran sam da bi više i igrao, možda i u startnoj postavi, da ima više vremena da se odmori i navikne na uslove.
da vidimo da li ce doci sada u neki evropski klub posto mislam da nije problem njemu naci neki novi klub
Polako ljudi coek je odigrao dobro jednu utakmicu i dao 2 gola,nije osvojio zlatnu loptu...ima potencijala sigurno ali nemojte precerivat sa ocekivanjima...
Tako je "Need2rock" polako, mada cinjenica je da je reprezentacija dobila vrhunskog fudbalera cije vreme tek dolazi... Samo neka tako nastavi...
Usput evo nekih ranijih radova... http://www.youtube.com/watch?v=ULnJOtnrO2k
http://www.the-afc.com/...les/viewArticle.jsp_168692120.htmlQuote:
Damjanovic stirs tired Seoul
SEOUL: The coach may talk about tiredness but FC Seoul’s Serbian striker Dejan Damjanovic is determined to maintain his “killer instincts”.
Damjanovic is Seoul’s form player and his goal against Asian champions Gamba Osaka last week in their stunning 2-1 away win sent his side into the last 16 of the AFC Champions League.
He was on target twice over the weekend as FC Seoul beat Daejeon 2-0 away in the K-League. Although coach Senol Gunes is unhappy that his players might be tired from so many matches, Damjanovic is as keen as ever...
("the-AFC.com")
brate on ti i u aziji daje non stop golove, samo sto slabo ko prati azijski fudbal
a onaj afc ti je azijska liga sampiona
Ovdje mozete preuzeti ili pogledati intervju sa Zoranom Filipovicem selektorom fudbalske reprezentacije Crne Gore.
Intervju (zshare):
http://www.zshare.net/video/61121002191a7473/
Intervju (rapidshare)
http://rapidshare.com/files/24241331...ilipovicem.avi
http://img197.imageshack.us/img197/8...0900h28m28.png
Bla Bla... Znaci pored toga sto nisu imali para za direktni prenos nisu mogli ni uz goluba pismonosu jednog snimatelja da posalju, pa sad da imaju pokrivanja a ne da pustaju ove treninge... Strasno... U svakom slucaju hvala za upload...
Da zaista si u pravu i ja kada sam vidio da je on gost mislio sam da ce uporedo pustati makar sanse i golove sa utakmice kad ono nista,nije mi jasno kako mogu pricati o utakmici a da u pozadini ne ide makar nesto od te utakmice ovo sam vidio samo kod nas i nigdje drugo...
Upravo tako, znaci ako nisu mogli da se sastave za jednu pisljivu povratnu do Kipra onda je blago reci da se raspadaju, mada opet zavisi i od organizacije, ja bih na njihovom mestu pre poslao kameru nego onog goluba pismonosu, koji je u sustini bezveze isao tamo s' obzirom da smo i bez njegovog izvestaja manje vise znali sve najbitnije dogadjaje sa te tekme... Ne vidim svrhu njegovog odlaska tamo uopste... Znaci zakljucak je,
ALO UREDNICI RTCG-a AKO NE BUDETE IMALI SLIKU IZ BUGARSKE STO JE REALNO OCEKIVATI, SALJITE KAMERMANA UMESTO NOVINARA KOJI UGLAVNOM LADE JAJA TAMO, BAREM DA LJUDI VIDE NESTO SA STRANE I IZ DRUGOG UGLA, STO BI SAMIM TIM I DALO OZBILJNIJI, KAKAV TAKAV IMIDZ "Medijskog javnog servisa evropske Crne Gore"...
Evo sad podjoh na sajt www.rtcg.cg.yu(da vidim kad ce repriza intervjua sa Filipovicem) i kroz komentar o utakmici vidjoh neke netachne informacije!!!Pishe da je kod nasheg prvog gola Zverotic poslao dugu loptu koju je ukrotio Damjanovic a ja mislim da ga je Vuchinic pogodio tachno u kopachku!!!Mrzi li nacionalni servis nacionalnu reprezentaciju CG zbog izjave da su zaradili na Italiju a nece da plate prenos gostovanja???
ps:isto ka shto treba pocerat odbranu u reprezentaciju treba pocerat i urednike u televiziju a novinari su mi ok!!!
Uprkos dobroj igri i postizanju golova za Budućnost, Burzanovića nije bilo na spisku reprezentativaca za poslednje mečeve Crne Gore.
- Stvarno ne znam u čemu je problem, ali sve više verujem da me selektor Filipović nije pozvao zbog nefudbalskih stvari. Lepo sam se nasmejao na selektorovo objašnjenje zašto me nema na spisku i smatram da je bolje da ništa nije rekao nego to što je rekao. Kako god, državnom timu želim sve najbolje, a uz TV ekran ću biti veran navijač crnogorske reprezentacije - ogorčen je Burzanović.
Nije no BURZO JELENČE - jelen pivo .
Ima li neko informaciju dali je pochelo sa treniranjem mladih defanzivaca na stari aerodrom???Sad nemaju obaveza u klubove a pravo je vrijeme da se koliko toliko uigraju!!!Bolje sad da treniraju na uigravanje a kad upeche ova munja nedje u zatvoreno samo odrzavaju takmicharsku formu!!!Time bi makar bili lisheni da selektor viche na sred utakmice :-(
Kada ce i da li ce se uopste pojaviti bilo kakav video materijal sa tekme Kipar - Crna Gora???
Stvarno steta sto nam propadaju takvi talentio kao Burzanovic. I onako smo tanki sto se tice izbora igraca a ne jos da nam otpadaju oni sto najvise obecavaju. Sto se tice Filipovica, treba da budemo prezadovoljni sto nam je on trener. Coek ima iskustvo kao trener i kao igrac na internacionalnom nivou, i sto je najbitnije oce da napravi nesto od ove reprezentacije. Gleda sam sad ovaj intervju s njim i sve sto je reka mu je bilo na mjesto.
Jedino sto se bojim da nam kapiten nije nista bolji od Burzanovica sto se tice ponasanja. Znam da nam je potreban po svaku cijenu ali mi nebi bio kapiten nikad. Treba fino Joveticu dat traku posto odavno takvoga igraca nijesmo imali. Pored kvaliteta ima kulturu i disciplinu, i umije da se ponasa. To je nesto sto izdvaja velike igrace kao sto su Kaka, Lampard itd.Kad je najvise potrebno to itekako dodje do izrazaja.
Protiv Bugara, Burzo oce da dribla na sredinu terena sa 3 minuta do kraja i iz toga se rodi akcija i faul iz kojega primamo go. Ovamo Mirko protiv Arsenala oce prije da ispane mangup i veliki igrac nego da ljucki sutne penal i da go. To je velika steta jer ako to ne popravi nece nikad stici do ranga velikog fudbalera, a za to ima sve predispozicije.
No dati ce se opametit vise...
Selektor koji ne moze da disciplinuje 2 igraca u timu,i koji interni problem izmedju njih dvojice rjesava odstranjivanjem jednog od njih,a na stetu ekipe,je nula selektor.
Nadam se najiskrenije da cemo ispasti kako bi se neke stvari iz temelja pretresle i reorganizovale.
Jer da bi nesto vaskrslo,treba prvo da umre.
ima li dje golova iz kazahstana?
Ovo je sve sto sam nasao od video materijala a vezano je za tekmu Kipar - Crna Gora, inace sto se tice mladih, mrka kapa, bar sto se mene tice...
http://www.youtube.com/watch?v=P_YVqPe6qJA
Hoce li se pojaviti jos neki snimci u ovoj deceniji??????:hammer: