Hahahaha)) istina, no bolje je nama nase dvoriste da gledamo, i da zelimo svu srecu komsijama!
![]()
Hahahaha)) istina, no bolje je nama nase dvoriste da gledamo, i da zelimo svu srecu komsijama!
![]()
Ko je taj Jovetic???
deuscroix
i sad pauza do 4. i 5. septembra sto se tice zvanicnih utakmica
a krajem avgusta A tim ima prijateljsku utakmicu sa velsom
odma' hocete da micete poleksica, a prije tri dana je bio bog...nisam gledala utakmicu , pa ne mogu da komentarisem, nije ni kipar toliko slab imaju Anartozis...
Filipovic jeste kreten, to odavno znamo ...
neko rece da Poleksic ima super reflekse,ali cim se pomakne 2 metra od gola nastaju problemi...i taj neko ko je to rekao je u pravu...
Kako god, Poleksic je odlican golman za nase prilike.
za mene poleksic n1 sto se tice reprezentacije...
Sta bi sa onim likom sto ce da pojuri snimak tekme??? Ne mogu da verujem da niko zivi to nije objavio... Pa makar i neki bedni "highlights"... Usput ovo mi je hit... http://www.vijesti.cg.yu/index.php?kat=8
Pa ko njima uredjuje sajt... Cirkus...
Blazic je po svim dostupnim informacijama izgleda bolji od obojice, ali...
Sto se tice Bozovica i Poleksica, obojica imaju slabosti zbog kojih nece bit vrhunski golmani (sto bi mogli, s obzirom na ostale predispozicije). Bozovic je moderan golman, fudbalski obrazovan ako se tako mogu izrazit, kontrolise sesnaesterac ali mu refleks nije ni blizu Poleksicevog. Mada ako vec necemo da zovemo Blazica, ovu dvojicu bi mogli rotirati u odnosu na kvalitete protivnika i taktiku... samo sto mi taktiku nemamo.![]()
sto se golmana tice, ovaj momak je buducnost medju stativama
mozda bi Vlaisavljevic trebao da obrati paznju na njega
Vidim obrad voli beograd axaxaxaxaxa kakav klip kuku..
Pa da, haha, bas su azurni do jaja... Pozz !
pa danasnje izdanje moze se citati tek od 18.00
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
OK moguce je da nisam shvatio koncepciju sajta ali opet izgleda neozbiljno... Barem da su stavili rezultat to je 2 minuta posla, mnogo je kasno da se tek u 18:00 izbaci danasnje izdanje koje je odstampano nocas... Ma kako god, nebitno...
Svaka cast mladoj reprezentaciji a i Joveti i Fatosu sto su odlucili da pomognu omladincima, sjajna pobjeda.
Bijo si poziw koi se neodbija
@DIDI Evo ga Mladen Bonja Bozovic na atlas![]()
Ljudi,jeli ovaj Damjanovic Crnogorac ili Srbin?
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Sta bre ko je ekstra napadac u Srbiji?....
cuo sam da mu je otac crnogorac
al neznam ^^
Miliji mi je onaj go njegov jer se trudio maximalno, dok onoga penala boli **** za sve zivo, pa neka daje golova kolko god oce...
Bijo si poziw koi se neodbija
Moguce je i da nisi procitao obavjestenje sa naslovne strane sajta...
A naravno, Poleksicu polako otkucava sat...i samo je pitanje vremena kad ce Mladen da mu uzme mjesto, nevezano da li on brani losije ili ne, ali to bi trebalo da bude prirodan slijed stvari sobzirom da Mladenovo vrijeme tek dolazi i da mu slijedi bolja karijera, mada je i Poleksic postao pomalo tranjav.
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks