Da da,chitava planeta svjedochila,ali ti kao i neki ipak imash svoju istinu,auh.
To se veli moze chit na svakom coshku,a shto je ovooo
Printable View
Dobro, to naravno da znam ali osim onih 125 miliona dolara od Italije od Njemacke smo dobili 0. Svakako, ne radi se o materijalnom izvinjenju vec humanom. Jevrejima se svako malo izvinjavaju dok Srbiji (ili tada Jugoslaviji) nisu zvanicno nijednom al zato rovare po Srbiji, CG i ostalim drzavama 24/7. Lako je bilo Velikoj Britaniji i Francuskoj da se oporave nakon rata kad su pokupili svu masineriju iz Njemacke i to odma nakon rata, da ne pricam o 4 miliona njemaca koji su prinudno radili po Evropi kao robovi, samo nekako ne dodjose kod nas da sredjuju. :)
Jes ćerka mu je na Cetinje a nedavno je izrazila želju da mu se kosti prebače u Crnu Goru.
A to u koju je ona crkvu me zanima koliko i koji šešir na glavu nosi toliko me baš zabolje za crkve.
Slobodan Milošević je inače porijeklom iz Crne Gore. :rofl:
A Ratko Mladić je prijeklom iz BiH. :rofl:
Vučević je iz Kuča. :rofl:
Eo ti tri lopte tvojih kotrljajućih smajlija pa ih izdriblaj.Nek zvanični Beograd više odHebe od Crne Gore no ne može izgleda.
Spajić nek lijepo izglasa što mu je na dnevni red DF ako im basta nek se vrate na opozicione klupe i mirna Bosna.
A u taj slučaj će DPS da vrate na vlast pa kad vam se mneonly ođe bude sprda sa pjesmicama od Ulcinja pa do kraja Boke tačno će mi poteći kad krenete da kukate nevidljiva suza.
Izgleda da je pojedinima bitnije oće li i što da se Crna Gora usaglasi sa EU nego da se DPS vrne na vlast onda ti isti krenu u kuknjave i napade kako je neko za DPS.Ne može se izgleda da ti ponovim sa četničkim vojvodom u Jeropu evo ti još jedna lopta pa driblaj. :rofl:
И Италија и Енглеска и Француска и Југославија су се обновиле из истог извора.Маршалов план и ујка Сем.
Југославија је за неколико деценија, од потпуне пустоши, постала индустријска земља, развијенија од било које комунистичке земље.
Много тога што видиш око нас, од жељезница, путева, канала, мостова, до електрана је направљено знојем југословенског народа и америчким кредитима.
Pa svjestan sam ja toga, medjutim dok su saveznici nosili industrijsku masineriju iz Njemacke u svoje drzave i koristili ratne zarobljenike da im grade drzavu mi smo koristili njihove kredite i dobru volju naseg naroda da ide i uzdize to sto se od drzave moze uzdignut i ako ne smatram da je Jugoslavija bila funkcionalna drzava isto smatram da bolja nije mogla biti sa obzirom da je obican covjek komplet podigao od 0.
Priznaj da je najbolji smajli :lol:
Taman neka izadju iz vlade pa da idemo na vanredne parlamentarne i da Srdja Peric udje u skupstinu :finger:
To bi bilo lijepo ja da ti rečem on mi je skroz okey no mu je logistika tanka.
A i ođe se sve završava parama ne budi naivan.
Ođe narod pri tim toliko zatucan da njegova priča kod istog može da prođe ka da je sa marsa pao.
Davno je Njegoš reka gleda majmun sebe u zrcalo a to se može reći kakav narod takva i vlast. ;)
https://i.imgflip.com/8q6x51.jpg
Kakva tuga za gledanje, sto je ovo...
https://m.cdm.me/hronika/hotel-podgo...a-nasoj-firmi/
Ovi su se utripovali ka da su hotel Kontinental iz Dzon Vika
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ček, znači utoku su našli u nekom službenom vozilu, na lokaciji na kojoj se nalazi nekoliko javnih preduzeća, a jarani u hotel upadaju?
Bas mi zao tih vlasnika trpe nepotrebnu torturu od strane rezima...kad cemo da pucamo na neistomisljenike kao u slovackoj sto se radi, to mi je interesantnije, nekako...ko ne slusa SAD i EU slusace oluju, mada da nam se desi oluja ipak bi posli par puta da proslavimo to, nije da nismo...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Iha, kakav niz slobodnih asocijacija...
Kako nam Švabenzi lagano uvališe kurka.
Opet ringešpil rezolucija.
https://i.postimg.cc/nzM92JHB/oh-shit.gif
Nemoj tako, Svabe su nam uvjek bili iskreni prijatelji
Cekaj cekaj sad pojedinci iz hrvatske isto misljenje imaju ko pojedinci iz RS ili Srbije hmmmm
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jbga, Svabo radi ono sto mu je u sustini/srzi (naci Svabo) ;)
Sto se tice puta u EU, i ptice na grani znaju da nema nista od toga. Da su htjeli da CG udje u EU to bi se desilo davno, sve ostalo je foliranje/farbanje.
Spajic i Milatovic su obican potrcko duo, strani placenici, koji bi i rodjenu majku oznacili genocidnom (sto i rade u sustini), za saku USD/GBP/EUR. To je sad i vise nego ocigledno (ako kome nije bilo prije). Sto US/UK/DE/FR/NL/BE/ES/PT i ostali ne prave rezolucije da su oni genocidni (kao da nema kroz istoriju brdo dokaza za to).
Mogla bi prica da se okrene na CG teren, pa da bude jedna rezolucija o Spajicevom protivzakonitom zaduzenju CG, pa rezolucija o Milovim milijardama 'posudjenim od gradjana', a ne ovaj sistem dva u jedan - da se dodvore svojim zapadnim vlasnicima, i ujedno skretanje paznje sa domacih tema.
Oće, baš će u očima EU diplomatije bit pro-evropljani ovi koji svaki dan izlaze iz Skaj aplikacije koji kažu da ih zabbolje ćuna šta misle zvaničnici EU o njihovom radu, kako će ta ista EU da se raspane u parampaščad prije nego oni sjašu sa vlasti u CG.
Koji su bili kolovodje organizovanog šverca i kriminala koji du ojadu zabavili baš tu EU.
Aha, pogotovo par puta u periodu od par godina iskrenije nego inače.
Throwback:
https://youtu.be/PWDvSrqxF3g
kakva ekipa sveukupno.
Da se zacrvene ovi sto kradu, sto im je vazda malo, sto uzimaju otpremnine, placaju sluzbenim karticama zvake i qquurve, sipaju gorivo famili i voze se na primorje sluzbenim autima... i ostali koji cekaju da se ubace na korito.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b865adc678.jpg
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Ovo nas sluzbenik sa sluzbene kartice EPCG potrosi za noć, tako mi ove pomoci, smijesno.