Ti znaš da to ne može biti, jer se opogane brzo. I muški i ženske. Evo, da se ne ljute da samo njih kritikujem.
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8918f4dcf1.jpg
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kako sam smoren, upalih seriju The Wire koja je vrhunska i po prvi put je gledam ali ide u pozadini jer sam totalno nezainteresovan. Kakva kolotecina zivota.
Meni ta serija ni pored 4 uvodne epizode nije neshto prezanimljiva,a dacu joj josh shanse.
Najvishe me je odushevila Naslednici,@outline preporuchio,iako sam htio da odustanem nakon 2 epizode,e sad mi je žao shto imam samo josh 6 epizoda.
Soprana sam davno odustao da gledam,prije n z koliko g,neshto mi on kao lik nije presimpatichan,ali...vidjecemo.
Ne znam što je to u 3d rezoluciji, možda je to nešto savremenije. Prije je bilo ono da ti skenira zub i njegov korijen, običan snimak. E to zrači, ali oni obično imaju tamo dok to rade neku kao zaštitu koju su obavezni, ako su iole odgovorni zubari, da ti zakače na vrat kako bi ti zaštitila štitnu žlijezdu.
Malo jeste smor to slušati/čitati, ali valja čuvati svoje zdravlje, složićeš se, a i ova tema služi kako bismo razmjenjivali slična iskustva i bili korisni jedni drugima po tom pitanju.
Kad vele iz Vlade ulozili smo a nisi ti ulozio magare nego MI od nasih poreza ....
Kakav sinoć dokumentarac na neki kanal više se ne sjećam ni koji ali iz arhive o ukidanju željezničke pruge Bileća Nikšić.
E što je voz značio tim ljudima i koliko su neka sela nestankom te pruge nestala.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b561bd5272.jpg
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
@MeDo_JE jel pravite vi gorionike za kazan?Ako da piši na pp.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ispred bozjeg hrama uvjek zakljucaj auto...
Smornog i sumornog li dana.
Kako bolestan covjek moze toliko da kara....?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ovo me podsjeti jednom ja u Nk se parkira tamo preko puta Zete dje se parkiraju taksisti, da sačekam sestru 5 min, nidje nikog od taksista kad sjeda neka žena i to naprijed, veli vozi me sine na Oštrovac, ja se izgubio, dok sam se poveza šta kako, dok se objasnih sa njom da nisam taksista utoliko dolazi sestra i ona se precenu.
Na kraj povesmo gospodju na željenu destinaciju
Samo mi je falilo automat da izvadi :D
Makse dobro si ti proša. [emoji1787]
Ono,kakvi likovi sve ulijeću u taxije nije im ga lako.
Vjerovatno misli na onog bolesnika od profesora u gimnaziju.Imali smo mi jednog što je volio momčiće.
Oće ti pedofili u prosvjetu greote.