Generalizujete.Oboje.
Osim toga, vi ste i sa 50 i 60 nezreli jednako kao sa 20.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Generalizujete.Oboje.
Znam, čast izuzecima.
Last edited by St.Dzonny; 07-12-24 at 12:36.
Muškarac mislim da ne treba nikad ni da odraste nego da uvijek čuva dječaka u sebi.
Jer,kad "odraste" može postati i tiranin.Mada i najveći tiranin ima prestrašenog dječaka u duši.Kod muškarca se ne traži njegova ozbiljnost,zrelost nego taj dječak u duši koji je suština njegovog bića.
Last edited by Bluemoon; 07-12-24 at 12:40.
Sta ako muskarac ima djevojcicu u sebi, ili djecaka i djevojcicu?
Ako mlad momEk ima babu u sebi, da li je on starmali ili starmala?
Što si se opteretio time.Jel što te Solid proziva'?
Samo pitam, radoznale sam prirode i drustva.
A sta cemo sa onim pitanjem iz 2017e iz one teme, cutimo?
Pa sad dječak i djevojčica su isto u taj uzrast jer su aseksualna bića.
Ne treba da se forsira ta priča na bilo koji način ono djeca su djeca.Malo je bezveze bacati na djecu modele koji se svijetu odraslih podrazumijeva.
Nego,odosmo u ono što je totalno promašaj što mišljah kad reko da je svaki muškarac u duši dječak.Mišljah na to da je svako ljudsko biće u suštini dijete koje vremenom dobija razne obrasce i modele nakalemljene ali ne treba da izgubi svoje suštinsko biće iz djetinjstva.
Decembar, moj mjesec![]()
Daleko bilo!
Tako razmišlja svaka crnogorska majka pa napravi od sina debila koji u 50 godina ne može ništa što mu neće majka odobrit
Kad majke ne bude onda mora supruga da ga usmjerava, pa ulazi u ulogu majke a ne žene svom muškarcu... što je totalno pogrešno.
Muškarac mora da bude i ozbiljan i zreo, da misli svojom glavom, a ujedno i da razvija emocionalnu inteligenciju kako ne bi postao robot.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Blago nama sa dječacima u duši.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Pođoh kod zubarke uradi mi neki 3D snimak, proces neki na jedinicu desni sinus pun, lijevi skoro pun, mozda imam i polipe.
Pa idi kod doktora majčin sine, bolje da nijesam išao
Послато са 21051182G помоћу Тапатока
Kakva je ovo moda da svi nose neke papuče mislim meni izgleda kao papuče ko ljeti kroksice.Šta je ovo kakvi su ovo jadi od mode iako stvarno nikad nemam predrasude prema obući i odjeći nek nosi ko šta oće.
To je gadluk. Što je najgore, skupe su, a ja ih ne bi obula da mi ih neko pokloni, ni da su euro.
Kad vam zubari skeniraju zube, obavezno neka vam stave onu zaštitu za štitnu žlijezdu. Jer ako se čovjek bez toga više puta skenira povećava mu se značajno vjerovatoća da nakon 10, 20 godina dobije rak te žlijezde.
There are currently 20 users browsing this thread. (0 members and 20 guests)
Bookmarks