Zna li iko kako zaustaviti vrijeme???
Prebrzo mi prolazi, sve je super ali zelim malo da usporim vrijeme
Dodje mi sad da se iskradem iz kuce i upalim auto. Pravac Porto....
Treba mi da malo sva ova trka stane
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Printable View
Zna li iko kako zaustaviti vrijeme???
Prebrzo mi prolazi, sve je super ali zelim malo da usporim vrijeme
Dodje mi sad da se iskradem iz kuce i upalim auto. Pravac Porto....
Treba mi da malo sva ova trka stane
Očekuj slow living kad pređeš 55tu i kad ti đeca pređu 18tu i više ne budeš njihovog života kapetan.
A ovako generalno govoreći, na par dana poći u planinu ili na more đe je domet neta slab. Ući u sebe iliti boraviti u sebi. Zna da zavara da ti momenti traju dugo a zapravo nisu, ali te nekako prožmu.
Ili praktično: poći na selo ako imaš mogućnosti i baviti se okućnicom, preslaganje robe/tehnike odnosno viška robe i poklanjanje iste kome treba (isto to i u kući/stanu u gradu), uzmeš veliku kesu pa skupljaš smeće po kvartu/naselju/selu, odeš na trčanje, voziš bajs, planinarenje, pomogneš nekome ničim izazvan na ulici, u marketu, doma, komšiji, sebi...
Nađeš nešto što te "radi" i đe si prazne glave i kad te boli q šta ko misli, jesi ili nisi lud, a tebi lEpooo...
Kad ozbiljno obratiš pažnju na neke momente, u trenucima dok se dešavaju - upravo tada, vrijeme se odvija jako sporo, mensečini.
Zaboravljen, alchajmer ka Joe Biden
dotraja ka rotkapne na lowrider
svoj stav, ne svakome da se dopadnem
i dalje radim, neću da budem pokvaren
DOKTOR
https://www.youtube.com/watch?v=udIK3i5olC8
Uhhh. Ovo i meni treba. A nikako da stanem i uradim nešto povodom toga. Već samo puni gas. Ovo što pominje Tigrovo..razmišljao sam o tome kao malo na selo, ima uslova, ali me ne radi, bar ne još uvijek. Od danas sam na godišnjem i evo već vidim da će da mi proleti i da neću uopšte odmoriti. Nego, biće to dobro
Ma lako ću za godišnji, ovu brzinu bih da smanjim.
A šta ti znači to pun gas?
Konstantna trka (posao, familija, društveni život, kombinovanje svega toga i pokušavanja da se pliva tako da svi (i ja) budu zadovoljni), koju u dobrom dijelu i sam sebi stvaram i kad ne moram.
Ne znaš da:
- postaviš granicu? U odnosu na šta ili koga (druge ili sebe samoga)?
- odvojiš bitno od nebitnog, hitno od manje hitnog?
- šta te ili ko “goni”?
- je li to ćeranje vrijedno tvoga zdravlja odnosno ugrožavanja istog?
-etc...
Šta će se desiti ako neki put ispališ druga/društvo? Odložiš neku rabotu? Ne ispuniš nešto đeci jer si zaista premoren? Koje su posljedice? Smiješ li da slažeš ka' Milojko, zarad svog mira i napuniš baterije?
Jutros kod frizerke (prvi put) dosao malo ranije da sacekam ali me osisase odmah, dobih kafu i mjerkanje...na kraju cijena manja nego u cjenovniku. :)
Мој највећи проблем. Глумићу да је све ок и кад постоје неки проблеми, већином око посла, само да не би то преносио на фамилију.
Nisi usamljen slučaj ne brini. Glumi velika većina ili izigrava diplomate nebitnim ljudima u toku dana na poslu ili u vezi s poslom, ili društvom, a onda se kući olakšaju na famelju ili su tempirane bombe u zdravstvenom smislu.
Trka je samo kvantitetski utrošeno vrijeme, ali da li je tako i u kvalitetu, pitanje je nad kojim se treba zamisliti i prerasti neke stvari.
Iza svakog staloženog muskarca stoji svadljiva zena...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jel tako i obratno?
Vjerovatno jing jang...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
U pravu si.
Ma i da nisam, nije važno. Samo počni s bilo čim i obrati pažnju.
Ljudi se sahranjuju sa rukama na grudima zbog prastarog verovanja da će gore da se spuštaju toboganom u akva parku
Stara kineska mudrost
Sent from my iPhone using Tapatalk
U kojim godinama ste poceli da ulazite na forum samo zbog politickih tema ?
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
To je sve...lijepo,savršeno opisala Josipa Lisac:
https://youtu.be/YOcJ2ckrBec?feature=shared
Uh kako me ovo podsjeća na moj život u Beogradu ovo sam svaki dan gledala uživo. [emoji1787]
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk