Dobro dosao na forum :)
Printable View
A neka micu onaj HD ako je to problem.. Jer me meditiranje uz more ni najmanje ne interesuje. Kako neodgovoran i neprofesionalan nacin rada, pa to jos nidje nisam vidjeo. T-Com, stidite se onoga, kad obraza nemate...
Nervira me što se igraju sa nama (testiraju raznorazne gluposti) i pride nam to još naplaćuju! Kao kad bi plaćao period korištenja trial programa...
Ako proradi HD, i bude bio kakvi kanal od koristi - neka naplaćuju to 1 eur... ovako stvarno nema smisla...
e pa sto mi trpimo to niko na svijet ne bi. pas im jeba mater
ne znam samo kako ćemo prebit ovo na račun
evo ga!....
Ja da napomenem: crkla mi je extra (isto kao i prosli put prije pola godine), na podrsku se niko ne javlja ili je zauzeto, ((pre)puni) racun redovno stize, ... i tako...
Restartujte STB :)
Da nema sto novo? Ako nema - ne restartujem :)
Restartovao sam STB( više puta), ali i dalje mi na ekranu piše:
Greška u inicijalizaciji klijenta".
Čekam desetine minuta da mi se neko javi ali bezuspjeha.
Evo , upravo sada sam ih dobio ali mi je ponovljeno da uradim isto.
I još jednom ništa!
Što da radim?
Ugasi ga na 5 min na prekidac pozadi, i onda upali.Garantovano rjesava problem.
Shta je na kanalu 110?
Pishe da je Test 2. Da nije neko iznenadjenje? ;)
jeste veliko :) TV SUN :D ako se ne varam beranska tv...valjda tako procitah ovdje :)
varas se, bjelopoljska televizija :)
Sto znaci da je ono ipak je bio samo kvar...
Eh...
A zašto ti ja moram reći gdje gledam Myzen, ili sam morao reći "izgledao" dok je bio FTA da bi ti bio zadovoljan? - Inače mi je pun ***** portala gdje likovi kao ti "ja sve znam ja sve imam i sve mogu" pokušavaju suvereno da vladaju temom svojim velikim egom. - Evo neću više da prdeckam, ostavljam ti temu da ti vodiš glavnu riječ! Pozdrav!
ali ono je bio namjerno izazvano od ljuti iz t-com-a da bi nezahvalini korisnici kao mi shvatili koliko nam ustvari treba extra tv...jer tek u slucaju da ga nemamo na par sati mozemo da shvatimo koliko nam ustvari znaci :)
Ne rade Discovery, Discovery World, MTV Adria, CNN i jos 2 ili 3 kanala:mad: