Zamijenice ti ga za dzabe,zovni ujutro korisnicki servis.
Printable View
Zamijenice ti ga za dzabe,zovni ujutro korisnicki servis.
Jeste da nije jos zvanicno,ali ga treba ocekivati u ponudi TTV-a,jer znamo da SBB drzi Viasatove kanale kao ekskluzivu!
http://www.mportal.com.hr/Default.as...cat=54&id=4361
DObar kanal, nadam se nesto priblizno Animal Planetu i NatGeo Wild-u.
Najbolje bi bilo da ga ne bude u Total TV-u :) Znaci da ga ocekujemo do 10og maja :)
U ponudi usao Hustler na broju 72(paket za odrasle)
A broja 13 nema,pretpostavljam da ce tu da se pojavi Viasat Nature za koji dan ;)
Bice,bice prenosa,od sledece trke(imas pm) ;)
Nova Sport Bulgaria je pocela da emituje na 16e, u okvori paketa Total TV i Bulsatcom, frekvencije 10796 V i 12647 H. Znate li oce li se ukljucit u Total Tv montenegro?
Viasat Nature krece u TTV u srijedu ;)
Jeli poceo Viasat Nature u Total TV montenegro?
Nije jos krenuo u TTV,neko rece na sat. forum zafrknuo nas Vito :lolblue:
Nema sumnje da dolazi,ali nesto kasni :D
Ko je Vito? :confused:
vito je lik sa satelitskog foruma koji do sad nije nikad pogrijesio :D
Zna li neko zasto mi treba telefonska linija ukoliko zelim da uzmem jos jedan total sat prijemniku istom stanu? Cura sa helpdesk-a mi rece da treba da imam fiksnu telefonsku liniju? Ne stigoh ni da je pitam za razlog, tako je kratka bila i nejasna :)
Prema poslednjim informacijama kanal Viasat Nature je zbog tehnickih problema pomjerio pocetak emitovanja kanala na totalu sa 05.maj za srijedu 12.maja
Viasat Nature ubacen u ponudi Total TV na kanalu 13 !
Još nisam načisto sa onim cjenovnikom: koliko bi ovo čudo trebalo da košta?
Ne znam ni ja tacno,cini mi se da je ugradnja 20 eura(ugradnja risivera :lolblue:),mjesecno iznajmljivanje 3.5 eura i HD paket 2.5 eura,to je DVB-T
DVR je ugradnja 40 eura+6.5 eura iznajmljivanje...
jel zna ko hoce li ta renta za reciver nonstop da se placa ili na neki ogranicen period tipa prvih godinu ili 2 jer je preskupo 6,5 eura samo za resiver dati i jos ce sve da nam zacrne zbog glupog in-a
Ja mislim(ponavljam mislim) da se potpisuje ugovor na dvije godine ;)
Sto je mnogo,mnogo je!
jos sam ja od onih sto od pocetka koriste total tako da sam prvi resiver za kes za 150 eura platio jos ovaj da me 300 izadje bruka vala
Evo sta kazu iz SBB-a ;)
Quote:
Poštovani korisnici,
aktivno radimo na poboljšanju Sport Kluba, i u naredne dve nedelje će kvalitet ovog kanala biti izjednačen sa kvalitetom kanala SportKlub+.
ocemo bolji fox crime :D
Zelja ce ti bit' :mrgreen:
SK mora da ima bolju sliku,jednostavno mora :joint:
Da li neko ima/postoji mogućnost da napravi screenshotove programa na ttv-u?
Par "lošijih", par "boljih"..čisto da viidm kao izgleda kvalitet signala ;)
Naravno idelano bi bilo da to urade korisnici sa full HD televizorima :D
Da pitam i ovdje..Kog operatera kablovske i ciju ponudu bi preporucili kad je u pitanju odnos cijena/kvalitet slike-usluge/korisnicki servis?
Svi imaju svojih prednosti i mana ;)
Ako ti ne trebaju domaci kanali,onda TTV posto u osnovnu ponudu imas kanale:SK,SK+,GK,ES,ES2,ESPN America,Arena1,Motors,Fishing and Hunting,SciFi,Fox Life,Fox Crime,Film+,Cinemania,TV 1000,MGM,Hallmark,AXN,Viasat Explorer,Viasat History,Viasat Nature(bar duplo je bolji od AP-a),Animal Planet,Discovery,Discoveru T/L,Investigation Discovery,DOQ,Reality,Nat Geo,Ultr,Disney,Disney XD,Kanal D+srpski i bosanski kanali(nema BHT-a)
Ako ti pak trebaju domaci kanali,a oces da imas i hrvatske,onda BBM najbolji izbor
Ako ces da snimas i premotavas(i gledas vremensku prognozu :D),onda Extra TV
A ako te najvise zanima sport i nista se ne skrembluje,onda je tu M-Kabl
Najbolji kvalitet slike ima Extra TV,pa onda TTV,pa na kraju BBM(M-Kabl je tu ubjedljivo zadnji,normalno)
A tu je i Arenasport paket,kao i HBO koji se posebno naplacuju ;)
Posto nemam mogucnosti da uvedem Extra Tv, onda ce to vjerovatno biti Total TV, jos ako ubrzo krenu sa HD risiverima.. Hvala na info.
Kada ce proraditi srpski audio na Eurosport2?
Opet riknuo signal kao u februaru, imamo samo par kanala:rolleyes:
Total tv Montenegro kaznjen sa 10.000 eura
http://www.ardcg.org/index.php?optio...d=144&Itemid=1
Moto GP se vise nece skremblovati,SK uzeo prava za CG :)
Daj samo da vas pitam. Ovaj Totalov TV takozvani monoblock, da li je taj sa 3 stepena između obije glave da hvata Eutelsat i Hotbird ili monoblock sa više stepeni razmaka između obije glave (napr. 6 stepeni) za Eutelsat plus još neki drugi satelit? Koliki je tanjir koji dođe uz paket? 88cm?
3 stepena, 80cm