cijene bez promjena naredne 2 ned
Printable View
Link ti je malo opsiran :)
http://www.cdm.me/ekonomija/iste-cij...rednih-15-dana
Ojdo ja u BiH ili KS.
Do ljeta ce opet skocit do 1.45
Nadam se da ti nexes ovdje bit do ljeta , kako si krenuo sa skupljanjem postova...
Džabe mu 50 postova kad nema 180 dana staža za oglase ;)
nafta na Luk Oil = VODA
zaobići u širokom luku.
Kakava je nafta na EKO?
Ja je sipam i nisam imao problema nikakvih.
I jedina pumpa na koju sipam je Eko.
Znam ih dosta koji su prezadovoljnim dizelom sa EKO.
Probas, ne moze biti losije od LukOil-a...
Ne bih sipa na te privatne pumpe nema šanse.
Jednom sam se "opeka" na Montenegro Petrol kad su mi natočili naftu (vodu) u VW T4 kombi, pa sam ga jedva upalio.
Samo EKO...
Ostali za ne daj Boze jedino ili ako mi trreba gorivo za trimer i kosacicu :D
Petrol CG pune 3 godine nikad stucnuo nikad verglo duze nego sto treba nikad aditiv nikad mrznula nikad nista
Opet prica dje je najbolje gorivo.
Opet prica da je Eko najbolji.
Opet neka neko za nedelju dana pita dje je najbolje gorivo i treba ga poslat na zabjelo - dekar da sipa.
Bogomi ovi sto voze dizele itekako trebaju gledat dje sipaju, mi sto vozimo benzince smo mirniji po tom pitanju. Mada ja od kad vozim sipam iskljucivo na Eko, da kucnem nikad nikakvih problema.
Samo eko
Sent from huawei
nastavite vi samo na Eko, a mi koji preferiramo kvalitetno gorivo, dobra vijest: Petrol gradi jos jednu pumpu, ovaj put u Donjoj Gorici :cool:
To kvalitetno sa Petrolove pumpe sam kačio sliku sa vodom iz filtera tako da samo nastavi sipat tamo. Ja prelazim na EKO
Čuo sam da je Benzin dobar na Petrol pumpama
Lose si cuo.
Moguće.
Nedaj boze da co'ek vas slusa dje gorivo da sipa... Ostao bi bez njega pri prvoj voznji...
Znaci, jedino u Njemacku da idemo da sipamo :(
:yipiiii:
Treba da natankamo jedan rezervoar Shella i to ti je to. [emoji23]
Petrol autobuska EKO pod Goricom INA Tivat a ako moram u Srbiji da točim a mogu da biram onda isključivo MOL
TT
Evo su rekli da može i voda sa česme..
+10ks 17nm kad mu se naspe 1l toga na rezervoar..
0.2sec brze do 100kmh
Sta je najbolje da se sipa u r motocikl od 150 konja? Da li 95, 98, ili onaj 100 na autobusku?
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Nema dje nisam probao dizel u PG da sipam i to po vise rezervoara , i apsolutno ni jedno ne moze da se poredi sa Petrolovom pumpom kod autobuske...
Ja iskljucivo (godinama) sipam na eko pumpu. Doduse u Baru i nema sem ovih sitnih privatnih (koje izbjegavam) neke druge pumpe. Imam naviku da ne sipam nigdje drugo u CG gorivo sem na Eko pumpi Ilino (Bar). Od kako vozim dizel, nije mi se desilo da sam u filter nafte nasao kap vode a kamoli da sam imao bilo kakav problem sa sistemom ubrizgavanja. Ako uporedim gorivo sa Eko pumpe sa gorivom kupljenim u EU, prica je drugacija, tacno se osjeca da auto bolje vuce, tj da fali energicnosti nasem gorivu. Ali dok god ne stvara problem necu mijenjati pumpu. Druga stvar koju sam primjetio je da dosta cistjerni drugih brendova (npr Lukoil) dolazi u Luku po gorivo. U tankovima goriva, koji su vlasnistvo Helenic Petrola-Eko (koliko ja znam skoro svi tankovi) se nalazi gorivo koje i na Eko pumpama sipamo. Tako da na tim privatnim pumpama sipate eko gorivo jedino je moguce da oni dodaju samo po koji aditiv a pojedini i vodu.
Da se ogradim od INA pumpe kojoj (po informacijama drugih) gorivo dolazi iz njihovih rafinerija.
Ocu li opet da dajem casove za gorivo? Ili ovaj put ne treba?
Izgleda da ces morati. Vidis da se niko ne javlja....a znas li zasto? Zato sto traze tvoje prethodne postove gdje si objasnio. ;)