Originally Posted by
e-rotic
Opet diskvalifikujes na ruzan nacin.No kad si zapeo oko dps-a,neka ljudi sami procijene ko je od nas dvojice za DPS.Koaliciono ili glasacki,svejedno.
Vratimo se na temu,oko elitizma,ako te zanima mogu iznijeti neke podatke jer sam u PM cesto zbog posla.Nemanja Vidic i Djokovic imaju stan u PM,prvi su susjedi,terasa do terase.Djovak rijetko boravi,najvise po 10-ak dana.Dok su mu roditelji i braca po 2 mjeseca u Tivtu.Bodiroga je stalno u PM i njegov racun sa drustvom je bio rekordan.Iznosio je 5600 eura.Njih petoro,takodje neki kosarkasi,sa suprugama su za vece toliko potrosili.Bodiroga je sve platio.
U Splendidu cesto ljetuju Danilovic i Savo Milosevic sa velikim porodicama.Ostanu skoro mjesec dana.Potrose svake sezone po 50 000 eura samo na hotel.Obojica imaju cash-a preko 30 miliona.Znaci da ima elitnih gostiju,nije sve tako crno.
Prosle godine je u Splendidu bio Nemanja Matic sa suprugom i porodicom.Babe,stricevi,ujaci...sve je doveo.Potrosio je preko 100 000 eura.Cak sam i ja pomislio da je puno,ali kad sam vidio da nedjeljno zaradjuje 70 000,prenerazio sam se.