Originally Posted by
HIPER
A vazda li je ista prica na tapetu... sve pametniji od pametnijeg..
Majke mi kada vidim sto vi sve komentarisete ..
Znaci ovaj doktor je toliki strucnjak da moze da kaze da je Pero navijao protiv kotora u rijeci zajedno sa adzicem, ovaj drugi kaze da ga je udario slucajno preko vode i to... ma mislm ljudi zezate li se vi to ili samo pisete da bi napakostili jedni drugima..
Gospodin nezavisno misljenje je dovoljno kompetentan da kaze da Djuza ili Slobo Macic nisu treneri za prvoligasku ekipu???
Vidio o stari da si ti Vlaho Orlic ili Nikola Stamenic pa da ti kazem u pravu si, a ovako, mislim katastrofa, tako lagano davati takva misljenja je u najmanju ruku nekorektno prema ljudima koji su ulozili sebe u waterpolo. :(
A ovaj vrli novljanin, brate ne brani sto ne mozes odbranit, no kazi da je zasluzio dva puta brutality i jednom sa pravom zamjenje, a ne mi tuda analiziras prskanje i aperkate.
I par stvari o navijacima, biti navijac je po meni nesto sto na pravi nacin demonstriraju LIverpulove pristalice, ili nekog drugog kluba iz engleske, jer ako su huligani, a to su oni bili u izvornom obliku mogli d ase emancipuju i postanu neko za ugled , onda sta reci za jadranove nekadasnje trobojke sa 4 s, ili kotorove sadasnje primitivne slogane. Samo da takvi oblici navijanja i vrjedjanja svojih suparnika na nacionalnoj , licnoj i bilo kakvoj drugoj osnovi trebaju da pokazu kakva stoka dolazi na utakmice i kvari nesto sto je jedna od najljepsih igara na svjetu.