ahahahahahahaha, genijalno!
Printable View
ahahahahahahaha, genijalno!
da, propalitete iz vojvodine koje je jadran prosle godine jedva dobio u euroligi.
ne sporim chinjenicu da je jadran mogao i morao ranije da daje sansu svojim mladim igracima, morao je to i prosle godine, a ne ove kad je slabija konkurencija, ali kalinic i filipovic nisu losa kupovina, iako su odigrali slabo ove 3 utakmice.
Pero ajde po malo.Povedi sa sobom ove tvoje poltrone(ginekologe,kafedzije,rodjake i td).Unisticete vaterpolo radi vasih fotelja i raznih privilegija.
u izjavi za TV Vijesti nakon utakmice, Porobic je pozvao na jedinstvo u Savezu i oko reprezentacije i zatrazio je da se smanji broj stranaca u klubovima kako bi se dobila realna slika koliko klubovi mogu u ovom trenutku.
to nije elaborirao ili sam precuo da jeste. rekao je da je dvadesetak stranaca mnogo, i da to treba kao i svugdje u Evropi svesti na razuman broj, dovoditi samo one koji donose nedostajuci kvalitet, tako nesto.
Kako je laprdao ljudi nemate pojma gledao sam i plakao...
Tacno je pricao o nama i prozivanju...kao ako se ne moze nac zajednicki jezik da ce se formirat mala zajednica skladna nesto laprdao o dvoristu kuce ahhahhahaha
pero i ovi oko njega, koji vode savez vec godinama, su napravili sve ovo sa strancima i doveli u pitanje buducnost crnogorskog vaterpola a sada nama prodaje neku pricu za malu djecu,kao da je od juce u vaterpolo.pero,vrijeme je da ides pomalo pa filozofiraj nedje drugo.
ako nekom opet ne bude jasno što se Kotorani žale na odnos prema Primorcu(od strane svih sem Beštija)nek mu ovo bude link.
Sad da se pocne potpisivati peticija za perovu ostavku(i ovih iz saveza) u kotoru, mozda bi nas 50 potpisalo a kad se osvoji trofej ili kad se ide na final four onda se"kotorani" trpaju u avione i slikavaju.To ti je kotor,svi pricaju na uvce protiv saveza a kad dodje pero na bazen onda se u tiho pocne pjevati na kraju utakmice "pero odlazi".Zbog toga ce pero biti selektor jos 3-4 mandata zajedno sa kompletnim savezom bez obzira na neuspjehe i ostale rabote.
radovic je bio pozvan za tekmu sa turskom, ali valjda nije igrao, jel? zna li se zasto?
Primorac sjutra protiv Juga nastupa bez Milića, Radića, Trajkovića, Petrovića, Šetke i Pavlovića
ima li koja utakmica na TV ovaj vikend?
Jug - Primorac 12:7
Jeste ali Jug je cijelu utakmicu kontrolirao rezultat pa je pitanje pobjednika riješeno već tijekom 2/4 kad je Jug otišao na 3 razlike. Primorac bez nekih motiva, a i igrači Juga su vjerojatno zbog nedolaska svih igrača Primorca djelovali manje motivirani. Jedino što ostaje za pamćenje je rezultat, a igra daleko ispod prosjeka za ova dva kluba.
Bravo Jadran, 12:10 protiv Mladosti.
Crepulja 3 gola u sjajnom tajmingu:)
solidna tekma, bilo par lijepih golova. jadran definitivno moze da odigra bolje nego protiv primorca i moze biti vazan faktor ove godine. trofej tesko da ce osvojit, ali moze nekoga zesce da zajebe u toj borbi.
vanja dao vrhunski gol na kraju prve cetvrtine. sa kojom on lakocom igra, to je strasno. fenomenalan igrac.
nažalost, nisam pogledo utakmicu pa mi je nejasno kako je to mladost uspjela izgubit. adaje udovičić odigo i 60% svojih mogućnosti vjerujem da bi mladost ako ne dobila, a onda barem igrala manje više gol za gol, a ne većinu utakmice gubila sa 2 i 3 razlike. ili su baš svi ostali mladostaši bili užasni. jadran ima puno previše prosječnih igrača a i nositelj igre janović zadnje 2 godine ne igra baš dobro, više bljesne tu i tamo. zadnje što je igro na svom nivou bilo je u podgorici 2009.
a i kako su mi prenijeli nije baš vanja odigro nšto specijalno da bi ga se moglo pohvalit nakon utakmice
jadran je prosto bio neuporedivo vise motivisan, to je manje vise to. vanja je isto igrao ispod prosjeka, ali i kad je takav bolji je od skoro svih ostalih igraca u mladosti [i jadrana]. dao je odlican gol na kraju prve cetvrtine.
jadran nije odigrao vrhunsku utakmicu, niti je jadran sposoban da igra neki spektakularan vaterpolo. ali mogu da odigraju borbeno kao u ove dvije tekme sa hrvatskim klubovima i da se nadaju da ce timovi koji su inace jaci od njih imati slabiji dan. mislim da ce biti josh zajebaniji protivnik kad se neki igraci malo vise oslobode
kako smo se nadali , dobro smo se udali :)
ta narodna poslovica odlicno opisuje stanje u jadranu pred ovu utakmicu, no eto pobjeda je pobjeda i njoj se nikada u zube ne gleda. Neka nastave ovako pa sto im Bog da :)
p.s. sto je to bilo sa cattarom u Splitu? Opet ih je neko pokrao?
samo sam htio kazat da je udovičić odigro i blizu svojih max mogućnosti mladost bi to dobila - pogotovo ako jadran nije odigro ništa spektakularno.
što se tiče cattara, ovako piše na crowaterpolu:
Pobjednik ove zanimljive utakmice odlučen je doslovno u posljednjoj sekundi. Dvije sekunde prije kraja isključenje je izborio Matutinović. Usljedilo je brzo dodavanje prema Popoviću koji je iz prijenosa loptu poslao iza leđa vratara Krivokapića.
U prvi mah sudac Ivanovski je pokazao da nema ništa od gola jer je vrijeme isteklo, ali je nakon konzultacija sa zapisničkim stolom priznao pogodak. Uslijedila je bura protesta s klupe gostiju iz Kotora, ali službeni rezultat ostao je 8:8. Kotorani su najavili žalbu Povjerenstvu za natjecanje.
delegat baica iz šibenika
i meni nod, a i sam google chrome izbacuje stalno upozorenja kad svratim na crowaterpolo, a ponekad se desi i redirekcija na neki sajt sa prodajom kojechega. vec izvjesno vrijeme crowaterpolo ima problema sa tim stvarima
ne bi se bas slozio s ovim. udovicic jeste van serijski igrac, ali je scepanovic u odlicnoj formi i skidao je dosta dobrih suteva.
mislim da je u toj utakmici bila presudna losa noc pavica, koji je imao samo 1 odbranu vrijednu pomena (1 na 1 sa janovicem). ostalo mu je ulazilo odakle je stizalo, kroz usi, ispod ruke, preko ruke...stvarno je branio katastrofalno. a i iz aviona se vidjelo da su malo podcijenili jadran, slicno kao prosle god, kad je bila obrnuta situacija, kad je mladost dobila 2 razlike u igalu.
Post za novembar :D
Pobjede nad jadranom su uvjek slatke, pa tako I ove, ubjedljive.
No, nece to bit’ tema mog posta, jer cu utakmice tek za par dana vidjet.
Za Brguljanov odlazak smo sami krivi.
To sto je on odma’ dobio dozvolu da zaigra za drugi klub – dovoljno govori o Savezu.
Politika kroji sve, DPS tatice omogucavaju svojim sinovima da mimoidju onu obavezu od prvog cetvorogodisnjeg ugovora, koji se po pravilu mora potpisat sa maticnim klubom.
Najbolji izdanci naseg kluba u zadnjoj deceniji se klubu nisu oduzili na pravi nacin (a to je kad za male pare odradis taj cetvorogodisnji ugovor I time vratis klubu za sve ulozeno u tebe), izuzev Vjeka Paskovica. Danas je taj Paskovic nepozeljan u Primorcu!
Prst na celo…
I po tome bi se mogli ugledat na jadran, jer izuzev Prlaina (I cini mi se Zlokovica, za 1 godinu) sve su igraci drzali najmanje do 22. u klubu.
Perper,
U meni cete vazda imat’ podrsku za sve sto radite (pa I kad je lose), ali ovo je prilika da se mnogo toga rascisti unutar kluba.
Jos jednom – Denisu kapa dolje za svaki ulozeni cent u klub, svoje obecanje je ispunio I prije roka, ali nazalost klub nam funkcionise grdje nego dok njega nije bilo.
Da ne detaljisem I prozivam dalje, to cu kad se vratim.
Ideja sa Akcionarskaim drustvom kod nas u Ko je neizvodljiva.
Zbog cega je Paskovic nepozeljan u Primorcu ? Cemu je on kriv ? Prvo, ja se ne zlazem uopste da je nepozeljan vec ga navijaci cijene i postuju, s obzirom da je dao svoj doprinos klubu kad mu je najvise trebalo, odnosno, pomogao je klubu da postane prvak Evrope. Nikad se nije ponasao kako ne bi trebalo niti mu se ima sta zamjeriti. I on nije kriv sto je situacija u klubu takva kakva jeste,nazalost. S druge strane, ako postoji ugovor izmedju kluba i igraca, sigurno da postoji i obaveza kluba da ispunjava svoje obaveze, odnosno, da placa tog igraca, i to redovno, a vjerovatno da postoji i neka opcija da se ugovor prekine nakon odredjenog perioda ako klub ne izmiruje svoje obaveze prema njemu. Nazalost, klub nije vise u prilici da izmiruje obaveze, iako su se pojedini tada ponsili njime, drzali govore i slicno. A kad treba klubu pomoc, nidje ih nema...
crowaterpolo ima problema s virusima na serveru kod firme gdje su zakupili prostor, ali prije mjesec dana je bila obavijest o tome da sele na novi server. s obzirom da uzadnje vrijeme sam išo na net sa svoje stare "kante" koja je puna virusa i nema antivirusni program meni se nije ništa pokazivalo.
stvarno, nisam ni obado da su napisalo "pobjednik", hehe. poslije utakmice ispred bazena je umalo došlo do fizičkog obračuna između predsjednika OVK POŠK-a i direktora lige bebića (koji je krkan taj bebić to je strašno), vjerujem na tu temu. vidjet ćemo što će diretore odlučit.
fidimose, e to je druga stvar ako je pavić bio užasan pa su to jadranaši iskoristili.a udovičić je toliko dobar da je dovoljno da odigra na 60-70 % svog maksimuma pa da donese mladosti pobjedu protiv ovakog sastava jadrana. a ako su mu suigrači bili toliko loši, onda bi taj postotak bio dovoljan za barem ravnopravnu utakmicu što nije bila s obzirom na kretanje rezultata,a vidimo da nije.
ako tako odigra i protiv juga, mladost nema šanse u subotu, aliako bude na svom nivou, ondaje po meni mladost blagi favorit. akoji su mamlazi u jadranskoj ligi, evo mlad - jug i budva - jadran u iste ure uz prijenose, pa mogli su to malo razmaknut da se mogu pogledat obje utakmice
Potpuno si pogresno protumacio recenicu vezanu za Paskovica.
Nije on u Primorcu nepozeljan zbog navijaca, vez zbog predsjednika kluba. Ocigledno nisi upucen, pa da ti pojasnim... ;)
Paskovica bas, bas svi gotive, iako me lani u jednoj tekmi u bd razocarao nekim svojim postupcima...valjda mu to ne predje u naviku. :rolleyes:
udovicic je igrao sasvim ok, dao 1 vrhunski gol, razigravao igrace, ali su ga jadranasi dobro zatvarali, nije imao bas puno prostora za sut. zbog toga su letica, buljubasic, petkovic ostajali sami i iskoristili za davanje golova.
ali opet, nije udovicic odigrao koliko moze, to definitivno.
Da nastavim vezano za cattarovu utakmicu..
Danas sam procitao u novinama da je sudiski par Radicevic - Ivanovski , suspendovan na neodredjeno vrjeme , u jadranskoj ligi, zbog ocjene 1 koju su dobili sudeci utakmicu POsk- Cattaro...
Eh te sudije...