Fedex se zapalio za bekend slajs, ka ivo karlović. Što je sa defanzivnom igrom? O_o
Printable View
Fedex se zapalio za bekend slajs, ka ivo karlović. Što je sa defanzivnom igrom? O_o
previse slajs udarac federera.grrrrr.
previse slajs udaraca federera.grrrrr.
Po***** se u in tv i njihove reklame, svaki drugi gem gledam sa 15-0. A ovaj jaćko tako smara sa pričom, uff. ofro se izvaljuje, ali je makar zanimljiviji.
posijedjeh :).
haha laciale
i ja isto posiješeh (prosli Wimbledon sam se cupao za kosu ;))))
vamooooos Roger
aa dobro ga igra ovaj amerikanac.
ovo ce da traje do sjutra.. prije ce se Mirka porodit ;)
Mogli bi da zavrsavaju polako...
A vidi ih masala,ocemo li se razilazit danas?:)
25:23 moja prognoza petog seta
za malo
vamooooooooooooooooooooooooooos Championship point
toooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Federer legenda!!!
svaka cast rodiku, mozda je i bio bolji ali Federer je sada najbolji.oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Bravo i jednom i drugom, i steta za Rodika...
Zaista steta za Rodika-odlicno je igrao ali sampioni su oni koji u presudnim momentima manje grijese.
Stavrno mi je, iskreno, zao Rodika i nadam se da ce osvojiti US Open - taman da kompezuje ovo izgubljeno finale.
Svaka cast Rodicku,stvarno. Mrzan mi je do bola,ali je odlicno igrao i napredovao. Medjutim,Fedex je pokazao da je najbolji svih vremena.
P.S. Mada,mislim da je sve ovo namjesteno. Ovo je namjesteno da se igra ovako dugo,i na kraj Federer da dobije. To je,ocigledno. -_-
Strasan mec !
Bio i ostao najbolji - Roger Federer :bravo:
Svaka cast Federeru na REKORDU :respect:
Svaka cast Rodiku na tome sto je postao TENISER :respect:
Pit Sampras GOSPODIN :respect:
Napet mec,ne previse kvalitetan,ludacki tempo,ali to je W , to je klasicni W mec :cool:
Federer NEVIDJENO fizicki spreman,Rodik ipak malo popustio pri kraju,ali kad ga danas nije dobio:( ne znam kad ce :confused:
Ipak cini se da je Rodik danas bio blizi pobjedi,imao ga je,ali se STRASNO IZGLUPIRAO u drugom setu ,i jbg SAM PAO SAM SE UBIO :mad:
Federer danas nije pobjedio jer je bio bolji nego je Roddick izgubio jer je bio mentalno slabiji... Federeru se nema sto cestitati jer je i ovaj W dobio nezasluzeno... U jednom momentu je sjedao dok je onaj momak trcao pud njega i nosio mu peskir te se i tu vidi koliko je ljudsko dno i koliki je nesportista... Sjetimo se Rafe koji se vazda ustane kada mu se neko obrace!
priceless :)
Odoh da uz pivo zalijem ovu titulu, pa se cujemo kasnije sa utiscima, a ima ih mnogo!
Na ono se nema sta reci, ja sam mislio da je sinisa dotakao dno kad je u pitanju hejtovanje tog covjeka, ali neko je otisao i korak dalje.
Ja mislim da je IGI ironican ;)
Kako zavrsi zadnji set :lolblue:
Dobra partija,dobri i jedan i drugi,drzali se ko mazge,zadje sunce,ostarismo...:)
Roddick-u svaka cast
Fedex-u :respect: za 15.GS