stvarno mi nije jasno zasto se mi prepiremo oko necega sto je potpuno nepotrebno. Svaki covjek za svoj novac bira ono sto mu odgovara.
Niko ne tvrdi da je u CG sve med i mlijeko, i da nema ljepsega ljetovanja na svijetu (ja sam previse subjektivna, i stvarno ne vidim razloga da ljetujem idje pored CG) ali je vise nego smijesno registrovanje novih clanova koji su se samo pojavili da pljuju po crnogorskom primorju! (cast izuzecima)
Kome se ne svidja, ne treba da dodje, ko ne shvata da ne moze ista cijena smjestaja biti u turistickom mjestu i u Podgorici ili Mojkovcu ili Kragujevcu, ni on ne treba da dodje...vec sam jednom rekla da me puskom niko nece natjerati da ponovo podjem tamo gdje se nijesam lijepo osjecala, gdje tvrdim da me omalovazavajui, gdje tvrdim da me kradu...
Kad je ljetovanje po Egiptu i Turskoj u pitanju, to je stvar licnih afiniteta...kad bih morala u jednom ekskluzivnom hotelskom kompleksu da provedem 15 dana, bez mogucnosti da obidjem druge plaze, ili gradove koji se vrijede vidjeti ili za koje ja mislim da se vrijede vidjeti, bez odlazaka na kafu i sladoled ONDA KAD MI SE JEDE, a ne kad mi hotel propisuje da mogu koristiti tu all inclusive uslugu (od 5 do 7 bjese da mozete izjest bananu i polizat sladoled, jel?), rucati u drugom gradu, u drugom restoranu kad mi se ruca i sto mi se ruca, popiti sok tamo gdje mi se pije...ej, podjes na ljetovanje, dijete ti trazi sladoled a ti mu velis, nemoj sine sad, od 5 imamo besplatno...mis'im...
Hamlete, ne zavidim ti na tom ljetovanju, bez zelje da ti uskracujem pravo na tvoj odabir...ali ja bih se ucrvljala da 15 dana budem na jednom mjestu zato sto mi je sve all inclusive...posto kazes da si potrosio 100 eura za 15 dana, jasno je da nijesi ni sok popio u nekom drugom mjestu, ni mrdnuo iz toga kompleksa..ali, svako radi kako voli!;)
Inace, respekt za tvoj post o CG, prilicno realno i normalno gledanje.:)