Sesiri su teska glupost...
ali teska.
Inter i Real su fudbalske velicine,i sto god da rade,moraju bit u prvi.
A inter je svakako u 1,i ne vjerujem da ce ga arsenal potisnut.
Printable View
Sesiri su teska glupost...
ali teska.
Inter i Real su fudbalske velicine,i sto god da rade,moraju bit u prvi.
A inter je svakako u 1,i ne vjerujem da ce ga arsenal potisnut.
Ne vjeruješ da je 100 000 veće od 80 000? :D
nema tu što da se vjeruje ili ne vjeruje... taj ko ima više bodova taj je ispred. najbolje bi bilo da se na staru slavu određuje ko će s kim igrat. sistem je pravedan maximalno. sve se boduje i onda fino dobiješ onolko kolko si zaslužio u zadnjih 5 sezona!
Cita li ovaj svoje postove poslije da se smije malo sebi.. :cool:
Po igrama u LS, Inter nije ni za drugi sesir. Taman neka im dodje neka jaca ekipa iz treceg, ima da izlete iz grupe ko sa lansirne rampe. Prosle godine su se jedva provukli pored Verdera, PAO-a i Anortozisa. Pa daj..
Odje neki pljuju po Sofrancu koliko idje mogu, a vise su zaslijepljeni od njega.
Hm, ko, zasto?
arsenal ce po svemu sudeci proci seltika tako da ce inter biti u drugom sesiru..e sad nejasno mi je kako mozes intera nazivati velicinom,makar u evropskim okvirima..sa realom ga ne smijes stavljati u istoj recenici jer to izgleda sasvim smijesno,,daj budi objektivan.
za period koji je gleda (5 godina) nije real ništa puno bolji od intera...
Inter je imao cetvrtfinale,tako da je bolji.I vise domacih liga i kupova,tako da je bolji ;)
i postavio sve moguce rekorde u 2007.
Jako sam srećan što svi toliko omalovažavate Real pred početak ove sezone.
Biće mi mnogo slađe. :)
Koje rekorde:confused:
U uzastopnom broju napusavanja u ligi sampiona :mrgreen:
U jos jednoj sezoni u kojoj im je milan nabio jos jedan komplex:mrgreen:
Po broju amputacija nakon materacijevih genijalnih startova :mrgreen:
Po broju ibrahimovicevih golova fudbalskim velicinama kao sto su-regina,empoli,lece,katania itd. :mrgreen:
Inter u zadnjih 5 godina ima sve neka jadna cetvrtfinala u najbolju ruku. Losi su im rezultati u Evropi, da ne pricamo o igri koje dobrim dijelom skoro i nema. Nije ni Real nista bolji, ako gledamo taj period.
Arsenal sjutra protiv Seltika bez Fabregasa.......
Eo INTV je počeo sa svojim standardnim terminom i u LŠ.
Signal njihov. Svaka čas'!
kakva je slika na IN tj ovaj posrani stadion i jos gora zelena trava + ovi igraci u zelenim dreovima....bolja je slika na sony play station
O domacoj ligi je bio rijec,jer se uporedjivalo sa Realovom domacom.
without a Loss 33 Inter Milan, 07.05.2006 to 15.04.2007
Wins 17 Inter Milan, 25.10.2006 to 25.02.2007
without Failing to score 60 Inter Milan, 28.08.2005 to 04.10.2008
I jos mnogo toga...
evo ti za sve lige statistika...
http://www.statto.com
Sve je to fino,samo sto se pri skupljanju poena za ligu sampiona racunaju samo bodovi osovjeni u evrokupovima
bravo vule poleksicu...
bice da se pjeva nananananana liga sampionaa :)
Bogomi jes, Debrecin je u Ligi Sampiona druze...
Milan i prvi sesir, Inter i Juve u drugi , Fiore ako prodje ide u treci.
Milan vs Real Madrid, Inter vs barcelona, Juve vs Mancester ili Celzi... taman ce tako bit :)
Sjutra u 18:00 zrijeb.
oce.......
Prvi sesir:
4 Engleza + Barsa + Sevilja + Milan + Bajern.
Ako Arsenal ne prodje u prvi sesir ide Lion.
Drugi sesir:
Juve + Inter + Lion + Real + CSKA + Porto + Sporting + AZ Alkmar
.... bice vatre :)
žrijeb nije više petkom a ?... dobro da znam, da odgledam to! Za Barsu je bitno da izbjegne Inter da se ne opuča u grupu već, no da se to prošeta sa prosječnim timovima.
da izbjegne inter? ne zezaj :)
ma daj, što će nam neki jačim tim u grupu? neka dođu AZ, Debrecen i Olimpijakos... da se bude 1. u grupu, i da se ekipa fino zagrije pred 1/8!
Samo nece bit Sportinga
Dajte nam barselonu!!!
Dajte i pustite materazzija sa veza da rastrgne ibrahimovica....zingaro!!!!
ohohoh,a do prije koji dan kleli ste se u njega interisti?
a prije bi on rastrgo vas kad bi pocele lecet u vas kazneni teledirigovane lopte cavija,inijeste i mesija
cini mi se da ce ovo biti najzanimljivije takmicenje po grupama od kad postoji LS...moraju biti minimum 4 grupe "smrti" kad ima onoliko jakih ekipa u drugom sesiru...
A kad nije bilo toliko jakih ekipa u 2. sesiru?
Ja bih volio da Real Madrid iz prvog šešira izvuče Milan, nikako ne bih volio da nam dođe Bajern, pogotovo zbog toga što su u lošoj formi u BundesLigi, takve ekipe su najopasnije. Ako bi morao neko od Engleza, onda bih bio srećan da to bude Liverpul, čisto jer želim revanš za onaj čas fudbala prošle sezone. Može i Mančester Junajted, jer bih volio da vidim sa koliko motiva bi odigrao Ronaldo, možda bi to bili mečevi u kojima bi konačno proključao, jer na pripremama nije baš u centru pažnje.
Ne bih nikako volio Čelzi ili Arsenal, jer su to ekipe koje bi možda na startu takmičarske sezone pobijedile Real Madrid, dok ne dođe do uigranosti.
Pošto, je li, Barselona i Sevilja ne mogu da dođu, jer su iz Španije.
grobar NK : a bilo je vazda, ali real i inter su do sad bili redovni u 1. šešir, a to su ipak ekipe prve klase! prošle sezone je najbolji iz 2. šešira bio Juventus kolko se sjećam
Kako je tresnuo Celzi Barselonu prosle godine...Odrli su ih na Stemford.
Svaka fizicki jaka ekipa (Celzi,Inter,Bajern) ce imati duplo vise sansi za prolaz od recimo Arsenala,Mancestera,Milana i sl...
Previse tehnike,i previse neke leprsave igre.Zatvoris im prostor,igras grubo,i to je to.Kraj.Celzi je to uradio,i nije prosao zahvljujuci sudiji.
Sad je Gvardiola doveo Dmytro Chygrynskiy-a stopera TEHNICARA.
E tako mi te tehnike,kad mu se zalete Drogba,Eto,Rooney i sl...A tek kad dodju na red Essien,Mikel,Muntari,Stankovic,Maicon,Zanetti i ekipa,koji trce po 90 minuta full sprint...
Previse pucaju na tehniku.Fizicka spremnost im i nije neka posle 60-70 minuta...Padaju kao bele lale i dobacaju se.
ahahah i sve osvoje na usput, onako! dobro si ove stvari objsanio, ovo kako se Barsa zatvara, nije to loše, moga bi nazvat murinja ili Moratija da učine nešto od toga. inter je vazda dobrodoša za napucavanje u LŠ tako da, slobodno se uvučite u grupu 1. nosioca ove godine! no će poslije toga opet ić priča kako bar tu domaću ligu osvajate...
Rekao sam to na osnovu meca sa Celzijem,koji je jedini uspio fizicki da ih pritisne.
Jednostavno ne mogu da igraju tvrd fudbal,pun trcanja.
Ali vidjeces,nisam samo ja primijetio to.
Svaka vama cast,najbolji tim na planeti trenutno,to stoji.I i bicete ove godine vjerovatno.
Ali malo vise tvrdoga fudbala,a manje tehnicara,ne bi bilo na odmet.