Valjda vikendom ide nekoliko epizoda 1001 noc.
Printable View
Valjda vikendom ide nekoliko epizoda 1001 noc.
Samo neka oni zamračuju, sad će zamračivati i serije koje su u produkciji TV Nove zato što je neka šupačka lokalna tv sRanica otkupila prava za 1000 €.
Naravno , zbog "netačnog EPG-a" posrat će vam i ono što ste gledali prije ili počinje kasnije. Zamračit će se i njima kad korisnicima isteknu jaramski ugovori. Ja ću je prvi otkazati !
Da li se snimljene emisije sa Extra TV-a mogu prebaciti na USB ili neki drugi digitalni medij?
Ne.
@Vlado
Nada umire zadnja :)
nije problem sto je zamraceno kad je ta serija, neko sto je u subotu bio fudbal na fox tv a vama u vodicu pise serija i ne date nam da gledamo...
mozda je bolje da napises da se to vise nece desiti i da se T-com izvine pretplatnicima jer razloga za blokiranje prenosa utakmice bursaspor - crvena zvezda nije bilo
15:25: 1001 noc r
18:30: crvena zvezda-bursa
20:20:1001 noc r
ovo je bio program FOX-a za subotu, cisto da ne bude zabune
Extra ludi zbunjeni nenormalni, počeo nam je film na novu na koji NIKO OD "LOKALNIH" NEMA PRAVA a JOŠ STOJI OSMRTNICA ! U nastavku ovog komentara najgrublje kršim pravila ovog foruma!
Zasto se iskljucuje "Lud, zbunjen, normalan" na Nova TV-u? Da li je zaista neka od domacih stanica pocela prikazivati tu seriju? Slabo gledam domace kanala pa mi nije poznato.
Jes, TV Vijesti.
Evo uskoro novog kanala - Srpska TV ..... Kada dodje treba uraditi sljedece , uci u Meni-Podesavanja-Televizija-Podesi TV vodic-maknuti strik sa tog kanala i sacuvati ....:cool:
Bas da vidimo da li ce ih veskobar pustiti na 88M :D
Sale,zasto se pojavljujes ovdje,znaci nema potrebe,kad uvedete one 74 kanala sto fale,onda dodji..:D :D :D
fox televizija ce se uskoro zvati prva srpska televizija , mozda je to ta televizija :)
Imam problem sa eTV. Juce su mi pustili adsl i extra tv, ali sve je radilo super jedno 3-4 sata, i posle pise kao da kao da je nedostupan, da pokusam kasnije, i jutros palim Extra TV i pise mi da unesem korisnicko ime? zna li ko sta treba da ukucam? nisam zvao t-com, jer nisu mi jos pustili fixni.
Pozovi 1500 i bice sredjeno ili posalji mail na [email protected] (obavezno navedi broj fixnog telefona i kontakt telefon). Ako bude problema javi se na pm.
Nazalost ne radim oko tih stvari, ali strpi se to ujtru :)
nema veze. sacekacu do sjutra :)
Engleska Premier liga startuje pocetkom avgusta...bas me zanima sto ce moj dobri extra tv ucinjet da ja njegov vjerni pretplatnik mogu da gledam sljedece meceve:
subota 10 avgust
13:45 Tottenham - Manchester City
16:00 Aston Villa - West Ham
18:30 Chelsea - West Bromwich
nedjelja 11 avgust
17:00 Liverpool - Arsenal
ponedjeljak 12 avgust
21:00 Manchester United - Newcastle
Davno proslo vrijeme,Sasa ;)
Medjutim prenosice jedna TV kuca iz CG PL,e sad koliko meceva po kolu i o kojoj se TV stanici radi,ne smijem da kazem,jos uvijek ;)
mozda je bilo rijeci, zasto mi preskace broj 1 kad listam kanale, nego moram pritisnuti br 1 da mi premaci na prvi RTCG?
Mozda si ga makao iz liste kanala, mozes da je resetujes preko: menu > podesavanja > televizija > podesi tv vodic > i tu strikiraj taj kanal (ako vec nije).
Novi kanal - radio ProFM na 206 :)
ima li sto novo za nas kojima trebaju kanali za koje se koristi ocinji vid
ps. moje oci traze englesku premier ligu
Imas na Atlas TV :)
subota 10 avgust
13:45 Tottenham - Manchester City
16:00 Aston Villa - West Ham
18:30 Chelsea - West Bromwich
nedjelja 11 avgust
17:00 Liverpool - Arsenal
ponedjeljak 12 avgust
21:00 Manchester United - Newcastle
Atlas prenosi boldovanu, ostale su valja na SK, mislis da treba da se zadovolim jednom utakmicim po kolu, e ne moze...
Slao sam mail nekoliko puta T-comu, jedna stvar mi nije jasna, zasto ne daju jasan odgovor. Na pitanje pregovaraju li sa SK ja dobijem odgovor pregovaramo sa mnogima, ili nemam pravo da odajemo poslovne tajne, ili prenijecemo predlog nadleznoj sluzbi itd itd...
Zasto fino ne kazete SK ce uskoro biti dio ponude Extra televizije ili SK nece biti dio ponude extra televizije, i tu se stavlja tacka na tu pricu...ili ste svjesni da bi jasnim odgovorim izgubili dio pretplatnika ili ne bi dobijali nove...
i da ne zaboravim sada vec "cuveni" odgovor: sporta ima i previse
znaci ATV ce prenositi jednu utakmicu po kolu, a ostali ce biti skremblovani iako se budu prenosile potpuno druge utakmice?
oce li mrtvi Pink prenosit' ista (ne znam zasto ovo pitam no aj'...)?
bas "fino". a rijesise li sta oko Serie A? ko ce prenosit'?
skrembluje li se ArenaSport ako placam njihov paket od 4 kanala? cuh da ce IN da prenosi samo po jedan mec nedeljno pa bih uzeo taj AS paket.
1.Koji drugi ce prenositi PL?Nema drugih,SK ima prava za citavu bivsu Jugoslaviju,pa ako bude prenosio BHRT i oni ce dobiti paket kao Atlas vjerovatno.Sve zavisi od SK-a
2.Nema skremblovanja Arene,Arena je nosilac prava za Serie A i cini mi se da su rekli da za Serie A nece prodati prava nijednoj zemaljskoj televiziji.
Otkinu li mi početak filma još jednom, zbog kretenska prava na kretensku seriju, tražiću hitan raskid ugovora, bilo preko ARD, bilo preko suda.
Nista od toga,za Srbiju i Makedoniju samo SK prenosi,posto imaju ekskluzivna prava,u Bosni ce prenositi i BHRT,ali vjerovatno kao i Atlas jedan mec po kolu,za Sloveniju pored SK-a prava na tu 1-2 utakmice ima TV3,a vidjecemo kako ce biti u Hrvatskoj i koja ce nacionalna televizija dobiti prava prenosa,naravno i tamo prenosi SK i SK+