a i zvezda bi mogla dobit Smederevo.
Kao i gadni ac milan...
Printable View
a i zvezda bi mogla dobit Smederevo.
Kao i gadni ac milan...
Koliko fikseva danas, samo treba odabrati...
Herta 1.80
Leverkuzen 2.20
Inter 1.50
Sampdoria 1.60
Everton 1.75
Tuluz 1.70
Partizan 1.45
Mančester 1.60
Čelzi 1.50
Anderleht 1.55
Teplice 1.55
Geteborg 1.45
U srijedu liverpul H1 za 190, u chetvrtah hamburg 4+ za 260, juche porto za 250... Zna li ko kakvu dobru vracharu...?
Juce je bio bas dobar dan...vidjecem danas....
Mislim da je danas sigurna Sampdorija 1
Bari 1, kvota 2.45
Sampdorija mi je za izbjegavanje.Imam je u singlu X2
Katanija-Lacio 1 kvota 2.9.Lacio od spiceva ima samo Zaretea,dok ce Katanija pocet sa Morimotom,Maskarom i Martinezom
svako ima kikseve :p
ne da mi se ovo kolo,sahrani me genoa sad...
Evo meni dodje tiket sa interom,poolom,vilom,bordoom i barsom.Nek je sa srecom...
ljudi neka mi neko da 4/5 utkamica da odigram,
ako je vec igrao nek napise sifre :) hvala
i sad mi dodjose 2 po 60eee.
http://img89.imageshack.us/img89/844/imgmd.jpg
imam jedan dje cekam valensiju za 90,pa 2 dje cekam Real,i jedan dje cekam Valarenga-Lyn P12
E ovo stvarno ne mogu vjerovat... Herta za 295, u 5 dana padaju mi 4 tiketa, svaki preko 200e, na sve po jedan tim... Nego ko zna mozhda bucne herta 4 za poluvrijeme, mater im ***** aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a...
Taj Valerenga - Lin je bio fin meč za namještanje, samo ko zna u čiju korist.
Lin već izbačen iz lige, ali se njihovim protivnicima ne važe bodovi koje su osvojili protiv njih, pa i Valerenga odmara većinu igrača. :)
Mene samo ovaj Honefos valja na poluvrijeme....za 125 eura....Uvatio Sampdoriju 1,Celzi 3+,Inter 2,Goteborg 1,Odense 2,Horsens 1-1,Ael mi vodi...... znaci ova 2 dana su super bila realno....sve kvote 1.40-1.45 koji su bili favoriti dosli su
Bilo je dosta dobrih rezultata ova dva dana.
Ja sam recimo juce sjajno prosao na engleske lige 1+pp,od 10 tiketa 6 mi je doslo.
Danas sam isto fino prosao,a izgleda da cu sjajno proc i nocas!
A meni je bitno da valerenga ne bude 0-0 na poluvremenu,pa sto god oce...
Za nocas lagano bi se moglo singlovat Real 2+pp i DU1PP 2+
A dje odigrah ovoga honefosa mater mu ***** kad ga ne igram dobije po 4 : 0 a sad gubi od predzadnjeg ma mrs ! pi debil
ja cekam reala 4+ i valensiju 3+ za 210 eura
Pa ovo nije moguce...kad su usrane sedmice ja dobijam po 200-300e a sad kad sve zivo ali sve dodje ja padam na neku petnaestu utakmicu koja je namjestena mater im ***** pi !!!!