Nije nikom do lige evrope izgleda... cim kiksaju ovako i cuvaju se toboze za domace prvenstvo![]()
Who let the dogs out
Moglo bi se probat danas cisto rekrativno
Omiworld - Agovv 2-1, @30
Who let the dogs out
Ti si rekreativac, a hobi ti je bačanje para.
Vrh.![]()
Stvarno ove prelaze 2-1, 1-2 bas rijetko igram, sjecam se posljednji put Lacio - Inter, igrao sam 1-2. Bilo je 0:3, Kraj 3:3, i to je imao Vijeri shansu za pobjedu![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Shalke 3+
troyes 1
cannes 1
torino 2
leixoes 1
trabzon 1-1
hvatam sve i padam na genk1!!!pihhhhhhhhh za 140 eura.....
:)
Zar nije taj Genk vodio 1:0, viđeh ga na teletekst neđe oko 9 sati
kvota bila 1.65, ja se iznervirah što ga ne singlah
Jeste, ali onda Charleroi izjednacio negdje pri kraju poluvremena, i dao drugi gol na samom kraju; ja igrao 3+ (Belgija i Holandija su ti najzahvalniji za to), i preznojio sam se dok dadose taj treci, znas ono, daju dva gola u prvom poluvremenu, i treba jos samo jedan, i nikako da dodje, fuj...
Sjecam se prije mjesec-dva dana u kvalifikacijama za LS, Rapid - Aston Villa, isto igrao 3+; Villa dade gol poslije pet minuta, i ja mislim odlicno, bice vec na poluvremenu 3+, kad ono, utakmica zavrsi 0-1...:mad:
E tako je meni vjerovali ili ne igrao sam 16 utakmica 2+citav mec,stavio 10e isplata masu nesto oko 300-400 i ja uvatim 15 i jedna mi pocinje ta zadnja i pada gol u 1 minut......i ostane 1 0 !!!!!!!!![]()
U pitanju je bila zilina sve joj je**m
ja cu danas engleze danas 2.3.4 ligu po 1+pp
arsenal 1 , bajern 1 ,juve 1 ,milan 1 , barsa 1 , buducnost 1 , real 1
mancester 1X , napoli 1X , bordo X2 , sampdoria 1X , mogren X2
KVOTA 10!!!
12 parova.... -_-
F.C.F.
A kriticni su 5
kakav los tiket.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
a zasto ne igraju prvi dvojica?Nisam znao to...
A belami je isto masa opasan.
Dok je junajted prilicno blijed jos od odlaska sminkera.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
...tako da je 0-2 golova meni najsigurniji bet na toj utakmici, a gradski derbiji su uvijek tvrdi.
Ja cu danas jos da probam Plzen - Mlada Boleslav 1, kvota 2.50; Mladi Bolsenici su ove sezone u nekakvoj losoj formi, u zadnjoj utakmici su jedva spasili remi protiv Sigme; ni Plzen nije u bogzna kakvoj formi, ali mislim da prednost domaceg terena moze da im pomogne, a kvota je odlicna; osim toga, i Barca - Atletico Madrid 4+; ne treba neko posebno obrazlozenje...
Nema danas poklona preko Stouka X2, 1.70-1.75, varira kvota
Mislim da su Napoli i Soso danas sigurice !
BISOGNA VINCERE !
tiket za danas, kvota 13
stouk 0-2
bohum 0-2
napoli 3+
majorka 1
marsej 1
Shto mislite lids, njukasl i arsenal s vecim parama?
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks