36e plina i 10e benzina...
Možda sam konfuzno napisao.
Definitivno ludo na tržištu, na 55l na Europetrol uštedim 5 i po Eura u odnosu na Jugopetrol..
Poslato sa fax mašine
Printable View
36e plina i 10e benzina...
Možda sam konfuzno napisao.
Definitivno ludo na tržištu, na 55l na Europetrol uštedim 5 i po Eura u odnosu na Jugopetrol..
Poslato sa fax mašine
Sipajte na Euro Petrol, zajebite ove lopove.
Kako ce sve plinadzije da se sjate na EP :D
Vuk petrol Kotor 0,70 Eura, koliko je u PG Vukpetrol plin?
jeste to je ta radnja Bolex na Zlaticu ;)
oni drze Philips . Trebalo bi da su original opet 25e za dvije sijelice koje su standardne i nije bas prejeftino ;)
ps. ja sam na proslo auto imao te philips i sad isto planiram da maknem iz dugih svijetala xenone i da kupim njih
Ne mogu komentarisati je li prejeftino, ali ako im je zvanična cijena (za model Diamond Vision, koji btw nije legalan za korišćenje po Evropi i USA jer je previše plavo svijetlo) po inostranstvu oko 50 eura i više za par bez poštarine, a kod nas su 25 eura u prodaji, tu mi nešto smrdi... Jer rijetko bude da je neki proizvod vani skuplji nego kod nas :) Takođe, ima ovako jeftinih na eBay-u, ali su fake... Izvinjavam se za off :)
Gledao sam Diamond Vision,al mi je interesantniji Crystal jer je opet 4000-4300k,a vaznije mi je da imam put osvijetljen kako treba i po kisi i po suhom,a 5000k opet malo kisa zeza iskreno... hvala za upute dje da se pogleda,i moje izvinjenje za off topic
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 4
nemam pojma da li su original, uglavnom bas sam zadovoljan sa njima, pita me drug prije neki dan jesi stavljao xenone, bljesnuse mi u oci svijetla u sred bijela dana... znaci izgledaju kao xenoni, svijetlost je cisto bijela, ne vuce ni na plavo ni na zuto...
A kakvi su ti farovi?
Poslato sa fax mašine
Btw plin na europetrol u blok 70c
Da, razocarah se kad vidjeh...
p.s. Zadnjih put kad usuh auto mi je radio na 500,600 obrtaja. Posle usuh na eko, proradi...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Za motornu segu/trimer.
Ovo je u dalmatinsku,tu radi marijeta,inace logicno da nije sipao u auto ovoliko...
Naravno da je logično.. ne kapiram čemu kačenje ovoga računa, totalno pointless.
Sad sam provalio zašto forumašima manje troši auto:
http://www.youtube.com/watch?feature...;v=IjU1b64YgzY
:lolblue::lolblue:
magija :D
Al makar ovaj razdjelnik za upaljac sigurno radi :p
to, to, sipas pun rezervoar kad ga kupis, i imas perpetuum mobile :p
http://www.cdm.me/ekonomija/loz-ulje...ije-sest-centi
Ja se nadah bar pred izbore da će malo obalit cijene...Sljedeće usklađivanje očekujem povećanje jer se odlomila neka santa na antarktiku!!!
A i ne piše ništa za gas... Mora da se tu nešto muti...
Gas su svi popeli po 5 centi...Tako da većina sad drži 75, EP 70...