Milo, Putin...nekima idoli, da ih nadju kuci kako im sevaju mamice samo bi pitali treba li vam sto?
Printable View
Milo, Putin...nekima idoli, da ih nadju kuci kako im sevaju mamice samo bi pitali treba li vam sto?
Sutra cu provjeriti kojoj ispekciji se tačno u ovim slucajevima zalis, otac mi je tako sipao plin na lukoil pumpu u hn, i nasuli su mu mnogo vise nego je kapacitet boce, i zatvorili su bili onaj aparat sa plinom dom ga nisu napravili...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Zanimljivo, koliko je pala cijena goriva, a razni taksisti, prevoznici,pijacari zadrzali iste cijene, oni mi prvi padose na pamet....jer su ranije isti na svako poskupljenje prvi reagovali.
trebale bi i cijene u prehrambenim radnjama padat,jer se na poskupljenje goriva svi ravnaju kad je,al sad spustanja nema,cak jos i podizu cijene....
OPEC's oil basket price drops to $25 a barrel
https://news.yahoo.com/opecs-oil-bas...131153048.html
U CN na 15 dolara/barel.
I gradski prevoz. Koliko sad kosta karta, 80-90 centi? Prije 2 god je cijena karte bila 0.40
Sent from my iPhone using Tapatalk
Interesantan tekst
https://www.facebook.com/Prosperitet...type=3&theater
Koliko je Ljubašno udaljeno od Trebinja?
Poslato sa elegantne pisaće mašine S6 x2
Ljubasno? Mislis, Ljubuski? Ljubinje?
Jbg, nova riječ na auto correct :-)
Poslato sa elegantne pisaće mašine S6 x2
Imas Trebinje, pa Ljubinje, pa Stolac, pa Ljubuski...to ti je oko 120 km.
Zadnje sipanje u Trebinju
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...e02e285a81.jpg
Sent from my IDOL 3 using Tapatalk
Svet šokiran: Nafta više ne vredi ni 0 dolara
Cena nafte slabijeg kvaliteta iz američke države Severna Dakota dostigla je negativnu vrednost, a kupac je tražio od prodavca da mu doplati 0,5 dolara za barel.
IZVOR: NEZAVISNE NOVINE UTORAK, 19.01.2016. | 08:38
Ova marka nafte, koja je veoma lošeg kvaliteta, pre godinu dana koštala je 13,5 dolara za barel, dok je januara 2014. godine koštala čak 47,6 dolara, piše Blumberg.
http://www.b92.net/biz/vesti/svet.ph...nav_id=1086789
Mi kao da nabavljamo barel gore pomenute nafte - em je loseg kvaliteta, em ne kosta nista nego oni nama plate. Posao iz snova. Kao da ga je Del Boy smislio.
pada pada pada pada, sta to pada pada naVta!
$28.46
Tako se to radi.
Ima li neki aditiv ili tome slično protiv smrzavanja nafte?
A nisam odavno išao na -20 a kroz PG mi nije trebalo :)
Je li normalno da mi auto sukce 9l sad, prije vala nije prelazio 7.7?
Dizel 2.0
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
kroz grad? ako su krace relacije i auto nezagrijano onda je to ok.
Moguće. Ladno je napolje.
Inače bih pofalio naftu kod Autobuske. Zadnjih 4000km je samo tamo sipana (imam preko druga za 70centi na tu pumpu da sipam). Filter goriva ima dosta vode. Toliko o kvalitetu.
A generalno sve kratke relacije, nije se dva put temperatura digla ali opet vidim da sa punim rezervoarom 60l necu prec 700km majku mu. Doduse ful gradska ako ne racunam pravinu od kraja maslina do semfora kod keta. Ja uvjek sipam.na ekopetrol ako je nedje bolja nafta recite da se prebacim
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
na kratke relacije i nezagrijano auto mora toliko zimi, ne pomaze nista druga pumpa :)
I meni je skočila potrosnja za 1- 1,5L, na zadnja dva punjenja, a zima je samo zadnjih 4,5 dana u Bar, do sad je bilo +15 u svakom momentu.
Mislim da sipamo skupu vodu, ili su se rastimovali ti brojcanici odjednom.
Ocu takođe.
I nije mi jasno cemu se radujemo kad će cijena da raste mnogo brze nego što je padala, čim oni glibavi šejci ostvare svoj cilj ovim dampingom koju su izrezirali.
Realno bi bilo da je nafta 0,50€ a benz 0,60€
Pa toliko su samo akcize
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
Zna li se koliko je gorivo bilo kod nas prije 12 godina? Barel je sad tu neđe kao prije 12 god.
23.02.2004
Super i bezolovni benzin u Crnoj Gori od sjutra ce biti skuplji za po jedan cent i kostace 86, odnosno 87 centi, saopsteno je danas iz Ministarstva ekonomije. Ovo je prvo poskupljenje supera i bezolovnog benzina od 22. septembra prosle godine. Cijena dizela i eko dizela ostala je ista, 68 centi, kao i loz ulja 49.
17.05.2004.
Ministarstvo ekonomije saopstilo je da ce cijene goriva u Crnoj Gori od ponoci ponovo porasti. Litar bezina “super” stajace ubuduce 97, umjesto 93 centa. Za cetiri centa poskupece i litar bezolovnog benzina. Llitar dizel goriva kostace 76, a “eko-dizela” 77 centi.
To su bila vremena
u utorak će je obalit cenat dva...