mozzart
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...18333052_n.jpg
Printable View
Danas je bila caka da je altach - alen prijateljska igrana 4x 30 minuta al sam to tek kasnije vidio jebo mi.. .doso prelaz 1/2 i 7+ cak.. dok su u sve kladionice onlajn stavili da se igra normalno
Zna li ko da mi kaze u lob kladionicu na uzivo kladjenje na hokej, racunaju li se produzeci, za ukupan broj golova..
Zna li neko od vas koliko se cesto dobija bonus od Meridian-a ? Nesto nikako da se zaplacu da daju ? :cower:
gateshead - barrow fa cup
oce li mi ko rec sto je s utakmicom
Evo konacno jedan prolazni i to slucajnosti ili ne :) posto se u Pljevljima otvorila WILIAMS kladionica i imaju mogucnost online kladjenja *user acc* odlucim da napravim acc na www.wwin.ba i da malo promijenim ono trcanje od kladionice do kladionice ;) i evo prvi pa dobitni :)
http://clip2net.com/s/2K9y9
i ja sam poceo ima bogami 5-6 dana sigurno i nista mi nisu dali
kad sam rekao skoro mislio sam prije 2 mjeseca :D
ima li sto "sigurno" Kotoranine da se moze igrat
A ne znam brate gledam ovaj tenis... mozda Marej h1 i Serena vise nisam pametan nocas sto igrat ne uzmi me za ozbiljno..
Ja se registrovah ima 5 dana ali ne daju centa, brat od ujaka jedno 15 dana i on je dobio .l. , prije su davali 2e svakom ko se registruje, sad ni 2e xD
Samo shto cu da otvorim account na Williams nash jer imaju manje granice za poen na kosarku/kosarkase i moze 95% igara da se vezhe, + granice na skijanje i te zajebancije hahaha..
Na meridian samo jednom, i to nedje kad su trazili da im se lajkuje stranica na fb :) Kad sam se registrovao - nista
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
:)
Li Na uzima manje od 6.5 gemova, ili manje od 5.5 gemova.
A kakva je fora sa Roma Inter? Je li se igra jedna utakmica a u slucaju remija igra se revans...?
evo jedan info i ujedno predlog da se proba, kvota 3-3.1
GUARANI - SAO BERNARDO 2 (3,1 KVOTA)
Jest da je pocetak prvenstva ali na stranu gostiju ide informacija da su Guarania zbog velikih financijskih problema napustili: Rodrigo Arroz, Neto, Leone, Fernando, Bahia, Kleiton Domingues, Sacramento, Jackson, Lusmar, Oliveira, Schwenck itd.
vrijedi pokusati mozda sa kombinacijom CELZIJA 2 i po meni Hrvatske u rukometu ... srecno
Ima finih utakmica...moze se dobit danas.
Arsenal 1
PSG 1
Sevilja 1
Real Madrid 2
koja je kvota odje?
[3/3]
0083 23-01 21:30:00 France-Croatia
Konačan ishod 2 2,15
0111 23-01 20:45:00 Arsenal-West Ham
Konačan ishod 1 1,42
0297 23-01 20:55:00 P S G-Toulouse
Konačan ishod 1 1,55
Ај да вас послушам :)
zna li ko u kakvom sastavu igra real?
cista dvojka 1.70
Svi gurate psg,monpelje,arsenal... ne svidja mi se to nikako ih necu igrat
Valencia - Real 2 1.8 21:30 Real je pocepao valensiju pre 3 dana kao sto znate jel,a danas za valensiju nece igrati soldado,feghouli,mathieu i gago. mozda ce jos neki igrac da bude odmaran,ne znam. real u istom sastavu kao pre 3 dana bez kake,ramosa i pepea. mislim da ce i ovde da se izivljavaju na valensiju
mozda neko iznenadjenje u kupu da se proba:
[3/3]
0297 23-01 20:55:00 P S G-Toulouse
Dupla Šansa X2 2,19
0091 23-01 17:00:00 Montpellier-Sochaux
Dupla Šansa X2 2,27
0299 23-01 20:45:00 Roma-Inter
Poluvreme ili Kraj IX*X 1,96
Meaux - St.Etiene 4+ ne znam koja je kvota,ako zapnu moze ovo i vise doc cak i u 7+ oko 20 kvota
znaju li se sastavi za svonsi celzi i roma inter nocas ,makar otprilike
Raufos-Ham Kam x konacno 3.20 mozda bude i neki prelaz 2/x ili 1/x
ufff ubi mi volju ova lepotica Destro kad ga vidim znam da momak ne umije go da bucne
Kakav neigrac.
ja ili destro ?:D
posrane prijateljske.. dje nadjoh dinamo k. igrat 3+..
A daje ih i Andrija Delibasic redovno, pa je opet neigrac :mrgreen:
Sto izbjegavate Chelsea,kad ce da dodje iz 2 u 2?
Destro je dobar igrac.
da ako pane gol na sevilju u narednih 9min..