najbolji vozach svih vremena i najveci mudonja za volanom kunem ti se.
RAINMAN(driver)
Printable View
A zasto, molim te ?
Kimi je dokazao da vozi kao Turcin po auto putu. Cigla na gas i pichiiii... i po potrebi stiska kocnicu. Izgorio je 2 ferarijeva bolida za godinu i po ,sto odavno niko nije uradio.
Bez kompjutera ...trt.
Sada ce sve izaci na vidjelo. I kvalitet vozaca , a prvenstveno ,kvalitet konstruktora.
I ,"vidimo se" u nedelju....jedva cekam ;-)
Btw, nagradno pitanje:
Ko je uzeo prva dva mjesta ,prosle godine u Maleziji ?
i da zaboravio sam rosberga da pomenem...i burdea kog alonso nebi ne prošao da mu motor ne ode....bravo
Meni je junak bio Kubica da ga onaj ne udari i Alonso koji je došao i pored svega 4.
P.S. Subjektivna mišljenja nijesu bitna, bitni su rezultati a zna se ko ima najbolje svih vremena i da oćete više resat o tome.
Slazem se za Kubicu. Vanserijski vozac sa veeeelikim ....srcem. A kako je BMW spremio bolid ,mislim da je on direktni konkurent za 2-3 mjesto(naravno 2 mjesta su zauzeta za vozace McLaren-a :-) ) ,samo da ga stariji kolega podrzi.
Pa valjda si vidjela i shvatila ,kako je Alonso dosao do te pozicije. Da ovi ne "popadase" ,on ne bi bio ni blizu zone bodova. No ,necu vise o njemu....da mu se ne stuca...
Objektivno: Naravno da ima dosta dobrih rezultata kada je 15 godina stariji od drugih sampionskih vozaca , i kada se , tokom svoje karijere sluzio svim mogucim nedozvoljenim i sredstvima da to postigne.
Sena je najbolji vozac svih vremena...i to je fakat.
Nova trka, nova nafaka...
Malezija je tu odma' iza ćoška...
@brzi, nikad nisam navijao za japance u F1, nikad niti me boli za njih, ja sam navijao samo za Ferrari i NAJVECEG.
Sad ne navijam za nikog, tj. sad su mi svi isti, osim McLarena koji mi se gadi.
Kladim se da sam navijao za njih vise nego ti, tj. punih 12 godina.
Tako je.
Znaci .....Prva dva mjesta za McLaren :-)
...kao i najbrzi krug-Hamilton....
A u nedelju ce Kovi i Hami...nadam se Kubica treci....a ferari ...hm...nece ni stici do cilja.
Los vikend za Ferrari. Katastrofa bolje rec. Prvo Kimiju pumpa, na start Masa izletio, ah taj TC sto mnogo fali :) poslije odustajanje. Kimi je odlicno vozio do prvog izlaska SC. Kasnije ceranje sa Kovalainenom, po meni bespotrebno, i glupo izlijecanja, iako pred onu krivinu sunce je bas peklo, ali peklo je i druge vozace pa nijesu grijesili ;)
Kasnije poslije zadnjeg SC cim su ga pretekli alonso i Kovalainen onako odmah znao sam da nesto nije ok.
Hamilton perfektan. Bez greske je odvozio. Kovalainen odlican, iako je poklonio Alonsu preticanje greskom u saltanju, Alonso odlican sa skromnim Renoom. Kubica ce bit ubica uskoro :-)
Eto ukratko, vidimo se u maleziji gdje ocekujem da Ferrari uzvrati ;)
Znači sezona se bliži kraju, očigledno je da će bit` ovako do kraja, Hamilton šampion, Mclaren poslije 10 godina titula, Kimi i Heikki se pjane ka` gu*ice, Massa i Piquet u Rio sa crnkinjama, David i Rubens u penziju, ovi mladi momci u kriminal, formula se raspušta, šefovi i mehaničari uzimaju otpremnine i to je to...
http://i149.photobucket.com/albums/s...pangmallap.jpg[/img]
Petak
1. slobodni trening: 03:00 - 04:30
2. slobodni trening: 07:00 - 08:30
Subota
3. slobodni trening: 04:00 - 05:00
Kvalifikacije: 07:00
Nedjelja
Trka 08:00
Duzina staze: 5543 m
Broj krugova: 56
Ukupna duzina: 310,408 km
Rekord staze: J. P. Montoya
Vreme: 1:34,223 min
Prosecna brzina: 211,782 km/h
Datum: 21/03/2004
Bolid: Williams FW26
Pole rekord: Fernando Alonso
Vreme: 1:32,582 min
Datum: 19/03/2005
Bolid: Renault R25
Pobednici:
2007 Fernando Alonso McLaren MP4/22 1:32:14.930 201,894 km/h
2006 Giancarlo Fisichella Renault R26 1:30:40.529 205,397 km/h
2005 Fernando Alonso Renault R25 1:31:33.736 203.407 km/h
2004 Michael Schumacher Ferrari F2004 1:31:07.490 204.384 km/h
2003 Kimi Räikkönen McLaren MP4/17 1:32:22.195 201.629 km/h
2002 Ralf Schumacher Williams BMW FW24 1:34:12.912 197.680 km/h
2001 Michael Schumacher Ferrari F2001 1:47:34.801 170.031 km/h
2000 Michael Schumacher Ferrari F1-2000 1:35:54.235 194.199 km/h
1999 Eddie Irvine Ferrari F399 1:36:38.494 192.682 km/h
Fri
Mar 21
Scattered T-Storms
32°/23° 60%
32°C
Sat
Mar 22
Scattered T-Storms
31°/23° 60%
31°C
Sun
Mar 23
Scattered T-Storms
31°/23° 60%
31°C
jos malo.....:mrgreen:
btw rekord staze i dalje drzi montoya,hehehe
Vozač Ferarija Felipe Masa izjavio je da nema nameru da se izvini Dejvidu Kultardu iz ekipe Red Bul zbog toga što ga je udario na trci u Australiji i eliminisao obojicu sa staze.
"Ako Kultard želi da mu se izvinim, mora još jednom da pogleda snimak. Pokušao sam da ga zaobidjem sa unutrašnje strane i nisam uradio ništa loše", izjavio je Masa.
Šef Ferarijevog tima Stefano Domenkali rekao je da ne vidi razlog za bilo kakav sukob, pošto niko od zvaničnika Formule jedan nije najavio istragu o ovom incidentu.
Dejvid Kultard je juče posle incidenta zapretio Masi da mora da mu se izvini ili će se fizički obračunati sa njim.
"Masa mora da se izvini, a ako to ne uradi, moraćemo drugačije da razjasnimo nesporazum", poručio je Kultard brazilskom vozaču.
hahahahahahahaahaha,a sto radi covjek:eek:
a inache massa stvarno nije kriv po onome sto sam ja vidio na snimku
p.s chuo sam da ce b92 pocheti sa prenosom kad bude trka za VN SPANIJE:D
Izgubio bi vjeruj mi, i nemoj se odma ljutiti i raspravljati ;) 15>12 tako da bi opkladu izgubio. Iskreni navijač Ferrarija ne može nikada reći da ne navija za NIKOGA. samo sam to htjela reći, sam si topotvrdio ;). Treba biti uz svoju ekipu i kaad gubi i kada dobija ;)
Tebi se onda isplati samo za to da radis :D
tako je, Fabiola, ja da sam na tvom mjestu, ne bi ni dolazio na ovaj topic, kad ono svaki treci post tvoj! :lol:
Što je bilo - bilo je... Ova sezona će bit' vrlo čudna. To je sad' sasvim jasno! U Australiji je Ferrari bio skroz malerozan, a i kiksali su, realno...
Pretpostavljam da će narednog vikenda nekome drugom da se "zalomi" kao što se njima ovo desilo...
McLaren je bio odličan, posebno Kovalainen. :p Ko zna šta bi bilo da nije bilo posljednjeg SC-a?! BMW-i i Williams-i solidni, pa čak i Honde i Toyote, ali su realno daleko od pobjede svi navedeni! Alonso se borio kol'ko je mogao, dok je Nelsinho bio očajan. Mladost = ludost. :hardrock:
Samo me živo interesuje kako će se Hamilton ponašati kad' se nađe pod pritiskom. Prošle godine na zadnje dvije trke je bio katastrofalan... Načinio je tri greške u dvije trke i to ga je koštalo titule. :rolleyes:
Dakle...
Novi dan, nova nafaka, pardon, Malezija
ja sam se bucka u muda tatina.
ja se sjecam kad je sena poginuo. ne znam koje je to bilo godine bogomi, ali znam da sam gledao tu trku.
sjecam se izlijetanja, onda mi je rupa u sjecanju
droga vjerovatno :P
Sudeci po prvoj trci,sampion ce biti onaj koji bude vozio u kontinuitetu.Mislim da niko nece uzet preko 5 pobjeda ove sezone.
Motori bolida Formule 1 zatutnjali su prošlog vikenda u Melburnu. Grmljavina najmoćnijih trkačkih automobila koje civilizacija poznaje, najavila je početak još jedne, 59. sezone u "najluđem cirkusu". Ovog vikenda (22. i 23. mart) gledaoci Fox televizije moći će da prate trke najatraktivnijeg svetskog auto-moto takmičenja.
Budite uz Fox televiziju u nedelju ujutru i pratite veliku uzbudljivu trku. Oni kojima sama trka nije dovoljna, dodatnu količinu adrenalina moći će da dobiju u subotu ujutru u 07 časova kada će FOX TV prenositi i kvalifikacioni trening iz Kuala Lumpura.
posteno !
Bogami , taman tako !
Akobogda.
Uz svu moju ljubav prema McLarenu (koji 10-ak godina cekaju) , jos sam poceo i da se kladim ;-) i prosli vikend sam dobio na Hamiltona. Jes' da je crnac ,al' vooziiiiiiii .........
@Senna
Usput , nick ti je odlican.....vrhunski.
To je bio moj omiljeni vozac(nazdravlje tebi), uz Najdzel Mensela.