Evo sad odgledah Halo 4: Forward Unto Down mnooogo dobro odradjeno sa tim da epizoda traje oko 19 min. Trenutno ih na torentima ima 4, treba i peta da izadje za koji dan. Dojajno odradjeno. Preporuka :)
Printable View
Evo sad odgledah Halo 4: Forward Unto Down mnooogo dobro odradjeno sa tim da epizoda traje oko 19 min. Trenutno ih na torentima ima 4, treba i peta da izadje za koji dan. Dojajno odradjeno. Preporuka :)
Zavrsavam i drugu sezonu Sherloka, odlicna serija, samo sto je predugo sto englezi stavljaju sat i po epizode da traju. Bordzije i Downton Abbey su spore, mada cu probati da pogledam jos koju epizodu prije no sto odustanem.
Kakva je Burn Notice? Cini mi se da je neko pominjao prije...
edit: upravo zavrsih drugu sezonu Sherloka... sto reci za onaj triler zavrsetak, nije mi jasno sto se desilo u zadnjoj sceni, kako je ono moguce...
SoA malo pada u trecoj sezoni.
Downton Abbey odlicna! Treba par epizoda dok se skonta sto se desava, ali nakon toga postaje mnogo interesantnije.
treba mi mala pomoc :) jel zna neko o kojoj je pjesmi rijec u ovom dijelu serije...ubih se trazeci,nema sanse da je mogu nac...
http://www.youtube.com/watch?v=NeAI4Th3SIk
shazam i soundhound nisu bili od pomoci... :?
Počeh da gledam Grimm što znam prve tri epizode onako kao uvod u neki paralelni svijet.Vidim da ima grdilo epizoda samo u dvije sezone vrijedi li ovo nastavljat gledat?
Downton Abbey me prijatno iznenadila. Na polovini sam druge sezone i odlicna je serija. Nema sad neke lude i brze radnje, ali drzi paznju interesantnim dogadjajima, pogotovo su interesantni dijalozi. Onaj njihov dvorac i selo su me odusevili, kad budem isao put Londona, ima definitivno da obidjem i to dvoje :)
Kad konacno krece Justified, zna li se?
13 Januara 2013 naravno ako prezivimo smak svijeta :D
Nista onda. :D
Skinuh pilot The Killing, americku verziju. Za dansku nema krsteni rip, a ni prevoda. Nadam se da ce valjati...
Ovaj Dexter razbija! Vrhunska serija!
meni je pocetak sezone bio vrhunski,ali su ga sad precerali sa njim i debrom.od 50min. kolko traje ep.bar po ure gledam njih dvoje kako se po iljaditi put raspravljaju o istoj stvari.dako se pojebu pa da odmorimo..
nego,da ne prati ko psych?odgledah pilot,nista posebno.vrijedi li nastavit?
IASIP nastavlja u svom stilu. Opet odlicna epizoda :D. Mater im, nepresusan izvor zajebancije :D
Na prvi pogled bi se reklo da je dosadna jer je radnja o zivotu aristokratije u sluga na dvoru. Ali uspjeli su da stvore interesantnu radnju, i da od rizicne tematike naprave uspjesnu seriju.
Pogledah i pilot The Killing, interesantan pocetak. Ocekujem interesantniji zaplet, svakako dobar pocetak. Mrzim kad je serija dosadna u pocetku, srecom ova nije.
Usa The Killing je smece. Vidjeces, osim glavne glumice a i glumca koliko se sjecam , niko nije ni prosjecan, pa ni serija kao cjelina.
Završih drugu sezonu Wilfreda, aoo .. Ona prva je bila uglavnom komedija, a ova druga, mind-****.
Ma dobra je pusti ih :p slazemo se za ovo drugo pa pretpostavljam i za killing da ce bit tako.
Boss je jedna sjajna serija, a Kelsey u drugoj sezoni tek objasnjava. Nemam rijeci da opisem njegovu glumu, ne moze bolje od ovoga!
Da, Boss je odlicna serija, preporuke!! Skini i to Mojsije ako nijesi gledao :D
It's Always Sunny... Sta ti ljudi rade, jesu li oni normalni :lol:
Ove prve 4 epizode su fenomenalne, ako nastave ovako bice najbolja sezona u seriji. Ludilo.
US Killing je smijesan u odnosu na danski. Velika je razlika. Ne samo to, nego je dosadan i bez poredjenja sa originalom. Pocinje dobro, pomislis da je ta spora prica i nekako prigusena atmosfera dobra... Onda kasnije skapiras da je sve to samo sebi cilj, da se bilo kakva tenzija razvodnjava ociglednom zeljom da se nekakva neizvjesnost na silu razvuce. I to na 2 sezone. Forbrydelsen je jedna od najbolje napisanih krimi TV prica ikad, tenzija je tolika da prosto moras da pogledas sledecu epizodu. Osim Losta, nije bilo serije koja me toliko navukla na gledanje epizoda za redom. The Killing, iako sigurno nije najgora serija ikad ili tako nesto, nema ni djelic toga. Zakljucak, pustite Killing, gledajte Forbrydelsen.
A onda mozete i Broen.
Američki The Killing je ogromno trošenje dobrih glumaca na ispraznu seriju. Odgledao sam prvu sezonu i toliko me je naljutilo koliko je loše (na mahove je bilo sjajnih epizoda, zbog toga me je i naljutio kraj sezone) da nisam ni gledao dalje.
Nisam gledao original, ali je Bron | Broen koju sad gledam bar jedno 50x bolja od The Killing.
verbalni, ne slažem se da iko (normalan, uostalom) preporučuje lošije stvari od The Killing. Serija jednostavno "puca" na visine, "look at me, I'm a serious show!" a nema ništa od toga. Samo banalno nuđenje "red herring" osumnjičenih iz epizode u epizodu.
ja recimo nisam takodje gledao original, ali ako obije serije pricaju istu pricu, i jedan od autora (bjese li Veena Sud, tako nesto?) radi i na US verziji, ne kontam zasto bi onda jedna bila smece, a druga top, makar kad se o samoj radnji radi? Svidja mi se i sta su uradili u drugoj sezoni, i izgradnja istorijata likova. Svakako, preporucivalo se ovdje i mnogo losijih serija ("Jeee, Touch, vrh serija, obavezno je pogledajte sviiii! :roll: ").
Nije vrh vrhova, ali je meni vise nego gledljiva, kao i skoro sve sa AMC-a.
Veena Sud [na svu srecu] nema nikakve veze sa danskim originalom. Ona je radila na Cold Cases [interesantno, njen kolega, cije sam ime zaboravio, ko-autor Cold Cases je izabran da radi mogucu amerikanizaciju serije Broen].
Pogledaj Forbrydelsen. Razlike ima, i te kako. Jedna je medju najboljim krimi serijama ikad, druga je... Killing.
Jednostavno nemam strpljenja za osrednjost od nečega s pedigreom, glumcima koji znaju da glume, i to na AMC-u.
The lost room & True blood
Je li ko gledao seriju The lost room? Za True blood vidim da je bilo komentara meni je ta serija bas dobra!