Attachment 105725
Printable View
Meni zadnjih 10 dana stalno neke crte se pojavljuju, tacnije mrezasta slika na RTCG1 i RTCG2, ne mogu se normalno gledati ti kanali. Imali ko od vas u pg istih problema?
za prelazak na prosireni dtv paket,jel zna neko tacno sta se i koliko placa....jel samo skuplja pretplata 12.95 +1e ili ima jos nesto.u flajeru se spominjalo nekih 29e.sad kazu nema toga..
Potpises novi ugovor, platiš euro u filijali odmah... I ubuduće ti je račun veći za euro od standardnog računa...
Digitalizovan osnovni paket kablovske TV + 20 novih digitalnih TV kanala ukupno 12,95 + 1 euro za taksu.
Ima li kakvih najava za ostale gradove kad ce poceti digitalizacija?
upravo sam pogledao ponudu digitalnih kanala i mogu reći da je odlična. dali planirate proširenja na ostale gradove mene konkretno zanima Bar.
Pa ne treba nikakvi risiver jel ,za televizore koji nemaju digitalnu pretragu?
I mene gorane ... Ali izgleda da nece skoro:(
Sent from my Lumia 800 using Board Express
Ne znam kako je kod vas ostalih, ali kod mene već satima nema interneta.
prije sat je i meni nestao, 2x sam resetovala modem. i vratio se.
I ja jedno pet puta, ali nije do toga vidi se odmah da nešto čačkaju, evo mi zadnjih dvadeset minuta i svi kanali nestaju po par minuta pa se vrate i tako jedno deset puta.
meni su kanali ok...
Nije mi bilo normalnog interneta prekjuce,juce i vidjecemo danas. Kazem normalnog jer prvo je spor , pa onda ga nema 5-6 sati,pa dodje na pola sata,pa spor i tako u krug. Prekjuce sam ih zvao cijeli danas,sve zauzeto...I dobijem ih juce ujutro i nabroji mi lik ulice gdje imaju problema sa internetom i kaze napravice to u toku dana(juce) ,uvece je proradio,evo radi i jutros i vidjecemo sto ce bit danas tj jesu li napravili.
Jeste li zadovoljni ovom digitalnom tv? Predpostavljam da nisu svi kanali u HD rezoluciji, vec u nekoj malo boljoj rezoluciji od standardne? Nesto mi je nerealno da je sve HD :D
Pa samo je 5 kanala u HD rezoluciji i to se dodatno plaćaju 4 eura, kao poseban paket. Nije mi nikako jasno i logično da su stavili u ovaj HD paket kanale koji već postoje u osnovnom paketu tkz. proširene DTV i to Travel channel i Russia today i još traže dodatnih 4 eura za njih?! Tu jedino što vrijede po meni su Nat geo wild i MTV live. Trebali su sve to staviti u ovaj prošireni paket DTV, ionako im je cijena od 13 evra preskupa. Pa svi ostali operateri imaju po koji HD kanal u osnovnom paketu i to po znatno nižoj cijeni osnovnog paketa. Baš bih volio da vidim koliko će im korisnika to uzeti i ako može da se javi sa utiscima ovdje, pošto čujem da davaju ove dodatne pakete prvih 25 dana besplatno.
i kakva je slika na tim digitalnim kanalima iskreno? tj interesuje me samo kakva je slika na sportklub-u?
Pitanje za internet...
Piše da je najmanji paket 10e. Piše da samo ako se potpiše na 18 mjeseci onda je brzina 2mb.
Može li se potpisati na manje?
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2
mozes na 6 meeseci i bez ugovora ali je slabija brzina
Odgovara mi, koja je brzina i cijena?
Plaća li se šta od opreme? Uzeo bih onda i tv na 6 mjeseci.
Je li ovo info iz prve ruke?
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2
U PV se vec 10-15 dana reklamiraju da za nove korisnike je besplatan prikljucak i za kablovsku TV i za internet i dzabe koriscenje do 01.07. uz obavezno koriscenje od 24 mjeseca. Ima li takve akcijske ponude u ostalim gradovima?
Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk
Ali zato za stare korisnike koji se po 4-5 godina muce sa ovom kablovskom nista.
Na osnovu cega oni misle da ce neko odluciti da postane njihov novi korisnik? Na osnovu besplatnog prikljucka? To moze biti samo jedan pocetni i to mali razlog. Ako neko hoce da uvede kablovsku, odnosno promijeni postojeceg operatera, normalno je i logicno da ce se prvo interesovati kod nekog od vec postojecih korisnika o njihovim utiscima, kvalitetu slike, nestancima kanala i ostalom. A tu utisci nisu ni malo sjajni...
Može li neko da mi objasni zašto je TV pretplata skuplja svaki put kad stigne račun?
Ili sam ja nešto poludio.
Neću oko toga radit zaista. U doba kada ima konkurencija i kada treba da mrdnem prstom da bi prešao kod nekog drugog uslovljavanje je brzi put u gubitak, a gubitaj je brzi put ka zatvaranju.
Bilo je zaista nevjerovatno da nude net za 10€. Nije problem ni platiti televiziju, ali traže 89€ za uvođenje jednog i drugog, uslovljavaju jedno za drugo.. Radije Optiku onda..
Nista jos od digitalizacije za ostale gradove??? U poslovnici mi ona kaze " sad ste dobili nove kanale polako ".... cista 5 za nju!
Sent from my Lumia 800 using Board Express
Kako je samo postala nepouzdana ova kablovska... Trenutno se Rtcg1 pojavio umjesto jos dva kanala tako da ga ima na tri frekvencije... Total tv obavjestenje na par kanala... Bez tona na Exploreru... Slika na Kcn otisla najblaze receno dodjavola odavno.... Ne moze covjek ako odluci da uvece pogleda neku utakmicu ili film na kablovskoj biti siguran da ce to i moci, tj. hoce li ti kanali raditi... sinoc bez Sportkluba+, nocas bez Fox-a...
pa fino poredas kanale,a ono sjutra svaki na svoju stranu:)
juce su mi dolazili da reklamiraju m-kabl, ima li ko taj prosireni paket. valja li cemu slika?
Valja.
TV kanali kvalitet 5/10, ali internet je brz odlican za 10e.
interesuje me, da li se i dalje preko lcd tv koji imaju dvb-c mogu pronaci neki digitalni kanali koji nisu u ponudi m-kabla ili je to sad sve u tom prosirenom paketu? :)
Nisam znao da m kabal koristi cl modul a imaju li neku ponudu kao total tv da mogu da ga koristim na 2 tv-a?