Čestitke Starwalkeru na pobjedi, inače i moja prva čestitka, (Baš mi se sviđela fotka), nije da ostale nisu valjale, no se i ne sjetim, a kad se sjetim nekako je kasno a sad sam vala morao :)
Ovu novu temu ću očito morati da guglam :)
Printable View
Čestitke Starwalkeru na pobjedi, inače i moja prva čestitka, (Baš mi se sviđela fotka), nije da ostale nisu valjale, no se i ne sjetim, a kad se sjetim nekako je kasno a sad sam vala morao :)
Ovu novu temu ću očito morati da guglam :)
Svaka cast zvonicice, casti mi si napredovala od kad je ovo takmicenje pocelo.
Ahaha, bila sam na selo i tata otvorio sporet a unutra zara koliko volis a ja zavikah "stani, ne diraj, eto mi apstrakcije"...sad bez šale, ja na mom telefonu imam relativno dobru kameru ali ne umijem da koristim previse ovih programa za uređivanje fotki...a i ne kontam često kako nešto radi od tih dostupnih "alata" a i ne uredjujem mnogo fotke, nego tako kako mi ispadne...a ovu sam kontala posto je apstrakcija, da moze da bude drugacija i da moze malo da se izmijeni sa ovim cudima koje imam ali ih prvi put koristim...ssaajjkkoo neđe ako uhvati vremena, mozda me malo i edukuje[emoji23]
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Meni nece da da gore drva kad su zelena, no kad s eosuse, pa zar nije zelen kad tebi :joy::joy::joy::joy::joy:
Jes bogami, zvole, ona crvena rapsodija je bila i više nego OK.
Nemojte da pričate šta fotkate za ovu temu... ljepše je da mi sami to izdumamo :)
Ona drva ti imaju Covid
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Hahaha,možda zvončica ne pobijedi ali da je ubola temu...ubola je...mislim temu.Evo se posvađasmo što je na fotografiji.Hard core apstrakcija
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Kakoe artisti apstrakcije? Nešto predugo traje ovo zatišje pred buru, izuzev kod šefice zvončice koja se sigurnim korakom profiliše u mastera fotografije [emoji6][emoji38]
Sent from my Huawei P30
Ja i dalje idem na ubrzane module da shvatim sta je to apstrakcija filmskog izraza kao jezika specifikuma... Šalim se...
Sinoc fotnuh nesto usputno, u dnevnoj. Ako ne dobijem neki nagon, tu postavljam...
Ja opicih jednu, da povecamo brojnost.. inace nemam pojma sta je onaj link i kako je iskocio ispod slike.. pa neka moderator to brise ako smeta..
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Ja glasah za svaku, nekako su mi tu nedje, ne mogau se odlucit. Svaka na svoj nacin mi je simpaticna.
Evo ja sam upravo to htjela da kazem, ja vidim aloju izrezanu i fotkanu kao makro fotografija :D :*
:rofl:slažem se.....neka pobijedi zvoncica!!!:happy:
sad će to da kao vulkan da izleti iz forumaša :D
Stavka broj 9
9. Radovi se postavljaju do subote, 12.12.2020. u ponoć.
Na stranu tvoje napredovanje ( a ima ga, ocito ), meni se svidja tvoj pristup svemu ovome :D Rado ucestvujes, rado komentarises, ohrabrujes druge, dijelis thanksove ko Djede Mraz, malo li je...
:lol::lol::lol: A ja ledene kristale pod zelenim reflektorom
Cestitke na zasluzenoj pobjedi, jeste sa zakasnjenjem ali je iskreno :)
[mention]iMMERSION~ [/mention] Nesto razmisljam kakva bi bila tvoja fotka da si samo prstom po toj prasini napisao znak pitanja pa onda slikao.
Sent from my iPhone using Tapatalk
:D hahahahpa milo mi je što se ljudi trude, evo ja prva nijesam fotograf ali se svake nedelje nesto kao pripremam i smisljam sto ću da fotkam...a što se lajkova tiče:D zao mi da dam lajk samo jednom takmičaru mozda bi to bilo najispravnije, ali opet meni se uvijek svidi barem tri fotke ono baš, baš, a sa druge strane desi se nekad prosto udjem na temu pa krenem od prve i recimo dam lajkove na dvije koje mi se ono bas dopadnu, a treća nema lajk....pa mi bude žao da samo ta nema...A nije loša fotografija! Svako fotka kako umije i meni je već to super pa trud nagradim :)
Omiljena koju sam otkinuo a da naginje ka apstrakciji je ova, nažalost od prošle godine, pa je nisam stavljao,
https://i.ibb.co/Wvch1gc/apstrakt.png
Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Krilo od aviona? :):thinking:
Jeste. Isto telefonom :)
@Pavle CL jesi li ovo dva leba u kesi fOtkao? Ssaajjkkoo je koronu ukačio a Fenix-a pokusavam da provalim, i ne kapiram je li odraz ili šta li...vidim da leluja :D
Iako zadnja 3 dana googlam, isto mi ova apstrakcija nista jasna nije [emoji848][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
I ja nešto glavu nepotrebno lomim [emoji23][emoji23]
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
A jesam vam smjestio. [emoji6][emoji38][emoji38]
Sent from my Huawei P30
E jesi da j... oca. Ja stavih sluku, eto...da je visa guzva.
Od cega sve dva dana nijesam pokusao napravit apstrakt. [emoji23]
@Ben Dover top fotka, bas mi se sviđa [emoji106][emoji106][emoji16]
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
Huh, rjesenje je cijelo vrijeme bilo tu, u spavacoj sobi. Ovo je luster... Kad je ugasen, djeluje srebrno, a kad se upali, ima ovaj 3d efekat...
@Ben Dover - Odlicna!
Fakat odlično.
Sent from my SM-N9860 using Tapatalk