Originally Posted by
STINGO
dodjoshe ranom zorom ovi momci iz bbm da postave instalacije odradishe to korektno sve,pitali me hocu li i ja bbm,reko hochu,postavishe mi kablove u stan,zamalo mi prekinushe neki kabal za struju,al na kraju sve o.k ispade.i ja ti se radujem vech dva dana ocekujuci da mi dodju ovi da postave resivere.e sad ne bi meni mrsko te uzeh da poredim i informisem se o bbm,total,kds,i extra tv i dobih rachunicu sljedechu.
extra tv-resiver 100 eura na 10 rata+pretplata mjesecna 10,5eura
bbm-resiver 95 eura,na 12 rata,prve dvije rate odmah,moze u kesu 85e,+pretplata od 7e
kds-resiver 96 eura na 12 rata,moze u keshu tada je 65 eura+pretplata od 6,5 eura
total tv-pretplata 6 eura+postavljanje opreme 50 eura,besplatno resiver i antena ali samo na korishcenje,e sad ako imate vech antenu ne plachate ni postavljanje.
sve u svemu kad se sabere najjeftinije dodje totaltv,ali ne samo sto se tice novca koji treba izdvojiti nego i ponude kanala,mada su ukusi razni tako da to ne mora biti tachna chinjenica kako ovo gore navedeno.
moj izbor je pao na kds,kao prvo je moguchnost da za iste pare imam kablovsku na svakom tv u kuci i na svakom razlicite kanale,a ni jedan od ovih drugi gore mi ne omogucava to,izuzev ako ne placham dodatno za resiver josh 65 eura pa navise +pretplata dodatna.
kao drugo je cijena gdje placajuci u keshu,ushtedim na pretplati za narednih 6 mjeseci.
e sad ovaj kds ima i svoje mane,po mom misljenu malo losiji izbor programa u osnovnom paketu,kao i sporost u instalaciji opreme,a kako sam se raspitao to su problemi administrativne prirode koji ce ubrzo biti rijeseni
sve u svemu moj prvi izbor bi bio totaltv,ali posto ne pruza mogucnost interneta odlucio sam se za kds,iz gore navedenih razloga,i ako su mi ovi iz bbm postavili kablove.
mozda je ovo sve ranije receno na predhodnim stranicama,ali ja nisam vidio pa che valjda da koristi josh nekome u ovome izboru