evo ga 3-3 posle malo mučenja na svoj servis.
Printable View
evo ga 3-3 posle malo mučenja na svoj servis.
Iiiihihihi, Nole stigao do brejka i vodi sa 4:3... :p
brejk u čuvenom sedmom gemu:)
ali mu ga ovaj vrati e pa show.
Sjutra 2 nasha tenisera otvaraju terene :):
Oba mecha pochinju u 11 (i iskreno se nadam da mi nece mrznog Tipsarevica prenositi :burp: ).
- Tipsarevic - Safin; S. Lenglen
- Ana Ivanovic - Arvidsson; teren br. 7
ispala su još 2 favorita Gonzales glatko od Stepaneka 3-1 i u upravo završenom meču Blejk od Karlovića 3-1.
Boris Pašanski nije uspeo da se plasira u drugo kolo Rolan Garosa pošto je na startu pretpreo poraz od Španca Ivana Navara Pastora.
2-0 za Novaka, odličan u taj brejku drugog seta, sad bi trebalo da ga dotuče lakše!
Nisam mogla da ispratim kraj drugog seta, je li ovo prekinut mech poshto prenos jeste?
jeste, zbog mraka, na terenu broj 3 nema reflektora. Nole sa ovakvim problemima sa servisom tesko do cetvrtfinala...
ovo je zagrijavanje, sigurno će podići kvalitet servisa tokom turnira.bitno je da sjutra što prije završi posao i ne umara se previše.
Nole dobio taj set sa dosta muchenja, Tipsa u extra mechu dobio Safina 3-0, u svakom setu po brejk vishe!! Kad se samo sjetim, prije 10 godina tachno, sam imao jedno slicno trening razvaljivanje od strane Janka:)
a Safin kao da je voDkicu pio jutros previše nErevozan:)
Ana lagano protiv Šveđanke Sofije Arvidson 2:0, po setovima 6:2, 6:0.
evo i janko nabi safina 3:0
sa kim bi djokovic igrao dalje,ako bi prosao 2 i 3 kolo ?:)
sledeci je neki 306. tenier svijeta, pa u trecem kolu je u najgorem slucaju 88., - a onda ide veliki problem, david ferrer u osmini finala. ako to prodje (a nijesam optimista), de na matijea ili andrejeva u cetvrtfinalu, pa rafa u polufinalu...:)
Mislim da bi u četvrtfinalu mogao igrati sa Andrejevim koji je sjajan na zemljanim terenima.
Bozhe me ti spasi kakvi su ovi divljaci koji navijaju za Jankovic, stvarno naroda kao nasheg nema u svijet'... :burp:
A i publika Roland Garrosa generalno je poznata u svijetu kao jedna od najNEkulturnijih... :cool:
p.s. Vidjeste li danas onaj servis Venus W.? Postavila je novi rekord. ;)
Bitno je da Jelena dobro gura, povela je 1-0 i 2-1 u drugom setu:)
kod 5-3 za Jelenu u drugom setu prekid, lako je pogoditi zašto...
al kako je tipsarevic odro safina ja sam se odusevio...svaka mu dala:)
u 3 kolo jelena igra venus vilijams,prosle godine jelena je ispala u 3 kolu....
ali ove godine je Jelena veliki favorit u tom meču.