Napokon ga opra,dugo sam ovo cekao... Sad je na redu roland garros po prvi put u karijeri...
#fakenews
ALLEZ ROGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!! :dring: :dring: :dring:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I am patiently waiting here
to see which of us survives
when all of this collides
with reality..
bravo jelena cestitke, a sad da dobijemo justine henin u finalu (polufinalu) roland garros-a
a sto ucinje svica od nadala.Njamiiiiii.........za dorucak![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
jelena prosla lagano, nole mozda nocas izadje na teren broj 1, njegov mec je poslednji predvidjen za igru danas na tom terenu...
Just to slip the skin...
a što učinje kiša prethodna 2 dana, evo se danas ne mogu pofatat što ću gledati koliko je zgusnut program.
Katastrofa od vremena...
Ja se vec 3 dana ne odvajam od TV-a.![]()
Za sad me raduje shto su Williamsove proshle, gledala sam oba mecha... Vaidisova danas lagano... Jelenu nazhalost nisu prenosili, tj. jesu posljednja 2 gema.![]()
Shto se mushkaraca tiche, chekam Noleta i Nadala.Ne znam shto je Roddick uradio?
roddick igra trenutno sa andrejevim, gubi 2-1 u setovima, upravo pocinje cetvrti... uzasno je los na sljaci, neraznovrstan, svaka loptica mu pada jako blizu srednje linije, bekhend ne postoji... ostaje samo sirova snaga servisa, i forhend sa srednje linije kad uhvati![]()
Just to slip the skin...
2-0 vodi Rafa, brzo će mu leđa viđet. Izgleda ništa od Noleta noćas jer kad padne mrak nema igre na Rolan Garosu.
Nije ovaj losh samo mu je velika greshka shto je od starta pocheo da igra svom snagom... Mislio je da ce tako moci protiv Rafe, ooohohoo! :blah:
a nema on šta da se čuva protiv Rafe,morao je da navali jer ako ga ovaj ubaci u mašinu, kao što ga je ubacio nema mu spasa. Evo 4-2 i servis za Španca u trećem setu...
Pocheo je i Noletov mech, vodi 4:2 u prvom setu... Parafraziram komentatora jer nema prenosa.![]()
Josh jedan gem dijeli Rafu od pobjede. Vamos Rafaaaaa!![]()
nema nigdje njegovog meča, evo pratim Karlovića i Blejka. Vodi Karlović 2-1 u setovima.
Nole je poveo 1-0, 6-3 u prvom setu![]()
...i divno poceo drugi, gubi 2-0...i odmah vraca brejk, veselo
![]()
Just to slip the skin...
ide na foru da izmori protivnika![]()
evo ga na 2-2 već![]()
na koji kanal gledate noleta?RTS 2 ?.....![]()
Ne mogu da vjerujem da na EuroSport daju Game, Set & Mats umjesto nekog mecha...![]()
Last edited by kIkICa; 29-05-07 at 20:08.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks