Čekamo da zaposle rođaku nekog partijskog člana kao čistačicu, pa da skočimo kako su isti poput DPS-a...
Sent using Tapatalk
Printable View
Čekamo da zaposle rođaku nekog partijskog člana kao čistačicu, pa da skočimo kako su isti poput DPS-a...
Sent using Tapatalk
Abazovicu, vrijeme vam brzo curi, hocemo prava hapsenja a ne populizam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Znači dps-ovci hapse dps-ovce, ođe bi najpametniji izludio [emoji23]
https://youtu.be/OW4jCZlx-FM
Sent from my SM-A505F using Tapatalk
samo da se podsjetimo čuvenog performansa
https://www.youtube.com/watch?v=gvpY_mpZn6c
Negdje sam na forumu procitao da ako neki optuzenik bude oslobodjen krivnje, nece ga se moci ponovno optuziti za isto.
Je li tako?
If positive, onda je to bona fide nacin izbjegavanja odgovornosti ...
ili sam to pogresno shvatio i radi se ipak o nemogucnosti ponovnog sudjenja zbog istih optuzbi?
"Vijesti" saznaju da se tokom dana i u petak očekuje hapšenje još nekoliko osoba - korisnika kredita, koji se nalaze na listi SDT-a.
Op op, jel to Draganu Brkoviću frka??
Franca, Goranović i mislim onaj Ecoper (voda Diva) su koliko se sjećam namjenski iskoristili sredstva. Čedo Carine nije, ali je vratio kredit pa nema štete (što je preduslov za KD).
Ostali mislim da su naebali [emoji16]
Mislim da onog iz Milkrafta neće naći jer je valjda u Panamu, tako je makar bilo kad se snimao Mehanizam.
Vektra, IM Gradina, HM Durmitor (ne znam kako je koristio sredstva za angus goveda jel tu bilo kakvih šetanja para)....
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
mogu li njeznije ove obavijesti, srce ce me opalit
Brajović? Mada mrtva trka stvarno, foto-finish.
Uh brajovic mi je tiha patnja, on bi mi prvi legao na penal...
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Oce li se DF I DPS sada zajedno zakljucati u skupstinunkad se bude skidao imunitet Ivanovicu ili to pravo jedini ima DF.
Trebaju linpo istoj osnovi da samaru poslanici DPS a
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ezi-tuzilastva
Zaboga šta će da se desi:
a) SDT neće podnijeti zahtjev za skidanje imuniteta
b) Biće podnijet zahtjev za skidanje imuniteta ali će Ivanović da ufati maglu
c) skinuće se imunitet i biće uhapšen
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Palite se ka u vrtić,niko od ovih nece ni onih chuvenih 72h prdjet tamo,zivi bili pa vidjeli,farse i sranja obichna,.
Vlada bi trebala da opet da pokrene u saradnji sa EU programe obuke tuzilaca i novog kadra ukoliko zeli da ozbiljno rekonstruise tuzilastvo posto ne znam koliko mi imamo trenutno kapaciteta da odgovorimo za neke izazove a pogotovo ako vecinu tuzilaca penzionises ili ih stavis kao nerasporedjene. Isto vazi i za sudije gdje je ogromno nerazumijevanje koje se ticu postupaka visoke korupcije. Nerazumijevanje, ne u smislu nemanja zelje da postupis po njima, vec neshvatanje materije kao i u cemu se ogleda stetna radnja pa smo imali vjecito trvenje izmedju sudstva i tuzilastva jel ovi slabo kreiraju optuznice ili sudstvo koje ih ne razumije. Sve su ovo postupci koji su pokrenuti evo nekoliko godina i kojima izvidjaji dugo traju.
Da je srece pa da nova vecina se dogovori da se stavi status quo na sva identitetska pitanja i medjusobne razmirice i da se da rok novoj Vladi od dvije godine da izrade zakonski okviri i srede javne finansije i da se bavimo sustinskim i tehnickim stvarima.