^^ viđi kako su se ove dvije udružile
Printable View
^^ viđi kako su se ove dvije udružile
Eto znači nisi :P :D
Pusti ih, ne znaju oni sto je dobro. Idi ti na zabjelo u Dionis, i uzmi tortu sa mesom, ludilo je !
Teško me ko može iznervirati kao usporene osobe. ne moraju ništa posebno da rade ali kad vidim kako mrcinjaju skoči mi pritisak. Ne sumnjam da je njima banja i da će živjeti 100 godina.
hahahahaahahah ziva istina. Najjace kad idem ulicom, guzva ogromna, a ispred mene mlado celjade koje se jedva vuce, jos kad zurim, aoooo poludim
PG :D i nisam rekla da ga ne mogu zaobici, zaobidjem ja, ali se iznerviram svejedno
Taksisti.
Jutarnja muva
hahahaha e pa tačno mi dodje da slikam ovu muvaricu pored mene.Još da mene neko slika kad ubijam dotičnu a još uvjek spavam :D
vidjeh maloprije lazara ilica na tv...je li moguce na sta lici onaj covjek?
Ja muve fatam zubima dok spavam.
"Ruski naucnici su otkrili....", kad neko ovako pocne recenicu i ocekuje da bezrezervno vjerujes u otkrice...zato sto su ga rusi otkrili.
nas narod..
Nedjelja.
Dan predviđen za odmor, uživanciju, spavanje.. Kad ono, opšta katastrofa.. Kroz boravak se obrne 5 tura preglasnih gostiju - do podne. *****u, imate utorak, petak... srijeda je isto fin dan. Zašto uvijek ta nedjelja??
To sto nemam vise kosmare, samo su nestali :(
Kad su sve definicije i podjele u jebenom predmetu slične! 160 sličnih podjela i 160 000 definicija u kojima se vrte tri riječi - proizvod, usluga, rezultat... I na kraju bukvalno ne znam koja je koja u mojoj glavi !
Kad ovo položim ima da ritualno spalim sve skripte i sveske koje sam koristio. A onda ću profesoru da pošaljem neku picu natopljenu ricinusovim uljem !
Slušalice na uši, momci. :tongue:
neko u komsiluku glave kuva :mad:
Nije. Nije teško, klasično bubanje, nego izgorim kad mi se sve pomiješa. Tj. kad za 2 dana ubacim u glavu nešto za šta mi treba makar 4-5.
Hajp oko hrama. Nekome smetaju zastave koje su tamo bile, neko izbaca 20 slika i statusa, a neko misli da CG vise nece biti ista zbog ovoga.
Navikavajte se da spavate sa upaljenim radiom, pa takve stvari poslije nećete konstatovati ... :tongue:
Evo ja bi kao zaklana spavala uz njihovo pričanje, spavam i kad mi ulazi dnevna svjetlost, da ne pominjem da poruke i pozive na mobilnom koji je pored mene uopšte ne registrujem, budim se kad se naspavam ili uz alarm jer sam tako programirana. :D
Opet dijele narod sa crkvama. Mlate sa nama kako hoće.
Nervira me ovo TVOJE LICE ZVUCI POZNATO.
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
Neugodni momenti kad sretneš nekog iz osnovne/srednje poslje 3 milienijuma.. i kažeš cao/zdravo, al' nema jebene šanse da mu/joj se sjetiš imena ili makar prezimena.. Aoh!!
i još te pita: šta ima novo?
Nerviraju me muškarci i njihovo (nisam do sad primjetila da djevojke to rade): Evo sam u grad, aj dođi?A što nećeš?
Evo odmah, samo da uključim aparat za teleportovanje. Mrš! :D
Kiša!!!!
Igram 5 sati turnir u pokeru, stignem do finalnog stola...Dolazi otac i pali vijesti i pojacava ton...Za 5 min sam izgubio sve cipove, a bio sam 2. od 8 preostalih takmicara...
Nervira me nestoo, +1 post
Zašto to nervira? Zato što ti nisi u grad a on jes?
Zove se najčešće čisto iz kulture, ja kad to kažem u 80% slučajeva znam da neće doć sigurno pa kažem aj dođi.
Da je htio zvao bi te prije no je pošo tamo.
A pošo je s drugom đevojkom.
I taman se ona spremala da ide zato te i zvao.
Malo mu je jedna.
Starletar.
Filipinke... teske su ka crna zemlja.