Firefly je jedan od onih izuzetaka - ujedno i odličan SF, i fenomenalan dijalog, i likovi, i smiješna do bola na momente, a na momente strašnija od svakog horora. Pravo je čudo da postoji, a to da je snimljen film Serenity je još veće.
Printable View
Firefly je jedan od onih izuzetaka - ujedno i odličan SF, i fenomenalan dijalog, i likovi, i smiješna do bola na momente, a na momente strašnija od svakog horora. Pravo je čudo da postoji, a to da je snimljen film Serenity je još veće.
Walking Dead možda ?
Interesantna priča o preživjelima
pristojna gluma
Ako možeš da svariš zombije po hiljaditi put serija je prava stvar za tebe
Što se mene tiče kao neko ko voli horor mislim da su zombiji i njihovi derivati unazadili žanr
tako da poslije Resident Evil filmova i Romerovih bljuvotina još jedna ekranizacija najglupljeg "izuma" horor žanra je previše
Jedini svjetli primjer zombija je Thriler Michaela Jacksona :cool:
sve u svemu Walking Dead je odlična serija ako ti zombiji nisu skroz degutantni (kao što su meni)
veceras [tj za nas sutra] pocinje falling skies. unaprijed hajpovane serije cesce budu promasaji, pogotovo kad se radi o sci-fi serijama, ali eto, mozda nas ovi i iznenade. sepinwall liked it
Gledaću Falling Skies jer želim da se i dalje pokušavaju slični projekti. Sviđa mi se casting (Wyle je kul, i Bloodgood mi je uvijek bila draga) i djeluje kao nešto što bi moglo da pođe u dobrom pravcu. Mo Ryan nije baš oduševljena epizodama poslije pilota, ali mislim da je to više do njenog ličnog ukusa ovaj put. Vidjećemo.
Podsjećanje da se večeras završava i S1 The Killing, uz Game of Thrones.
sjutra odmah posle posla sam se vec pripremio za maraton serija :)
Kakvo S*R*A*NJ*E od finala The Killing. Nisam ni htio da gledam, nego sam odmah obrisao cijelu sezonu. F*U*C*K THIS SHOW.
dobro, neka sa spoilerima! :p
The Shadow Line POD OBAVEZNO! U pretposljednjoj epizodi im je malo pala koncentracija, ali su se izvukli na kraju.
Sjajno, na tragu Rubicon, i The Wire cak na momente...
http://www.youtube.com/watch?v=j8mhY7AlR-M
sta bi sa falling skies, valja li cemu?
nije losa ,mada nisam uspio sa paznjom da je odgledam (isprekidan streaming) ,sinoc je data prva i druga epizoda.
meni je kraj bio vise nego ok, al dooobrooo :p
ukusa maline :) jbg, ne mozemo svi sve iste stvari da gotivimo. I ja ispratih cio Dollhouse, pa ni na kraju nisam shvatio odusevljenje sa tom serijom (a jos manje sa V). Nije losa, ali nista nezaboravno, it will fall into oblivion...
a za the killing cu potrazit oridjidjidi verziju, a i shadow line ce brzo na download... Mozda vec sad :)
Večeras počinje nova serija u produkciji HBO "Borgias" sa Jeremy Ironsom u glavnoj ulozi to bi trebalo dobro da bude. Taman da nadomjesti završetak prve sezone "Game Of Thrones"
pricas li o ovoj seriji http://www.imdb.com/title/tt1582457/ ?
veceras? AFAIK, prva sezona je zavrsena :)
ja zato i pitah
Izvinjavam se 24 juna počinje pogrešno sam datum vidio koliko sam pročitao ići će dvije epizode ove nedelje.
mozda na nekoj od lokalnih ili kablovskih televizija, inace je prva sezona vec zavrsena ;)
Sviđa mi se pilot Falling Skies... ništa ekstra, ali dobar postapokaliptični SF.
meni lici na walking dead, samo sa vanzemaljcima umjesto zombija [s tim sto je gluma ovdje osjetno bolja].
plasim se da bi mogla da postane krsh, kao walking dead, ali ima nade. moon bloodgood svakako ne smeta :)
@Roy, odgledah Walking Dead, zanimljivo ali nista posebno. imas li jos nesto slicno da predlozis? tipa 'I am Legend'...