Dje si masinac
Printable View
Dje si masinac
koje auto imash?
Kakav cekic! :D
hahahahha :D
Je li ovo realno :D
haahahahahahah e odlican post :mrgreen:
Imam 23 godine, i auto iako je 91' mogu da se kladim sa nekim u 100e da mu je ugravirano 220, da cu snimiti klip kako idem 200 ???
Ajmo mudovine da vas vidim ako ne vjerujete da ne moze 160... Na 100 malo gasa do kraja, kazaljka ide na 150 automatski...
Koje je to auto i koji je to motor?
Dobro opel,nego koji , koliko kubika, koliko konja?
a za koliko ides od coska do puba? :)
Nista. Ocemo vrijeme na 402 m i izlaznu brzinu.
Po tvojoj prici to je oko 11 sec i 170 km/h.
:popcorn::popcorn::blah:
91 vectra 2.0i
odlican post.
Ja sam juce ishao od pg do budve i nazad do pg preko sozina ze 40 minuta. Upaljena mi je klima bila inache bi brze stigao.
Cekam snimak sa kamera iz sozine da vidite kako vozim 278 km/h po mms-u tj gprs-u
celzinjo, takva voznja auta koji ima godina, sta mislis koliko je pametna?
razmisljas li o tome da mozes da nekoga ubijes i da najljepse godine provedes u zatvoru?
a da ne spominjemo kasnije psihu
kupis fino sony play station i meracis, pusti magistralu, pa kad se staza napravi onda...
ili ima u deltu gran turismo 5 sa sve kadicama i volanom... a jeftiniji je nego gorivo. I mozes da ides brze nego taj opel
Jes, pa da ga kidnapuje neko i obrije do glave :D
Popravi li onaj amortizer ili ti je to drugi auto?
Ma misle da si Masinac081.
I staro auto se moze poves kod majstora pa da se provjeri sve zivo... koliko su bolja starija auta koja imaju gvozdjene viljuske mostove i cuda od ovih sto imaju aluminijske... ne daj boze gvozdje se moze iskrivit pa mozes nastavit voznju a aluminijum se ne uvija no puca odma...
hahahaha jes i najbolji su stare VOLVO limuzine i karavani jer kad sa njima cuknes nekoga lagano - Volvu nista.
Ali zato ako nedje jache zviznes, nema onih 'crumple points' nego ode pola shasije zajedno sa motorom u tebe i suvozacha.
happy times
Uzmi GTA, Colin McRae, Gran Turismo, pa ga tu trkaj i uz brdo i niz brdo.
Razmišlja li narod ođe koliko se familija u crno može zavit s ovakvom vožnjom?
Nevjerovatno.
Prebacite ovaj topic na viceve
Necu vise da jurcam putevima, zamalo danas da ubijem sebe i porodicu nekog Srbijanca :(
vidis, salimo se samo