Pitaj rade li to u elektro servis Vujovic.
Printable View
Pitaj rade li to u elektro servis Vujovic.
pitao sam stolar ugradjuje oni vrse spajanje na el.mrezu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pitaj ovoga. dobar je mjastor, samo ne znam radi li to sto tebi treba
069 421 735
Dva pitanja, ko zna ili ko je skoro ugradjivao bravariju.
1. Zanima me koliki je maximalni razmak izmedju bravarije i otvora u koji se ugradjejuje. Znači ona šupljina koja se popunjava purpjenom? Govorim o balkoncima, ne prozorima. Da li postoji neki maximum kako bi izolacija bila maximalna? I da li ste čuli za RAL tehnologiju ugradnje i je li je ko stavljao (lijepe se one izolacione trake)?
2. Alca Plast neka češka firma za sanitarije, neko čuo i valja li?
1.-MAX Cenat-dva.U današnje vrijeme kad je sve po mjeri , a i renoviranje( rezanja zidova dijamantom) ,sve van toga je fušeraj.
-Jesam na donjem spratu ,a i sam ne znam zašto.....Kineskim trakama sa jedne strane alu-folija sa druge bitumen,grije se brenenrom i lijepi.Nepotrebno ,ispostavilo se.
2- Nikad čuo
Razlika izmedju dimenzija otvora i dimenzija recimo prozora ili vrafa koja se ugradjuju u taj otvor ne bi trebala biti veca od 2 CM, ako je prilikom zidanja objekta majstor koristio visak i libelu i ako je vodjeno racuna o vagresu, u protivnom moze da bude prilicna ta razlika. Sto pomenu pu pjenu, to nije dobro ako je izlozeno suncu isto kao i silikoni, Ral montazu i diht trake gotovo ni jedna firma ne koristi, osim ako ne trazis tako, a vecina njih ce te i pitati sta je to kad zatrazis.
Alca Plast, nikad cuo, konsultuj google, oni gotovo sve znaju.
Hvala vam.
Na nekim mjestima je otvor i 5cm veći od balkonaca, napunili pur pjenu i hoće da me ubijede da tako treba :) Neka stave kod sebe kući tako, kod mene neće. Pur pjena se nemože ni izolovati, jer se tu bez Ral i stavljanaj izolacije i sa unutrašnje strane stvara kondezacija. Uzeli mso najkvalitetniju bravariju sa troslojnim staklom zbog izolacije, i onda da mi ostane rupa. Zato sma pitala z asvaki slučaj, a znam da je poneko ovdje to i ugradjivao.
To neka siporeksom napune i lijepkom ako nema drugog načina.5cm pur pjene je stvarno previše.
Kako su to izmjerili?
Poslato sa kompaktne pisaće mašine Note 8 x2
............ ¯\_(ツ )_/¯.............
Alca plast ugradne vodokotlice ugradjuje zetagradnja u svoje stanove... Od prvih zgrada u Zagoricu, ne znam jesu li stavljali kroz city kvart...
preporuka za neku firmu za gradnju komercijalnog objekta ? (tvrda gradnja)
Poslato sa VKY-L09 uz pomoć Tapatoka
Ja sam u decembru ugradjivala prozore i prilikom izbijanja starih napravile su se na nekim mjestima poprilicne rupe ali nijje kriv majstor, on je mjere uzeo na stare prozore i kad ih je izbijao to je bilo vrlo stresno jer su bili ekserima od cola ukucani u zid i zid koji se inače mora iskljucivo betonskom busilicom bušiti (znas Dutch ti si se namučio) se bukvalno za ekserima povlačio na nekim mjestima....nama je to monter napunio pur pjenom i nakon nekoliko dana je dosao momak kojeg sam ovdje preko foruma našla i koji je odličan majstor i tako lijepo to sredio da nijesam morala da zurim sa krečenjem no čekam proljeće ili čak kraj ljeta, viđeću...
Siporeks je bolji kao izolant i duze traje, pjena ima rok trajanja, posle nekog vremena ode u prasinu
Moze li se dekorativna tehnika
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f21adef297.jpg
Skinuti ovim
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4a6254a5c0.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
problem je zapunjanje papira prašinom,ako nađeš odgovarajući, onda može.vidji što stavljaju na one "žirafe" za brušenje zidova.
edit:Zaboravih, treba ti slajferica sa potenciometrom, pa na najmanji broj obrtaja.
Treba mi majstor u Kotoru koji hmmm popravlja grijalice u kupatilu? Zapravo, odlomila se od nosaca, a i nosac se jedva drzi za zid, pa ako uopste postoji majstor koji sanira takve stvari, u Kotoru :)
Ako je ovakva
https://www.njuskalo.hr/image-bigger...a-43052249.jpg
Mislim da nema leba od nje vise. Kupi novu i dvije tiple i sarafe i zakaci to sam, ne brukaj se :)
Ako su ovakve kao gore,ništa ne diraj,traži električara.
Sto? Ja sam je sam postavio.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Ima li neki majstor da moze da zamijeni ugradni frizider i da stari odveze na otpad.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Postoji li pouzdan i posten preduzimac u CG? Nebitno je ako posteno naplati svoje usluge?
Svaki info dobrodosao.
Dajte kontakte.
Nije nuzno Podgorica, ionako se gradi u drugom gradu.
063229311 Dalibor LD Gradnja...
Sent from Tapatalk
Neko ko radi brvnare, mozda i kombinacija drvi kamen, drvo, staklo?
Ako ko ima pozitivno iskustvo bio bih zahvalan
Nemojte samo rec da ih ima dosta po FB razajama i td, treba mi ptovjeren covjek ili firma. Na brvnare mogu da vas nagrde sa gradjom i cudima.
Sjedio sam sa jednim prije nedje nudio mi je komplet brvnaru sa alu-drvo stolarijom, komplet sve na njega. Plocice, temelji septicka, oko 50kv za 10500. Opekao sam se vec jednom kad sam tako potrcao i samo sam ga pozdravio.
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
dobar parketar i dobar moler?
069 029 764, Saša parketar. 067 610 000 Bane moler. Bane je vec nekome odavde radio, neka kaze iskustva :)
Tesko se takav nalazi, pogledaj nekog majstora stolara koga znas pa da kupite poluoblice kod onih u Rozaje. Naravno cim ih kupite obavrzno ih zastiti prskanjem otrovom za stetocine. Ja sam se interesovao i isao do Rozaja par puta i jednostavno nije to bas onako kako sam ja zacrtao.
neko ko radi krovove i korita?
Mozda mogu naći broj par ljudi za krovove, kad sam ja nešto htio da radim pa sam zvao, nego su mi svi skupi bili. Ispadalo je da treba dati 2k eura za 3 dana posla dvojici ljudi.
Kakva korita?
Attachment 161338Attachment 161339Attachment 161340
Dje u PG/NK naci nekoga ko bi ovo odradio na CNC masini u pleksiglasu ili prohromu u dimenzimi 1mx2m
Waterjet u 7 avgust, samo što to treba u vektorima da je, slabo će ko uzeti crtež pa po njemu da rade tj oni da unose u kompjuter
Što se krovova tiče:
Blagoje Šljivančanin 067 208 345
Zeljko Vucetic 068 068 234
Zizic 069 548 399
Ako nisam što pogriješio, svi su majstori za krov. Nego sam prije godinu i po oko toga mislio pa sad nisam 100% siguran za svakog. Uglavnom, nemam ličnog iskustva sa ljudima nego sam od drugih dobio pohvale da su sve profi majstori a ne foliranti neki.
ok, hvala!
Možda nije baš za ovu temu, ali kad se već i ovdj epominju materijali da pitam. Savjet za kvalitetne pločice za kuhinju i kupatilo i kvalitetan parket gdje da vidim?
Ono što ja znam je za pločice u Cerstyle i Entext (mada sam čula da je upitan kvalitet za ovako visoku cijenu) i parket da vidim u Volvox. Sva druga mjesta su dobrodošla.