Kakva igra Lovćena,ko je mogao očekivati to...bruka...
Printable View
Kakva igra Lovćena,ko je mogao očekivati to...bruka...
Bravo Mladost!!! (2:0) 2:3
Ovi nasu bolje igraju bez treninga :D
Opet ista igra Lovćena,povedu pa izgube...
....а Будућност везе нема.
Jebote na što smo spali, samo je pitanje ko će najmanje dugovat igračima, i taj će vjerovatno uzet tu titulu.
Naravno, svaka čast Nikšićanima, ali ovo je bruka od lige.
Sjutra kad se dignem cu da podjem da kupim kopacke 44 broj da pocnem i ja da igram po malo da se zanimam...
Sto cini Celik... :D
Eto i mene da trgujem kakve kopačke..
Mos i u barolete odje igrat kakvi su skakavci
hahahaha taman :D e tuge tuzne ljudi moji,srecom sto sam batalio da se nerviram oko toga vise,inace bih posijedjeo citav...
Odlichno napisano, danasnje selektiranje igraca i uopshte briga roditelja oce li im djeca sto trenirat ili sjedjet za kompjuter je mnogo mnogo loshe.
Tu naravno pored roditelja svoj udio imaju i "klubovi" koji ne da imaju losh skauting nego ga praktichno nemaju, niti se odnose prema mladjim kategorijama kao svojima nego bukvalno kao da ne postoje.
Tada koliko je djece igralo fudbal, toliko ih se danas drogira u PG.
Bijah na Jedinstvo-Buducnost kakva tuga i dadose ga u 90 na kiks odbrane Jedinstva.Za' mi bjese zbog onoga naroda nesretnoga gore sto ne prodjose da se i oni malo vesele necemu jer je onaj grad horor film.Ona dva crnca u Jedinstvo su nekakvi keramicari bas nemaju veze sa fudbalom.
I jedna zanimljivost za Igalo ,branio im je valjda danas protiv Lovcena igrac jer prvi golman ima probleme sa bubrezima a drugi je posao sa grobarima na gostovanje u Milano.Ne znam koja je vajda igranja ove lige,cemu sluzi ovo takmicenje uopste bas me sramota ponekad.
nije igrač , nego bivši golman omladinaca , 93 godište,koji trenira i dalje ponekad... prvi golman je išo branit za sutjesku (pošto je odozgo na pozajmicu) drugi je povrijeđen ,a treći je sa grobarima na gostovanje...
Zeta opet izgubila..Što je ovo ljudi..
Da nema Zete, Mornar boda ne bi imao...
Ljudi kako mi je milo, vjerovat ne možete.
Zeta je izvor moje satisfakcije, iz kola u kolo.
I PAZI, PAZI,
PAZI - ZETA GAZI!
Zeta je u kanal... Mozda idu kup da osvoje ove godine :D
Ovo je prvi put otkako je pocela liga da su tri utakmice u nedelju...
Sju
Gledam pregled i tuga kakvi su tereni. Posebno u Petrovcu.
Kako se Rajo plasti sve je smijesno.
Rekao mi je covjek iz Mladosti da je ono 10:1 namjesteno.
A Rajo je uzeo grdne milione u zadnjih 5-6 godina, a ne isplacuje igrace niti je centa ulozio u stadion. Zato nece ni FSCG (citaj Dejo) da napravi Zeti pomocni teren sa vjestackom travom, a vecini klubova je napravio.
ono je bio penal? :D ali dobro, Buducnost svakako zasluzeno. meni i dalje nije jasno kako je ova sutjeska bila prva uopste...!? gledao sam im dvije utakmice u Podgoricu, protiv mladosti i ovu danas, pa veze nemaju.
Igrali su bez pola tima, a i malo je doslo do pada igra ne znam sto se ocekiwalo da ce da lete po terenu,jedino sto je waljalo bila je ona akcija maljoljetnih ljudova :D Jovovica,Karadzica i Poceka.Nije nam igrao kapiten Krivokapic, Isidorovic, zadni vezni Nikolic, tri glavna igraca nam nisu igrala, tako da ovakva igra i nije bilo iznanedjenje ,a i taktika je bila vidjelo se bod da se osvoji.Sveu svemu nije losa utakmica bila...
Uzeta danas bitna 3 boda ! Sutjeska danas odigrala veoma lose,Buducnost po prvi put ove sezona se borila,i zasluzeno su i dosla onda 3 boda,sad su svi tu...
Zar se toliko velike pare vrte u nasem fudbalu da jedan 'sudija' daje sebi za pravo da onako, na ocigled cijele Crne Gore dijeli 'pravdu' ? Ocete utiske sa terena: penal ni u snovima se ne bi sudio, lopta prilikom izvodjenja penala nije bila na bijeloj tacki, igraci Sutjeske upucivali sudiji na to na sta on odgovara: stani iza linije. Prilikom kontre i gola Adrovica, isti pravi faul prilikom trcanja, sto ne prikazuju kamere javnog servisa. Komentarisanje zivaljevica je najblaze receno ocajno. Podatak sa kraja kaze sve: prvi je rudar, osamljen sa 26 bodova, zatim celik sa 24 i buducnost sa 21 bodom.
A OKLE penal, dje si vidio da je spic u glavu penal?! VAzda li vam se kriva nesto a sutnuli na gol niste! Zivaljevic i ostali sa Gnojnog Servisa su naravno posebna prica, odavno!
penal nije bio, ali niksicani ka' niksicani. vazda neki izgovori, vazda su drugi krivi... jeste li gledali utakmicu? pojma sutjeska nije imala, jedan sut da valja nijesu uputili. jednu jedinu akciju su napravili, i to u drugo poluvrijeme. ponavljam, penala nije bilo, ali je Buducnost po svemu danas zasluzila da pobijedi. koliko puta se slicne stvari desavaju na druge utakmice Crnogorske premier lige, pa se ne komentarise, nego jedino kad je greska na korist Buducnosti.
a albanska liga je slabija od crnogorske je l'?
Koliko ga iz priče znam ima malo kraće živce, još ako mu je ovaj psovao majku prije toga (kao što kažu), ništa čudno što ga je nabo... :)
naboO ga i shtura u svlacionicu... mudonja neki bi rekli. :)