:lol: :lol: Zahvaljujem, na iscrpnom odgovoru... ;)
Printable View
:lol: :lol: Zahvaljujem, na iscrpnom odgovoru... ;)
Neku kažu da kad driftuje sa strane đe mu je limarija od M3-ke, to je spektakularan drift a kad driftuje sa strane 316i obrne sa za 360...all we know he is called Vasilije :).
@cokalado, to su neke interne šale pa zbog toga nećeš razumjet :)
Vaso je ustvari Taisicu Sucia Japanski Drift King, ali nece da se fura, keeping low profile
Rodjen je u noci punog mjeseca, 6tog, u 6 sati i 6 minuta.
selo, pih...
http://img222.imageshack.us/img222/3...040327ipef.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Stvarno seljacko, pih, stavite ovu sliku pored slike plave zastave :rolleyes:
Bio sam prekjuce sa bratom do bara da dovedemo kola, kupio je kockicu kabrio 325i '92 automatik. Motor, limarija i menjac u perfektnom stanju, a oko ovoga ostaloga ima masa da se radi. Njemu je medjutim banja oko toga radit, vidim ga kako ga srecan s ljubavlju rastavlja i licka, jedinu prepreku mu pare predstavljaju jer treba u njega ulozit minimum 1000e.
Bio sam skeptican po pitanju menjaca, medjutim fasciniran sam kako je brz i precizan. Andrija Maljevic kaze da tom menjacu i motoru smrti nema. Cuveni ZF. I isto sam odusevljen kako ide, bas nabija kvalitetno i ima pravi onaj zdravi, mocni BMW zvuk. Bice bas extra kad se sredi
Mislim da je na nase table...
OK onda. Super su kockice kabrio, ja bi vrlo rado vozio neku ali ako je sređena skroz clean look.
kakva je to kanta od auta, aoooooooooooooo
hahahahahahaha :smajlipucasebiuvugla:
http://en.wikipedia.org/wiki/Keiichi_Tsuchiya
a to je kejs, moras mu oprostiti
Na ulcinjske table je bila, al bice pravi bomboncicccccccc
izbacicu i koju sliku
kanta, imatel garazu zimi da ne potone kad se napuni kise ?
Sparco dje je sad ona tvoja ex. Zuta
u komane na otpad raskupusana ;p al bijela se vozi non stop , i dalje je najljepsa ;p
ono je auto za merak :D , ona zuta je imala dobru boju ...
hehehehe i kostala je ona boja iha ha, 10 dana se trazila nijansa ;p
Stetni, koliko rece da ima gange?
Pet.................
Malo. :(
Ispod 8 je voda.