A kako ce proklizavat jado od 130KS/tona na 18"....sklapan dje se formula sklapa...lol, kakva reklamna baljezgarija.
A kako ce proklizavat jado od 130KS/tona na 18"....sklapan dje se formula sklapa...lol, kakva reklamna baljezgarija.
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
jbg, ja sam kralj.
vozio ga je al u snu![]()
Kakve su ovo priče što je ovo... Ne zna se ko je gori, Stefan koji nije učio fiziku ili Raško koji misli da ti auto ne dozvoljava da driftuješ hahaha, nerealno.
Stefane, 316i e36 prastari od stotinjak konja driftuje, evo ti primjer:
Raško, ljudi kupuju bmw zbog zadnje vuče tako da je besmileno da ih prave "da ne driftuješ" i da "drži dobro"![]()
Kakve ovo veze ima s driftom ?
Kako nekoga nije sramota da snimi ovakav clip ?
Inache, shto se radi ?
Ono je prvi klip na koji sam naletio, imaš ih u suggestions još masu, bitna je suština - 1.6 može da driftuje.
gledah jednom momka sa kompaktom kako je driftova s njim na kruzni, mislim da je bio 316i
Rašo ovo je vlažni asfalt, to je potpuno drugo. Kad je vlažno, meni bježi i kad neću, ne može se pohvatat bez obzira što je asc uključen, mada to je zbog loših guma.
E jbg, RWD na losim gumama je opasan za okolinu.
TAKUMI
sto ima veze, driftuje...
inace sumnjam da 316 moze da driftuje po suvom asvaltu... ali zato kad pane kisa moze da se igra kolko oce
ovome se na ovaj kruzni zavrcelo u glavu ostroga mi
a zasto se mora sa bmw-om driftovati?
ja da vozim 320d e90 ili e92 bilo bi me sramota bacakati ga po raskrsnicama i kruznim tokovima...
naravno...recimo, sve starije Alfe su rwd pa maltane niko ne dirftuje s istima...Da vozim M3, zadnje shto bih radio je driftovao...
Ah kuca, pos'o, pa onda opet kuci privatni chasovi ovima iz M odjeljenja i takoo ;pNista, nego nema te u Momisice?
Da driftujes sa sedamdesetpeticom i trie'strojkom koje imaju slicno vjesanje kao Lada Riva?
TAKUMI
75, tj. SZ koji je 75 mehanichki, "samo" sportski tjuniran udari 1.4G prije 30god...Ocesh da kazhesh da BMW-ov F1 tim poslije 30godina josh nije uspio da napravi neshto bolje od Ladinog vjeshanja ;Pp
Cekaj, 75 2.4 VM moze da udari 1.4G na kruzni kod Dana?
TAKUMI
a kameno je driftanje (ako se to moze nazvat drift) sa 316 i 318 probano vishe puta ...
ps. ne kupuje se auto sa zadnjom vucom samo za drift... mozda bi u pocetak cesto driftovao ali dosadi to vremenom(a i kosta) a samo napaljeni klinci driftuju stalno.
ps. lijepo je gicnut ga nekad i sl. ali auto da idesh stalno poprecke no no...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Pa naravno, glupost.
Ali jebes drift sa kvacilom i volanom (kad fali snage), powerslide rules!
TAKUMI
driftovanje....ahhh...da mi je nauciti...zatim naci pogodnu relaciju....i ondaK prziti gumeeee...
sanjala sam...ostvarice se...ako ne ovdje, oce u Japanu...uglavnom hoce... ;p
"Women are made to be loved, not understood." – Oscar Wilde
Imas ovdje na forum profesora drifta, pitaj ga, 10 eura je sat vremena s njim.
TAKUMI
profesora drifta? je li na njegovom autu...ili? posto su mojoj fići gume već sprzhene...
tako da ako je auto njegovo jos ako je sportski i po mom meraku..ne dajem 10e..vec i 100e... ;p
"Women are made to be loved, not understood." – Oscar Wilde
Ma da, u njegovom autu, cak ima nove siceve naprijed da bi ti bilo udobnije.
Profesor drifta vozi Punto bijeli i Golf duju (i jedan i drugi u koma stanju) ali kad su casovi u pitanju onda to radi sa EMTROJKOM.
100 eura je mnogo, jer mu je mali medjuosovinki razmak, ali 10, ajde 15 eura je sasvim dovoljno.
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks