Meni majka se žali danas na to ****** mislim vjerujem da je ****** kad mi ispriča storije [emoji1787]
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Printable View
Meni majka se žali danas na to ****** mislim vjerujem da je ****** kad mi ispriča storije [emoji1787]
Ona u nekom intervjuu reče sa su joj korijeni iz Dalmacije.
Ne volim serije jer ne volim da me nesto obavezuje u određeno vrijeme i sa čekam da vidim što će biti...
Nisam našla online, pogledala bih sve odjednom. Na rts planetu mi traze pare za pretplate mjesečne...i slično
Bindžuješ ako je dobro. [emoji1787] Ako nije ko ga jebe.
Eto tako.
Ka' sve u životu hahahaha
Pa to ti je to [emoji16][emoji16]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pogledah trejler jer mi je madre bacila koment na seriju da je preuveličano misleći na efekte a zbog vaših komenta a inače odavno serije sa naših prostora ne gledam.
U suštini fokus koliko mogu da procjenim je na pucačini i to tako da na tu temu film kultni Karaula posve dovoljan.Meni.
Da nije ko gledao novu zikinu, isplati li se u bioskop ici?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo cekam i ja komentare. Kuma rece da se ismijala,al znajuci nju njoj smijesno mnogo nebitnih stvari. [emoji1787]
Cekam dalje
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Nocas Tvrđava :)
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Odgledah svih 8, kako odmiče mi se sve manje sviđa ali dobro
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ja ću sad da vratim, sad uđoh u kuću.
I meni djeluje da će da je razvodne...kako nema.neđe sve da se pogleda, jbg
Meni se generalno sviđa serija...ima nešto što me ćera da gledam...ne znam...
Uh kakva je bila ova epizoda...sad je odgledah...
Uh, teškaaa
Baš...nisam mogla da zaspim sinoć...
Svaka cast opstini Niksic sto je bila sponzor serije! Rijetki trenuci da se vide opravdano ulozene pare u dobar proizvod kako vizuelno tako i po scenariju.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pre do braaaa!
Vala baš, fantastična serija, kraj, emocija na max... ***** ti rat
Eto tako! I narod maloumni, izmanipulisani...
Gledam od prve epizode redovno. Ova me pokosila sa situacijom sa ocem. Kad mi je muž na glas zajaukao :(
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Pa ne znam jesu li bolju pjesmu potrefiti mogli, [spoiler]a i na kraju detalj kad je pjevaju i kao ćute na dio đe Nikica pjeva, koji nije više sa njima, pa nastavljaju kad on završi uz sve kadar žene i pogleda joj ni živog ni mrtvog, naježio sam se vas... [/spoiler]
https://www.youtube.com/watch?v=Pwsc9yiVMMI
Saglasan. Ali narod MALOUMNI izmanipulisani, serija kao serija je antiratna skroz, šalje jaku poruku ali džaba ođe sve. Komentari za seriju su bili prvih par epizoda anti-srpska serija, kako to možete da gledate, kako je serija odmicala počeli i hrvati istu priču da bi na kraju i jedni i drugi "otvorili front" na mrežama prepucavajući se (dogodine u Kninu, ela ali dođite traktorima, itd, itd...)
Dje gledate to?
Tu es mon hero.
Na prvi rtcg.
Mada imaš i na prvi rts.