Druga sezona loša.
A izašla je druga sezona Tajkuna? Meni je prva baš dobra. Miroslav Mišković u punom svijetlu.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Druga sezona loša.
Zna li se što hoće li izlazit Besa u skorije ?
Tako se zaboravilo na tu seriju a baš je bila dobra.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Da, da, posebno privatizacije posle bombardovanja neodoljivo podsjećaju na Miškovića i šta je radila Delta tada.Međutim, Mišković nije imao ni blizu turbulentan život kakav je vodio njegov igrani lik...
2026 tek, ali dobro je i da je potvrđena. Stvarno neshvatljiv potez da se ovoliko čeka, serija je bila ultra-popularna.
Last edited by BiTrAtE; 15-10-25 at 11:24.
Samo neka je urade kako valja(besa) nego da brzaju pa zeznu sve do sad...
Ceka se sjenke nad balkanom taman dok ne bude besa nesto da se gleda
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Crna svadba 2 premijerno krece na TV za desetak dana.
Barem naidjoh na taj podatak, mislim da ce bit bas teska za gledat...ali ce se pogledat.
Ima je na torente već nedelju dana, cijela sezona.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Jesi li bacio pogled, valja li cemu ?
10 epizoda ?
Meni je trop. Ne znam ni kako sam prvu sezonu Crne svadbe zavrsio. Imala je bas potencijal sa mistikom, misterija, onaj radio voditelj i njegova prica, ali onda su previse otisli u neku 'The Prophecy' varijantu i sve upropastili. A ova druga sezona je jos veci krs. Glumaci kao da glume same sebe, posebno Kojo. Otprilike sve izgleda kao da se snima u jednom naletu, CGI i maske osrednji. I ono gdje su bas kiksali, ocajni dijalozi i prica.
Kopiraju se inostrani trendovi, umjesto da se snimi serija sa nekim licnim pecatom. No za tako nesto treba dosta toga..
E jbg onda su je upropastili ali cu isto pokusat sve da pogledam.
Baš sam danas krenula da gledam drugu sezonu, iako sam i pozaboravljala šta je bilo u prvoj sezoni Crne svadbe.
Na trećoj sam epizodi, ništa posebno.. gluma mi je neubjedljiva, dijalozi siromašni. Odgledaću do kraja ali sumnjam da ću do kraja promijenit mišljenje.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Radio Mileva 6 sezona... najbolja porodicna tv serija
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Vrijedi li gledati 4 sezone Dug moru?
Interesantno mi sinopsis zvuči.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Ima uspona i padova ali generalno mi se dopala, dobra priča, sjajni kadrovi Luštice i mistična atmosfera koja je stalno prisutna.
Hvala, taman da gledam narednih mjesec dana.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Uvatih sinoć djelić Crne svadbe 2, učinje mi se da Peđa Bjelac bolje glumi patrijarha od Porfirija...
Tajkun 2. Prvih par epizoda onako, lagani uvod u pricu, “vremenom” postaje zanimljivo, ali kraj… kraj me je oduvao sa trosjeda. Ne mozes da ne razmisljas o tome, pogotovo ako imas djecu. Savrseno oslikano danasnje drustvo i brutalan uticaj tog drustva na maloljetnike…
"Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"
• No Rich Parents •
Saglasan, kraj je i mene oduvao, posebno faca Bjelogrlića, doktorski je odigrao ono
Tvrđava, prve tri epizode odlične! Snimana u Nikšiću (Nikšić predstavljen kao Knin) Izbor glumaca super, čak mi se i gluma dopala...
Dobra serija Tvrđava
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Meni se baš dopala, prvi put vidim ovoga Ognjena Mićovića, mali raznosi ulogu. (prvobitno sam mislio da je onaj naš Lazar Dragojević, na njega mi je ličio baš)
Darija Vučko fenomenalna (btw preeelijepa djevojka) a i ostali su uglavnom na nivou.
A mora Darija bit' lijepa.
I meni se sviđa, mali je baš talentovan.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ja nisam imao pojma ko su u prve tri epizode jer ih odgledah iz cuga, posle tri epizode uzeh da ih guglam i šokirah se kad sam vidio da su srpski glumci oboje. Bio sam ubijeđen da su taman tamo neđe iz Dalmacije, nerealno kako su dobro uhvatili onaj akcenat...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks