a jel neko zna oznaku te motorole? :)
Printable View
a jel neko zna oznaku te motorole? :)
a kakve ti veze ima total tv sa ovom temom?
Kucaš: 192.168.1.254 i kao username i pass navedeš: iptv (ako je Thompson uređaj), a ako je D-Link onda kucaš: 192.168.1.1 i kao username i pass navedeš: admin
Media Reciever 300 ili kratko MR300
http://www.t-home.de/dlp/eki/downloa...pA_06.2008.pdf
Mozete li pricu oko TV prava da nastavite na drugom topicu? U svoj ovoj prici najmanje je skrivio Extra TV i ovaj topic ste nasli da spamujete.
hm
nisam se ukljucivao u pricu ali sale nisi u pravu , prvo exra tv tj telekom je na sva usta reklamian da sva prava kupuje , e sa rtl to vidjesmo , totaltv kolko znam za sve ima licencu mozda zato sto ide preko satelita ali ima /.
a i pitanje koji kanal u mini paketu ide umjesto rtl-a ? i drugo koji kanal je sledeci za isklucit ? zasto mirise na novu ?
naravno, cim nam odgovoris kako ste to vi najmanje skrivili: vi niste placali nista RTLu, BBM nije placao nista RTL-u, i jedni i drugi ste bez ikakve dozvole prenosili RTL, a ko sto neko vec rece, sad se samo pitamo koliko jos ima kanala koje nelegalno prenosite, ako smijes tu informaciju sa nama da podijelis? Pola godine je bila prica o losem signalu na pojedinim kanalima, a nidje nema Saleta da kaze da je to zato sto Extra krade program, pa i ne moze da ima kvalitetan signal :lolblue:
I dobro je to sto je ova prica off topic :roll:
Ja sam cuo da Telekom ni struju ne placa, nakacili se na neki dalekovod i piche li piche :D
lako je praviti se duhovit, malo teze priznati da se Extra TV i T-com bave piraterijom :p
Kompenzacija :)
Extra TV korisnici zvanicne odgovore na pitanja oko kanala mogu da dobiju putem telefona 080080000, a Extra TV hejteri mogu slobodno da zaobidju ovaj topic.
@Sale sto mi ne reche da vikendom rade od 8 do 14 h:mrgreen:
ajde reci brate kakva je situacija oko rtl-a,oce li moci u skorijoj buducnosti opet da se gleda ?
Ajde sad da budemo malo konstruktivni. Imam jedan prijedlog, koji ce se svima svidjati:
Posto je vec moguce gledati ono sto se trenutno prikazuje na nekom drugom kanalu pritiskanjem na strelice gore/dolje daljinskog upravljaca, predlazem da se ta opcija prosiri, recimo, novom stavkom u meniju ili slicnom opcijom.
Primjer:
Meni/Extras/Slika u Slici
Pa podesavanja slike u slici:
Glavni kanal = ?
PiP kanal = ?
ili jednostavno samo:
PiP kanal = ?, dok se glavni kanal podrazumijeva i to je trenutni kanal.
Moze i da bude default odnos zauzimanja povrsine ekrana 50/50 ili recimo 70/30 ili slicno.
Pricao sam s puno ljudi i vjerujem da bi ovakva opcija donijela jos mnogo korisnika. A tehnicki je lagano izvodljiva jer, napominjem, extratv vec ima jednu opciju slicne forme.
Zanimljiva ideja, samo ne kapiram funkciiju? Mislis da cijelo vrijeme imas FS i PIP za neka dva kanala?
Funkcija: da ne kacim jos jedan lcd tv pored postojeceg :)
Umjesto toga, tom funkcijom podijelim ekran vertikalno i zena gleda seriju sa tonom, a ja utakmicu bez zvuka, na desnom dijelu ekrana. Znaci nesto kao vertikalni split screen u stvari, a ne slika preko slike (slika u slici). Vjerujem da se to moze izvesti na taj nacin, a PiP da svakako moze (s tim da kvalitet manje slkke bude veci od onoga koji je u previewu drugog kanala trenutno).
:)
Razmisljanje unaprijed: kad krene mogucnost koriscenja 2 stb-a (drugi bez hdd-a), taj drugi stb ne mora imati ovu opciju...
Mislim da je ovo super ideja, naravno ako je ostvarivo, i da će unijeti mir u mnoge kuće :D
ja na moj LCD imam tu opciji...ali od kad uvedoh Extra tv to mi vise nema nikakve funkcije.... :) a do tada je to bila prilicno koriscena funkcija...tako da pozdravljam ako se nesto tako moze izvesti...naravno i ako se tada moze birati glavni prozor prelaskom sa jednog na drugi program...
sale jel izvodljivo ovo?
Nije loša ideja zbilja!
Zar nije lakse da uzmes jos jedan STB i to je to? :)
Vrlo brzo ce moci da se uzme drugi STB po istoj parici...
Pogledacu ovo oko FS & PIP...
Sale, kad uzmem jos jedan stb, stavicu ga u sobu, a ne u istu prostoriju, kao i vecina nas odje, i ljudi koje poznajem.
Split screen bi nam pomogao da gledamo na jednom tv-u dvije emisije. Ko hoce drugi stb, svejedno ce ga uzeti...
Zasto ne bi iskoristili tu opciju, ako software i uredjaj ionako vec dozvoljavaju PiP? Vidi nam nesto oko vertical split screena i pip, jer je to ostvarljivo, i svi sadasnji i buduci korisnici bice veoma zahvalni, a extratv ce bas i postati - extra tv.
Izmedju ostalog da, i sve da se omoguci USB za externi HDD, ti fajlovi ti nece biti upotrebljivi, jer su encriptovani.