moguce, mislim da je za sve ovo najvise kriva radio televizija crne gore. isti problem i u bbm, morali su rtl da izbace iz ponude!
Jeli moguce da su nam makli RTL ?????
moguce, mislim da je za sve ovo najvise kriva radio televizija crne gore. isti problem i u bbm, morali su rtl da izbace iz ponude!
qq, ne mogu da vjerujem da zbog jedne potpuno periferne i bezvrijedne televizije (RTCG) nama isključuju mnogo bolji - RTL...![]()
sve me strah da cemo poceti mi da iskljucujemo Extra tv...pa neka oni gase kanale..iovako ih nedostaje pola
E moram reagovati. Ako nije u pitanju kakav kvar ili privremeni problem, do petka cu pokrenuti inicijativu za prevremeni raskid ugovora i sigunar sam da cu ga uspjesno raskinuti (prekoveze.me). Eto, prvo mi ga otkaza otac (navodno iznenadni kvar na liniji), a sad cu izgleda i ja
Sto mogu drugo, kad se ova vrhunska vrhunska tehnologija nalazi u pogresnim rukama
Na svu srecu, konkurencija ce ubrzo ponuditi receiver s HD izlazom, hdd-om i hd kanalima, pa ce prelaz preci prilicno bezbolno.
Naravno, sve ovo vazi ako su odstranili rtl hrvatska za stalno. Na kraju ce exptratv spanuti na lokalne tv staniceJa ocekivao HD kanale, sporklub, viasat, ovo-ono, kad ono - BUC - uzimamo i to sto imate.
Inace, prilicno sam iznerviran, pa mozda kazem i nesto sto ne mislim, nego znaju to ovi koji me znaju![]()
Last edited by =]Vlado[=; 26-01-09 at 18:57.
ne znam, nemam, ne mogu, necu
90% radnika T-Com - T-Mobile grupacije pljuje po navedenoj grupaciji, posebno jer se nesojski odnose i prema samim radnicima.
Ostalo sve znate.
Globetrotting
ajde, ajde, znate kako kaze reklama: "svi vole mini"Uostalom, sta ce vam kanali na stranom (hrvatskom, srpskom) jeziku, tu sve neke cudne rijeci, ne ka na nas lijepi RTCG
![]()
(nečitko)
U potpunosti se slazem, i ne samo ja nego cu garantujem im biti zasluzan za raskidanje barem 5 i ne potpisivanje 10 ugovora. Ali samo ako je ovo istina. Placas redovno, placas skupo, jos ne radi cesto dobro, jos kanali u konkurenciji jaci, jos da mijenjaju stavke u ugovoru, ma nece meni niko a ne t-com naredjivat sta cu ja imat u ponudi. Ma dok je digi tv hakiran ne sjekiram se ja puno ali eto dok se placa ima da ima ili njih bit nece u mojoj kuci. Eh samo se nadam da ovo nije istina i da nece valjda sebi zabijat noz u ledja. Al eto neka se zna kako ce se postupat ako budu nesavjesni. :shock:
Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-
istina je, bilo danas na Dnevnik 3![]()
(nečitko)
sta je istina?nisam u toku sorry....
I sto sad bez RTL?Jos nam ukinite i NOVU,pa HRT 1 i 2,i meni ne treba nista osim sobne antene.Dok sam bio u Bg isto sm koristio kablovsku ali ovih gluposti nisam imao.
Tražiće da im plate odštetu
RTL OŠTRO UPOZORIO BBM
Podgorica - Hrvatska RTL televizija zatražila je, kako je sinoć objavila Televizija Crne Gore, od crnogorskog kablovskog operatera BBM da isključi tu televiziju iz paketa svojih usluga i da prestane da distribuira njen program na teritoriji Crne Gore, uz napomenu da će tražiti naknadu štete.
- Ukazujemo da vam nikada nijesmo dali dozvolu da naš televizijski program uključite u paket vaših usluga kablovske televizije i da distribuirate naš program na teritoriji Crne Gore, ni da koristite naše logotipe, žigove i ostale zaštićene znakove, u svrhu oglašavanja, a ponajmanje da naplaćujete od pretplatnika pristup našem televizijskom programu – kazali su iz RTL-a, a prenijela RTCG.
“Vijesti” sinoć nijesu mogli dobiti komentar od BBM-a, jer se portparol Snežana Burzan nije javljala na telefonske pozive.
Upravni sud poništio je prošle sedmice dozvolu za izgradnju i korišćenje kablovskih sistema koju je kablovski operater "Broadband Montenegro" (BBM), dobio prije skoro dvije i po godine, zato što nema potpisan ugovor o plaćanju muzičkih prava sa organizacijom za zaštitu prava autora muzike PAM.
Sto ga makose onda sa Extra TV? Sto ce bit sa RTL-om zna li ko?![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Nemaju para kukavci, pa se moraju znalazit nekako :mrgreen: E bruke..
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
"RTL je ukinuo signal za Crnu Goru":lolblue:Ovo samo u T-Com-u mogu smisliti:mad: Vi ste sve legalno distribuirali ? Kako ne, od koga ste uzimali onaj analogni gubavi signal ? Preko LOGA3 antene sa Srdja?
Nemoj tako oni sve legalno prenose, licno su sa Draganom M. potpisali ugovor o distribuiranju DM-a na teritoriji CG![]()
jebote ostadosmo bez jednog od najboljih kanala!
Nista,da vrati co'ek onu sobnu antenu...kad dodjosmo na isto
E pa sprdnje ove
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
a kakav je Sale legalista, gasi prenose i dje treba i dje ne treba (OT), a na kraj ispade da sa tako velikom televizijom kao sto je RTL nikakav ugovor nemaju :lolblue: Pitam se sa kojim jos televizijama nemaju ugovor?samo cekajte da pocnu gasenja, a onda ce biti "svi vole mikro!" (mikro = lokalne CG stanice u high def turbo stereo tehnici, a TV NK ce imati i dolby digital 5.1 zvuk
)
Last edited by verbalni_fajter; 27-01-09 at 10:48.
(nečitko)
RTL nesoji ... !)
Zna li ko koji ip da kucam da se konektujem sa PC-a na modem koji mi je dosao uz Total TV, jer ocu da upalim wireless...
izvinjavam se ako je pitanje vec postavljeno....
da li mogu da povezem resiver extra tv sa dvd-em tako da zvuk ide na zvucnike dvda
Mozes, ako DVD ima ulaz
Ne radi se po EPG-u, nego po unaprijed definisanim terminima za te emisije/utakmice. To sto televizije ne postuju i probijaju termine, to je vec problem do njih.
Ako DVD ima audio IN (jos bolje ako ima koaxialni) onda mozes Extra TV STB da povezes sa DVD. Trebace ti 1 ili 2 chinch kablica.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks